-30

43 8 0
                                    

Pov Mason:

Ik stond voor de deur bij Bella haar nieuwe huis, ze deelt het samen met Yasmine. Ik wist dit plan van Yasmine al lang. Ik heb haar zelfs geholpen met de kamer uitzoeken en het opnieuw in te richten. Ik deed het met plezier voor Bella.

Ook al weet ik dat Bella boos op mij is en nu met Nick heeft. Nick, die gast. Dit is net zoals vroeger. Vroeger hadden we ook al ruzie gehad, maar dat ligt er ook aan. Aan iets waar ik liever niet aan denk.

'Wat moet je?' snauwde Bella.

'I- Ik moet met Yasmine praten.' wacht, stotterde ik nou? Ik schraapte mijn keel.

Bella's wenkbrauw ging omhoog. Hij haalde haar schouders op: 'Mijn best.' was haar enige antwoord.
Was ze boos op mij omdat ik een relatie met Eliza had. Nee, natuurlijk niet. Ze was boos omdat we seks hadden en daarna heb ik haar achtergelaten voor Eliza. Niet dat ik veel keuze had. Maar nu ben ik klaar met die bullshit. Ook al ziet Bella het filmpje het boeit me niet meer.

'Ik moet toch naar uh. Ergens .' : zei ze vlug en schoot de deur uit.

Ik liep naar binnen en deed de deur achter me dicht. Yasmine ging op de onderste bed zitten en klopte naast zich.

'Je verteld het hele verhaal en je laat geen enkel ding uit. Of ik vermoord je.' ze keek me aan met een kille blik.

Terwijl alle rillingen over mijn lijf heen liepen keek ze me kil aan met de groote blauwe ogen van haar die vel naar voren sprongen op haar donkere huid.

Daarna lachte ze hard nadat ze had gezien dat ik geschrokken was. Yasmine is de enige die me echt bang kan maken. Ze geeft me de rillingen, maar als je haar kent is valt het wel mee.

Ik haalde diep adem en begon: 'Het is niet zoals je denkt. Ik, ik wist niet dat ze het ging doen, Yasmine. Ik wist het echt niet...' terwijl ik praatte hoorde ik mijn eigen stem breken. 'Ik, we. Ik.' Ik kon niet normaal mijn zin afmaken.

Ik vocht tegen de tranen. Ik ben een jongen, ik huil niet. Ik heb hier niks mee te maken. Weer haalde ik die adem.

'Mason, niks is jou fout. Ga door.' ze knikte mij aanmoedigend aan.

'We, Eliza en ik, wouden samen op vakantie. Even weg, weet je wel. Zij had voorgesteld om naar Kroatië te gaan. O goden, als ik maar wist dat Bella daar ook was.' mijn stem zwak af.

'Dus het was eliza, Eliza was diegene die de moord heeft gepleegd?' vroeg Yasmine.

Ik knikte zacht maar ze kon het wel zien. Haar hand ging naar haar mond. En ze zakte een beetje in. Ik begrijp wel dat ze verbaasd is, ze heeft heel lang een kamer met die meid gedeeld.

'Indirect wel. Ze was met mij op het moment van het ongeluk. Maar die ochtend daarvoor was ze met een vreemde gast aan het praten. Ik liet het toen los. Wist ik veel, maar ik verdenk dat hij in opdracht van haar het karretje heeft los geschroefd. Ik wist pas in de auto wat ze had gedaan. Nadat ze het had uitgelegd.' ik huiverde.

Niet te geloven dat ik het nu heb verteld.

Yasmine keek mij verward aan: 'Dus jij hebt niks gedaan?' ik knikte 'Maar dat ben je helemaal niet schuldig!' riep ze.

Er ging een grootte last van mij schouders, gelukkig. En ze vond mij niet schuldig dus ik was niet de slechterik. Ik moet het aan Bella vertellen.

'Bella...' zei Yasmine ineens. 'Ik had het al wel verwacht, maar Bella. Ze zou kapot gaan als ze wist dat het een moord was. En vooral door iemand die ze pas net kent.' ik knikte.

'Daar zit wel een kern van waarheid in. Bella zou kapot gaan, net wanneer het zo goed gaat met haar. Niet tussen ons, maar haar leven begint zich net op te bouwen. Ik gun het haar.' :zei ik.

