SS 2|CAMIŞ

19.4K 774 116
                                    

İYİ OKUMALAR 💞

Bardan çıkınca kapının önündeki taksiye bindim. Taksiciye adresi verirken sağ arka kapının kapısını biri açıp yanıma oturdu. Kafamı çevirince beni kurtaran çocuğu görüp şaşkınlık yaşasamda sormadan edemedim.

"Beni mi takip ediyorsun ?" kaşlarımı çattım."Evet." diyip sırıttı."Ne sırıtıp duruyorsun camış."kızgınlıkla Kaşlarını çatıp "Sen bana camış mı dedin ?"dedi "Yok canım." dedim sırıtıp. "Fark ettim." Diyip hafif güldü. "Hadi in taksiden eve gidicem." "Bende gidicem."

"Ya camış herif senin araban yok mu ya da başka taksiyle git." Sinirlerimi bozuyordu ya. "Var ama içkiliyim sana bulaşmayacağım Şimdi sus da taksici işini yapsın." Ne kadar sinir bozucu olsa da içkili birini öyle arabasına yollayamazdım. Sonuçta beni kurtarmıştı. Onaylarcasına başımı salladım.

Taksici evime sürerken bende dışarıyı izliyordum. Sağ omzumda bir ağırlık hissedince kafamı çevirdim. Onun omzumda sızdığını görünce heyecanlandım. Heyecanlandım derken ne diyorum ben. Neyse taksici durunca arabadan indim.

Taksici bana bakarak "Ücreti ödeyecek misin?" Yok ödemeden kaçıcam.
İç ses sen böyle konuşmayı nerden öğrendin kız sus ayıp.

"Evet." diyip ücreti ödedim. Eve giderken taksici arkamdan bağırdı. "Bu delikanlıyı ne yapayım ?" Şimdi ben nerden bileyim onun evinin adresini. En iyisi evime alayım sabah gider zaten. Taksicinin yanına gidip onu dürtmeye başladım belki uyanır diye ama hiç tepki vermedi.

Taksiciye dönüp "Onu taşırmısınız?" "Tamam." diyip sarışını arabadan çıkardı. Belinden tutarak beni takip etmeye başladı. Apartmana girince taksiciye dönüp "Siz asansörle gelin ben merdivenlerden çıkıcam. Evim 3. kat 3'e basarsın." Başıyla onaylayıp asansöre bindi.

Asansörle ilgili olayım geldi aklıma sizede anlatayım. Kardeşimle küçükken hep asansöre binmek isterdik. Babamla annem bize ne kadar asansöre binmeyin desede biz binmek istemiştik. Onlardan gizlice asansöre binip evimize çıkarken birden asansör durmuştu, ışıklar gitmişti. Kardeşim Ezelle birlikte çığlık çığlığa bağırıp durduk. En sonunda babam bizi buldu çıkardı falan. O günden sonra asansöre binmem.yani binmeyiz.

Neyse hızlıca merdivenlerden çıktım. Taksicide beni beklerken bıkkın gibi bir surat ifadesiyle bana baktı . Tabi beklettim adamı o kadar o da haklı. Çantamdan anahtarı çıkarıp kapıyı açtım. Taksiciyle odama girdik.

Sarışını yatağıma yatırıp çıktı. Bakınca ne kadar yakışıklı olduğunu anladım. Zaten anlamamak mümkün mü ki ? Şimdi ben odamdaki küçük krem rengi koltuğumamı kalmıştım ? Oflayıp dolabımın önüne gittim. Şirineli geceliklerimi aldım.

Banyoya gidip giyindim ve çıktım. Dolaptan iki örtü bir yastık alıp sarışının yanına gittim ve üstünü örttüm. Krem rengi koltuğumun yanına gidip yastığı koydum, üstümü örtüp uykuya daldım.
-----------------------
Durmadan dürtüp duran her kimse kalkıp dövücem zaten her yerim tutulmuş üstüne üstlük hala daha dürtmeye devam ediyor. Tanımadığım bir ses "Uyan be ne uyudun." diyince daha da sinirlenip gözlerimi açtım. "Ne dürtüp duruyorsun be iki dakika uyutmadın. Ah boynum !" diyip boynumu tuttum. "İyi misin ?" "İyiyim iyi."

Üstümdeki örtüyü kaldırıp ayağa kalktım. Sarışın kahkahalarla gülerken ona tip tip bakıp "Ne gülüyorsun camış ?" Kaşlarını çatıp dişlerinin arasından "Bana sakın bir daha camış deme." dedi. "Camış." diyip sırıttım. Kolumdan tutup sıkmaya başladı. "Sana camış deme dedim !" "Tamam ya demiyeceğim bırak." Kolumu sıkmayı bıraktı. Kolumu bırakınca yavaşça ovaladım. Camış işte ne olacak. Bana dönüp "Kahvaltı hazırla." diyip odadan çıktı.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin