ÖZEL BÖLÜM 3

2K 70 7
                                    

Merhabalar canlarım❤

Uzun zaman sonra yine beraberiz Nasılsınız iyisinizdir umarım 💫

Bol bol yorumlarınızı bekliyorum 💜

İyi okumalar 💞

Yanımda yatan koca aslancığıma baktım uyandırmaya kıyamıyordum ama uyandırmak zorundaydım uzun gür saçlarına dokundum ilk  yatakta bana doğru iyice yaklaşıp kollarını belime sıkıca sardı bu sefer de yeni yeni çıkmış sakaların da elimi dolaştırmaya başladım. Bir den elimi tutup yatakla kendi arasına aldı beni

"Yaramazlık yapma yavru Ceylan" diyerek anlımı öptü.  " sende uyan o zaman aslancık" diyip bende yanağını öptüm 

............

Kahvaltıyı hazırlayıp ilk savaşın odasına girdim. Üstünü giyinmiş telefonuyla oynarken "Günaydın oğlum" dedim. Telefonunu yatağa bırakıp yanıma gelip yanağımı öptükten sonra " sana da Günaydın anne" dedi. Gülümseyip "kahvaltı hazır aşağıda bekliyoruz" dedim tamam anlamında başını salladığında odasından çıkıp kumsalın odasına girdim.

Süslü kızım yine baya süslenmiş elinde tutuğu kırmızı eteğe bakıyordu biliyordu ki babası ve abisi etek vs. Giymesine kızıyordu ve kızımı tanıyorsam bunu nasıl giysem diye düşünüyordu " Günaydın kızım" dediğim de bir den tutuğu eteği arkasına sakladı.

Benim olduğumu anlayınca sakinleşip "Günaydın anniş " dedi. "Kahvaltı hazır aşağıda bekliyoruz" dediğim de tamam anlamında kafa salladı. Odasından çıkıp Aşağı indiğimde çalan telefonunun sesi odayı inletiyordu.

Telefonumu masadan alıp kimin aradığına bakıp açtım arda dikkatlice beni izliyordu "alo" dediğim de Ezel " abla nasılsın " dedi "iyiyim sen nasılsın bakalım " dediğimde arda hala bana bakıyordu "iyiyim bende bugün musaitmisiniz " dediğinde "evt noldu ki?" Dedim.

"Tuğba ve berile de konuştum lunaparka gidicez hep beraber sizde gelin eğlenelim" dediğinde " biraz bekle ardaya sorayım" dedim. Noldu derecesine başını salladı.

"Bizimkiler lunaparka gidiceklermiş biz de gidelimi " dediğimde yüzüme baktı. Masaya gelen kumsal "nolur gidelim baba" dedi arda hem kızına hem bana bakınca "bakarız " dedi bende Gülümseyip " geliyoruz" dedim arda bakarız diyorsa gidiyoruz demektir o.

Kahvaltımızı yapıp hazırlanıp evden çıkıp arabaya binmiştik. Kumsalla savaşın kemerlerini taktırıp kendiminkisinide takıp ardaya tip tip baktım bakışlarimdan anlamış olucakki kemerini takıp arabayı çalıştırıp sürmeye başladı. 

Yarım saat sonra lunaparkın önünde durduk bizimkiler de ordalardı  Araban indiğimizde Ezel Beril ve Tuğba koşarak bana sarıldı.  Tabiki bende onlara arda emir berke ve kayrayla tokalaşırken kumsal ada ve sudemi almış (deniz ve  ada Beril ve berkenin çocuğu sudemi ise ezelin)

Giderken savaşta denizi almış başka bir yöne gidiyordu bu arada emir ve tuğbanın çocuğu olmuyordu Tuğba çok dayak yediği için hasar almış ama tüp bebek deniyorlardı sorup canını sıkmak istemiyordum.

Kızlarla biz bir köşede oturmuş güzel havanın tadını çıkartıyorduk erkeklerse kendi hallerinde dolaşırken çocuklar da aletlere biniyorlardı.  "Ee anlatın" dedim üçü de bana neyi der gibi baktı. " nasıl gidiyor hayatınız" dedim sanki bilmiyormuşum gibi hergün konuşuyorduk zaten.