Yasmine knikte instemmend. 'Waarom ben je niet meteen naar de politie gegaan?!' zei ze opeens heel hard.

Ik trok mijn schouders op: 'Misschien werd ik dan op gepakt.' het was zo. Ik was echt bang om opgepakt te worden.

'Dus je geeft meer km je zelf dan om Bella.' Ze ze boos.

'Nee, zo is het niet.' zuchtte ik.

'Ja, zo is het wel. Je geeft niks om haar.' haar stem werd harder. Ik merkte dat ze boos werd.

'Nee. Stop, Yasmine.' zei ik nu ook boos.

'J.a.w.e.l.' spelde ze uit.

'Nee! Misschien is dat gewoon wat jij wilt horen omdat je gewoon stiekem iets voor mij voelt!' schreeuwde ik.

Ze zag er geschrokken uit. Dat zie je ook niet vaak. Uit een hoek van weet ik het niet deed ze iets zo onverwachts. Ze kuste me..

Ik haalde mijn lippen van die van Yasmine. 'Yasmine... Dit kan niks worden.' zei ik zacht tegen haar lippen.

'Dat weet ik.' zuchtte ze. 'Maar 1 nacht.' zei ze zacht.

16+ stuk.

Ze beet op haar lip. Ik, ik wist dat dit fout was maar het moest. Ik wou Bella, maar... Goden, waarom doe ik alleen maar slechte dingen. Ik leunde op haar in en kuste haar ruw op haar lippen. Ze beantwoorde het met een ruwe kus terug.

Ik duwde haar zodat ze perfect lag. Ze trok mijn shirt uit en keek naar mijn buik, of eigenlijk sixpack.

'Mason Torres, damn.'

Haar zin maakte mij ego nog erger. We zoende ruw en scheurden onder tussen elkaars kleding. Tot er niks meer over was. Ik stootte hard in haar zonder pardon, ze kreunde het zo hard uit dat ik er alleen nog maar meer opgewonden van werd. Ik bleef maar gaan en gaan en gaan.

'Mason! Uh... Meer-' kreunde ze.

Ik ging alleen nog maar harder, ik stopte even en Yasmine keek me aan.

'Godverdomme wat doe je nou, ik ging komen.' riep ze kwaad.

Tip 1: kom nooit tussen een vrouw en haar orgasme. Ik legde haar benen over mijn schouders. Ze keek me verward aan. Ik begon met likken. Meteen greep ze naar de lakens en kreunde hard. Ik draaide rondjes om haar clitoris en weer kreunde ze.

Ze kwam en relaxte meer. Ik legde haar neer en stootte nog een paar keer in haar, maar tot mijn verbazing draaide me ze om en lag ik onder. Ze begon mijn lul te rijden. Ze draaide extra met haar kontje. Ik voelde haar vagina strak om mijn lul. Ze bleef maar op en neer gaan en haar borsten gingen heftig op en neer.

Ik greep haar heupen en begeleiden haar. Ze.. ah!

'Ik.. ga.. mhmm.' ze liet me hard komen. Een harde grom verliet mijn mond. Ze stortte naast me neer. Ik keek naar haar en haar bruine krullen lagen helemaal plat waardoor ik haar gezicht mooi zag. Ze was knal rood. Ik drukte nog kusjes op haar nek. Bij een spot bleef zuigen toen ik merkte dat ze rilde.

Einde 16+

'Dat was geweldig.' zei ze zacht. Ik knikte instemmend.

'Het is maar voor een keer.' herhaalde ze mijn woorden.

Ik zuchtte. Ze is een vriendin, niet mijn vriendin. He, dit brengt me op iets. Misschien fwb?

'Yas, we hoeven geen vrienden te zijn om dit vaker te kunnen doen.' zei ik zacht.

Ze draaide zich naar mij en keek me aan, maar ik bleef maar boven kijken.

Ze grijnsde: 'Friends with benefits.'

Ze stak haar pink uit. 'Voor een weekje?' grinnikt ze.

Nu draaide ik me ook naar haar. Ik keek naar haar gezicht. Ze was een vriendin van mij, die ik al sinds de geboorte ken. Ik weet niet zeker of ik dit kan met haar, maar ik wil het proberen. Ik pakte haar pink.

'Let's do this.'

The boy who cured me | NL • voltooidUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum