SS 65|SULU SULU KARPUZ

4K 187 65
                                    

MERHABA CANLARIM  💙

YORUMA GÖRE DİĞER BÖLÜM ERKEN VE UZUN GELİCEK ÜZGÜNÜM 💙

OYLARINIZI BEKLİYORUM 💙

İYİ OKUMALAR 💙

SİZLERİ SEVİYORUM 💙

"Tamam hadi söyle " diyip yüzüme baktı . "Karpuz böyle sulu sulu olanından" dediğimde arda hayranlıkla beni izliyordu neden böyle bakıyordu ki. "Karpuz öyle mi ?" Diyip bana yaklaşmaya başladı bende evet derecesine başımı sallayıp geri çekildim.

"Sulu sulu olsun öyle mi ? " diyip dudaklarımızın arasında aralık kalacak şekil de durdu bende tekrar evet derecesine başımı salladım. Beni öpeceğini düşünürken beyefendi bir şey demeden geri çekildi.

Ayağa kalkıp "hadi gidiyoruz" dedi. Ben burda bozulduğumu belli etmemeye çalışırken o gidiyoruz diyordu oturduğum yerden kalkıp peşine takıldım . Evden çıkıp arabasına bindiğimiz de camı sonuna kadar açtım Havva sıcakta ve ben geceliklerimleydim.

Radyodan şarkı açtığımda en sevdiğim şarkılardan biri çalmaya başladı. İçimde biriken söyleme isteğiyle başladım.

Sen gel beni boşver

Aşkın sonu yok ki zaten

Çek git daha fazla

Konuşup beni yakma lütfen

Diyip sustum arda sadece yola odaklanmış ve benim söylediğim şarkıyı dinliyordu bense camdan dışarı Çılgınlar gibi bağırıyordum.

Tam ortasında bak ğöğsümün

Kara bir delik dön gülüm

Masal gibisin bi var bi yok

Çözülmüyor ki bu Kördüğüm

Dediğimde kırmızı ışıkta durmuştuk yanımızda duran araba bizi izliyordu sanırım ordan bakılınca deli gibi duruyordum ardaya dönüp

Aşk ya siyah ya beyaz

Yok ki bunun grisi

Dur bak biz en güzeli şöyle yapalım mı?

Diyip tekrar camdan dışarı baktığımda çoktan yeşil ışık yanmış arda yoluna devam etmişti

Sen gel beni boşver

Aşkın sonu yok ki zaten

Çek git daha fazla

Konuşup beni yakma lütfen

Diyip sustuğumda kapanmak üzere olan bir manavın önün de durduk. Ardayla arabadan indiğimizde gözleriyle bana bin işareti yaparken ben çoktan manavcı amcanın yanına gelmiştim.

"Amca karpuz var mı ? Böyle sulu sulu olan güzelinden " diye sorduğumda amca bana kızım sen iyimisin bakışı atıyordu ne yani karpuz yiyemezmiydim ben "kızım karpuz kalmadı " dediğinde bir an çöküş yaşadım ama hala yıkılmadım ayaktayım.

"Nasıl kalmadı koskoca manavda sadece karpuzmu alıyolar bin arabaya huzur "diyen ardanın dediğine uyuyup bindim. Arabayı çalıştırıp başka bir manava sorduğumuz da oda yok dediğinde başka bir yere gelmiştik ve ben suan karşımda bana bakan karpuzla bakışıyordum.

O kadar güzel gözüküyor du ki sanki ilk aşkım gibiydi arda karpuzu alıp arabaya binip çalıştırdı aradan geçen yarım saat sonra eve gelmiştik arda karpuzu güzel ce dorayıp önüme koyduğunda elime alıp çılgınlar gibi yemeye başladım.

Bir karpuz böyle güzel böyle sulu sulu olurmuydu?  Oluyormuş demek arda karpuzdan alıcağı sıra da eline vurup "hepsi benim" diyip yemeye devam ettim.

Karnım şiştiğin de uykum da gelmişti yanımda uyuyan ardaya baktığım da bende dizine uzandım o burda uyurken ben başka bir yerde uyuyabilirmiydim ? Elime ki tek taşa kaydı gözüm sonrası uykuydu.

- - - - - - -

TUĞBADAN

gecenin 2sinde çalan zile saydırarak uyandım. Kapıya doğru gidip açtığımda emir ve Kayra karşımdaydılar Kayra içeri gittiğinde emirle ben bakışıyorduk.

"Sana ben kırmızı Ruj sürme demedimi "diyip üstüme doğru ilerlemeye başladı içkilimiydi o evet makyajımı silmeden uyuya kalmıştım. " sanane"diye sitem ederken o bana daha çok yaklaşmaya başlamıştı napmaya çalışıyordu.

Duvarla beni kendi arasına alıp öpmeye başlamıştı geri çekildiğinde kendime gelip "naptığını sanıyorsun sen napıyosun ya beni ne diye öpüyorsun sen kimsin ki ya sen insanı deli edersin "diye devam etmeyi düşünürken "bir kere de sus be"diyip tekrar öpmeye başladı.

HUZURDAN

Burnuma dolan yemek kokularıyla gözlerimi açtığımda hala yatığım yerdeydim ve arda da aynı şekil yatıyordu peki ya bu yemek kokuları nerden geliyordu yatığım yerden kalkıp mutfağa geldiğimde tonton bir teyze iş yapıyordu bu kimdi ki?

"Merhaba siz kimsiniz "dememle arkasına dönmesi bir oldu bana gülümsedikten sonra "ben ardanın "diyeceği sıra da arda arkamdan "sultanım " dedi tonton teyze gülüp "aynen öyle peki ya sen kızım "diye sorduğunda tam cevap vereceğim sıra da arda "hatunum "dedi.

Gülümsediğim de gözüm hala masada ki yemeklerdeydi ardayla Tonton teyze konuşurken ben masaya ilerleyip elime ne gelirse alıp yemeye başladım. İkisi de bana bakıp gülmeye başladıklarında utancımdan elimdeki salatayı yere düşürdüm

Yere eğilip aldığımda karnıma giren ağrıyla acıyla bağırdım tekrar girdiğinde yere oturdum ardanın yanıma gelip beni kucağına alması bir oldu "noluyo "diye soran ardaya tonton teyze "çabuk hastaneye götürelim çocuğum "diyip beni evden çıkarıp arabaya bindirdiler ben ağrıdan kıvranırken tek dileğim bebeğime bir şey olmamasıydı.

"Arda canım acıyor "dediğimde tekrar giren ağrıyla çığlık attım.  Tonton teyze elimi tutup "sakin ol kızım az kaldı "dedi arda ise "dayan güzelim ikinizede bir şey olmuycak olmasına izin vermiyceğim "dediğinde Tonton teyze "ikinize derken" dediğinde "hamileyim "dedim.

Ben açıklama yaparken hastaneye gelmiştik arda beni kucağına alıp hastaneye koşup beni sedyeye yatırdı yanımıza toplanan insanlar durmadan "eylem hanımı çağırın "diyip duruyolardı son hatırladığım ardanın "beni bırakma"diyişiydi.

- - - - -- - - -

Gözlerimi açtığım da Ultrasyon odasındaydım başımda bekleyen epeyce zayıf saçları siyah gözleri koyu kahveydi elimi tutan ardanın yüzünde endişe yoktu "bebeğim iyi mi" diye sorduğumda yaka kartında Dr eylem Evran yazıyordu

"Bebeğiniz gayet iyi sadece ani hareketinizden dolayı sancı dolmuş sorun yok isterseniz görebilirsiniz huzur hanım "dediğinde "görmek istiyorum "diye cevap verdim.  Karnıma sürdüğü jelden sonra ekranda çıkan görüntüye odaklandım "hani nerde "diye soran arda benden daha heycanlıydı.

"Bu küçük olan çizgi var ya o işte "diyen eylem hanıma ben cevap olarak "daha çok küçük "dedim. Karnımda büyüyen bir varlık vardı "kalp sesini dinlemek istermisiniz? "Diyen eylem hanıma arda"sıkıntı yok yani dinleriz" dediğinde eylem hanım gülüp eline cihazı aldığında

Güm güm atan kalp sesi gözlerimden yaşların akmasına sebep olmuştu ben büyümüştüm ve artık çocuğum oluyordu "cinsiyeti ne?" Diye merak eden ardaya tonton teyze "daha erken evladım zamanı gelince ögrenicez "diye cevap verdi.

Arda kalp sesini dinledikten sonra "kesin erkek olucak kalbi erkek gibi atıyor "dedi.

#HUZAR❤

#TUĞEM❤

#BEBE❤

#EZKAY❤









SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin