Vervolg!!!

33 5 0
                                    

Het speelt zich af wanneer de kinderen van Bella en Mason rond de 17/19 jaar zijn. (Natuurlijk ook de kinderen van bijvoorbeeld Yasmine en Nick.)
De kinderen en hun vrienden feestje drinken, ze zijn de populairste kinderen van de school. Ook Zoë denkt dat ze een perfect leven heeft tot ze opeens brieven krijgt van een anoniem persoon. De persoon laat haar allemaal dingen doen die ze niet wil.
De ketting van Bella word doorgegeven naar het kind van haar, Zoë. Zoë merkt dat de ketting specialer is dan haar ouders doorhadden.
Ook komt er natuurlijk veel liefde in voor. En ik heb alleen de ideeën uitgewerkt dus ik moet het verhaal nog schrijven.

Alles wat daarboven staat begint op een simpel feestje. Waarvan Zoë dacht dat het leuk ging worden...

De hoofd karakters zijn: Ella 14/15. (Het kind van Yasmine en Nick). Zoë 17.(dochter van Mason en Isabella). Leo 19.(Zoon van Mason en Isabella). Olivier 19 (zoon van Lizzy en Olivia) en Xander 20. (Zoon van Elina)

Als je nog tips hebt voor het boek hoor ik die graag! In privé of in de comments.

Ook wil ik graag meedoen aan een schrijfwedstrijd maar ik kan er geen een vinden die nog open is. Dus toen dacht ik. Ik wil wel een schrijfwedstrijd zelf gaan organiseren maar dat wil ik samen doen met iemand dus als je daar zin in hebt stuur me een privé berichtje!

Love You all!

The boy who cured me | NL • voltooidWhere stories live. Discover now