Ezel "güzel" dedi Beril "mükemmel" dedi Tuğba ise "müthiş " diye son noktayı koydu ben kahkhamı tutamazken ardanın gür sesi ortama yayıldı "gülüşünü durduruyormusun yoksa ben mi geleyim " dediğinde ellerimle ağzımı kapattım.

Kızlar bu halime gülerken ben sinirleniyordum . Geçen uzun zamanın ardından sıkılmaya başlamıştım. Emir gelip tuğbayı alıp uzaklaşırken berke de berili almış gidiyordu ezelle baş başa kalmıştık.  " çok sıkıldım" diye ufladım " napalım" diye yanıt verdi Ezel.

Kayra da gelip ezeli alıp giderken olduğum yerden kalkıp ardayı aramaya başladım yani herkes gelip eşlerini alırken benim odun gelip beni almıyor ben böyle konuşa konuşa giderken sert bir cisime çarpıp yere düştüm evet sert düştüm baya elimin acısını hissedebiliyorum  gözlerim de yavaş yavaş dolmaya başladı .

Hafif kalın bir erkek sesi kulaklarıma doldu "hanımefendi iyimisiniz " dediğinde yerden kalkmaya çalışıyordum kolumdan tutarak beni kaldırdiğında "önüne baksana hadi ben seni görmedim sen beni nasıl görmüyorsun" diye sinirle konuştum mahçup bir ifadeyle bana baktığında sinirim hemen geçti gitti.

"Yanlışıkla oldu Özür dilerim hanımefendi bir yerinize bir şey olmadı demi" dediğinde "olmadı sorun değil" diyip ilerlemeye başladım elimin içi kanıyordu kolumdan tutulup sırtım duvara yaslatılınca çığlık attım.

Arda ağzımı tutup "sakin ol" dedi. Göğsüne vurup "nerdesin sen nerdesin" diye bağırdım. "Dolaşiyordum" dediğinde "beni niye almadın" dedim gözlerine bakarak " zaten seni arıyordum bir dakika sen aģladin mı? " diye sordu .

" Hayır ağlamadım ki " diyip yere baktım elini sertçe duvara koyup " anlat" dedi. " seni ararken birine çarptım yere düştüm elim acıyınca gözlerim doldu ağlamadim ama" dediğimde sıkıca bana sarıldı bende kollarımı beline sardım.

Ayrıldıktan sonra beni kucağına alıp yürümeye başladı "arda napiyorsun indir beni " dedim utanarak çünkü herkes bize bakıyordu. Marketin karşısında ki banka oturtup "burda kal" diyip markete girdi geçen bir kaç dakikanın ardından elinde bir poşetle çıktı. Kaç sefer daha söylemeliyim poşet paralı alma diye 😂😂

Aldığı suyla elimi yıkadıktan sonra peçeteyle güzelcene sildi o elimle ilgilenirken bende onunla ilgileniyordum yarabandıyla elimi bantladıktan sonra poşeten karam çıkarıp bana uzattı. Kocaman gülümseyip  hevesli hevesli yedim.  "Kendine dikkat et dedikçe hep başına bir olay geliyor beni delirtmeye mi çalışıyorsun huzur " dediğinde sustum ne diyebilirdim ki?

Acımıyan elimden tutup Lunaparkın içine soktu beni kocaman acayip bir mavi aletin önünde durdu üstünde tsunami yazıyordu beni buna bindirmiycekti öyle değil mi ? Yanımıza gelen emir ve Tuğba berke ve beril Ezel ile kayra kızlar bana ben onlara bakarken berke çoktan biletleri almıştı.  " arda ben buna binmem" dedim sitem ederek " neden" dediğinde o kocaman alete bakıp "korkuyorum dedim. Elimi daha sıkı tuttup " ben varken hiç bir şey den korkma yavru ceylancık ben yanındayım" dedi.

İçim umutla doldu herkes tek tek bindiğinde  ben delice ardanın elini tutuyordum alet çalışmaya başladığında deli gibi çığlık atıp ardaya küfür etmeye başladım. " sen beni buna nasıl bindirirsin  bu dönüyor " diye bagirirken gözlerim kapalıydı  gözlerimi açtığımda dünyayı tersten gördüm kızların çığlıkları kulaklarıma dolarken ben bağırmaktan yorulmuştum.

Kumsal aşağıdan bizleri vidyo çekerken ben ardanın elini cırıyordum.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now