SS 18|TATİL

8.2K 417 16
                                    

MEDYADAKİ ARDA FOTODA GİTTİKLERİ YER ARDANIN YAZLIĞI
İYİ OKUMALAR 💞

Beriller'in yanına gittiğimde bana sarılıp ağlamıştı. Sonra sakinleşince Berke Beril'i alıp gitmişti. Biz de derse girip bir şeyler yiyip eve gelmiştik. Benim sorunum ise yüzmeyi bilmemem ve sudan korkmamdı. Ve ben bunu Arda'ya diyemezdim. Odamın kapısı açılıp içeri Ezel girdi." Ablaa senin dolabından kıyafet seçebilir miyim ?"Aslında şuan kıyafetleri burada olsaydı asla vermezdim sonuçta benim kıyafetlerim arkadaşım kardeşim olsa da asla vermezdim ama vicdanlı biri olarak kabul ettim.

Ayağa kalkıp dolabıma doğru gittim. Dolabımın üstüne uzanıp kendime mavi bavulumu aldım. Ezelede kırmızı bavulumu verdim."İstediğini alabilirsin ama ilk ben hazırlanayım." Güzellerini ben alyımda "Tamam o zaman bende televizyon izlicem." diyip odadan çıktı.

Bende bavulumu yerden alıp kapağını açtım ve yatağın üstüne koydum. Dolabıma doğru giderken cebimdeki telefonum titremeye başladı. Arayana baktığımda "Yeşil Gözlü Adam" yazısını görüp heyecanlandım. Telefonu açıp kulağıma götürdüm ve "Alo." O güzel sesi kulaklarıma doldu. "Nabıyorsun ufaklık." O bana yine ufaklık mı demişti ?? Sen beni sinir edersen bende seni sinir ederim Arda Aras Bey


"Bavulumu hazırlıyordum camış sen?" "Bana camış deme !" diye kükreyince yerimden sıçradım.

"Tamam be ne bağırıyosun kütük." Dedim. "Bavuluna ne koyacaksın ?" Sizce bavula ne koyabilirim ben yani ne koyabilirim "Kıyafet koyucam." diyip kıkırdadım. "Açık bir şey koyma." diye tısladı. "Sanane Arda işine baksana sen ya."dedim sitem ederek. "Huzur koymayacaksın."çok beklersin " He he" diyip telefonu yüzüne kapattım.

Dolaptan birkaç tane kısa elbise, kısa şort ve kısa etek alıp bavuluma koydum. İki büstiyer, 5 pantolon, iç çamaşırı ve birkaç tane ayakkabı koydum. Bavulun ön gözüne saç düzleştiricimi, şampuanımı, tarağımı, şarj aletimi, kulaklığımı koydum. Odamdan çıkıp salona gittim. "Ezeeel." diye bağırdım. "Efendim abla ?" "Bavulunu hazırla yat yarın erken kalkıcaz."dedim.

"Tamam." diyip salondan çıktı. Bende mutfağa gidip elime bir çikolata aldım ve yemeye başladım. O sırada kapı çalınca kapıya doğru gidip kapıyı açtım. Açmamla duvara yapışmam bir oldu. Arda'ya baktığımda beni öldürecek gibi bakıyordu. "Arda nabıyorsun ya?" "Sen benim yüzüme telefon kapatamazsın."kralmısın sen kapatmıyım"Kapattım ama." Duvara yumruk atınca yerimden sıçradım.

"Kapatmayacaksın." "Of Arda çikolata yiyorum bir rahat bırak." "Şuan benimde canım çekti biliyor musun?" diyip arsızca sırıttı. Yaklaştı yaklaştı ve dudağımın kenarını öptü. Kalbim deli gibi atarken o elini kaldırıp kalbimin üstüne koydu.

"Çok hızlı atıyor. Neden?" Niye olacak odun haddinden fazla yaklaşıyorsun diye kalbim coşuyor. Tabikide böyle bir şey diyemem içimden dedim.

"Bilmem." Elimdeki çikolatayı alıp ağzına attı. Ayı işte ne olacak diyip peşinden gittim. Odama doğru gidiyordu. Odama girdiğinde Ezel "Ooo Arda abi hoşgeldin." "Hoşbulduk Ezel." deyip yatağıma oturdu. Ezel'e baktığımda bavulunu hazırlayıp benim bavulumun yanına koymuştu.

"Ezel işin bitti mi ?" diye sordum. "Evet bitti. Ben yatıyorum iyi geceler." diyip yanağımdan öptü ve odasına gitti.Arda'ya dönüp "Evine gitsene be" hergün beraberdik.

"Burda uyumaya geldim."burasıda zaten senin evindi."Hem sen eşyalarını hazırladın mı ?"Sırıtıp konuşmaya başladı."Hazırlanmama gerek yok orası benim yazlığım her sene giderim." Acaba kimlerle gidiyordu da haberimiz yoktu. Neyse banane... Işığımı kapatıp yatağıma girip yattım.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now