SS 14|BÜYÜK PLAN

8.3K 457 12
                                    


İYİ OKUMALAR 💜

Planı arda'ya anlatmıştım. oda hiç itiraz etmeden kabul etmişti. bide size anlatayım Banu'nun ona anne demek istemiyorum anlıyorsunuz demi beni arday'la eve giriceğiz ben banu'yu konuşturucam arda da gizlice bizi çekicek.

aslında arda bana bırak ben konuştururum demişti ama ben bi kere kendime demiştim yüzüncükes ve sonkez dayak yiyecektim çiziğimi bile atmıştım duvara banu Hanımın evine geldiğimizde.

ardaya dönüp "ben içeri giricem sende sesler duyarsan oraya doğru gel tamamı ? ben kapıyı az aralık bırakıcam sende ordan bizi çek "Arda sinirle nefes alıp verdi niye sinirleniyordu ki yapmak istemiyormuydu acaba

"eğer yapmak istemiyosan gidebilirsin"zorla tutmuyordum onu burda "aptal sana bişe olmasını istemiyorum " benimi düşünüyordu "olmaz arda benimlemisin değimlisin"bi karar vermiştim ve yapıcaktım "ne kadar inatsın" inat değildim. "inat değilim sözümden dönmem ben hadi" vakit gelmişti.

Arabanın kapısını açıp eve doğru yürüdüm. zile bastım. açılmasını bekliyordum kısa sürede karşımda kapıyı açan Banu bulunmuştu. dar kot pantolon beyaz thsört giymiş saçını da bağlamıştı. "oooo huzurcuk gelmişsin"Yine o iğrenç sesiyle konuşmuştu hele bana huzurcuk diyor ya şeytan vur kır ağzını diyo bazen şeytana uyumak lazım yine ciddi yüz halimi alıp konuştum "kardeşim nerde" Güldü "gel götüreyim" İçeri girdim bodrum katına götürüyordu beni kapı'yı açıp önden o girdi arkasından ben kapıyı açık bıraktım .

karşıma baktığımda dişlerimi öyle bi sıktım ki nerdeyse kırılıcaktı. kardeşimin kolları iple bağlı ayakta asılı duruyordu dudağı kabuk tutmuş yanağı kızarmış saçları dağılmış o bakımlı kardeşimden eser kalmamıştı .

"hacer "diye var gücümle bağırdım evin hizmetçisiydi bi kere kardeşimi görmeye gelmiştim o zaman öğrenmiştim. "efendim hanımım" Hanımış hanımın Batsın dayağımı yiyip kardeşimle eşit duruma düşünce ona sarılıcaktım . Ağlamıycaktım ona bunun sevinçini yaşatmıycaktım

"ezelin ellerini çöz odaya götür üstünü değiş yemek yedir" Hızlıca ezelin ellerini çözüp kolunu omzuna atıp odadan yavaş yavaş çıkardı .

baygın dı zaten yemek su vermedi galiba vicdansız anne o iğrenç yüzüne baktım gülümsüyordu hoşuna gidiyordu bize acı vermek üzmek neden böyleydi acaba neden kapıya kafamı çevirdiğimde küçük kameranın bize doğru tutulmuş olduğunu gördüm arda gelmişti şimdi başlıya bilirdim banu niye görmüyo derseniz kapıya arkası dönüktü.

"neden dövdün kardeşimi" Konuşturmam lazım demi kardeşimi kurtarmam gerek Kahkaha attı . "canım istedi dövdüm şimdi sıra sende huzurcuk"Yüzüne tiksinircesine baktım

"sen nasıl annesin bizi doğuracağına taş doğursaydın keşke"böyle anneyi kim isterdiki düşmanımın annesi böyle olsa ona bile üzülürdüm.

"keşke öyle olsaydı" keşke "bizi neden sevmiyorsun?"Düşünür gibi durdu ama yine sırıtıp konuştu "buraya soru sor diye çağırmadım dövmeye çağırdım" delirmişti bu. "hastasın hasta"

Gülümseyip yanıma doğru gelip saçımı koparırcasına çekti. ne acıdan yüzümü buruşturdum nede gözlerim doldu . içime attım herşeyi hızlıca yere itti dizim yer çok şiddetli çarptığı için kanamaya başladı. kahkaha atmaya başladım .

"ödeticem bunları sana banu" Oda kahkaha attı. "ödetebilirsen beklerim "bekle "bekle beni bekle azrailin olucam senin"Gülüp yerden kaldırdı beni hızlıca duvara fırlattı bu sefer de kafamı fena çarpmıştım ama hala gülüyordum ağlamamı bekliyordu.

"ağlayana kadar bırakmıycam seni "hayal gücü çok güçlüydü. "zaman hiç bırakmıycaksın desene "dedim gülerek.
Arda baktığımda hala çekiyordu. Kapatması için el işareti yaptım. Kapatıp içeri girdi ."ezeli al ve arabada bekle beni arda" banu anlamazca bakıyodu.

"tamam çabuk gel eğer gelmezsen burayı bu kadınla birlikte yakarım küleriyle kalır." Kafamı saladım oda çıkıp gitti banuya baktığımda korkmuşa benziyordu. "kardeşimi kurtarıcam demiştim demi "kurtarıyodum işte "nasıl olucakmış o"

"oldu bile mahkemede görüşürüz" Diyip çıktım evden arabaya doğru yürüdüm arka kapının kapısı açılıp Ezel çıkıp bana doğru koştu bende ona doğru üstüme atlayıp sıkıca boynuma sarıldı bende ona sarıldım.

"abla çok korktum"korkmanı istemezdim. "korkma kardeşim "korkmuycaktı."teşekür ederim abla " "hadi kardeşim gitmemiz gereken bi yer var" diyip elinden tutup arabaya götürdüm arka kapıya bindirip kapısını örtüp bende ön kapıyı açıp arabaya bindim.

"teşekür ederim sen olmasan kurtaramazdım" "teşeküre gerek yok bulaşırsa söyle ağırlamaktan zevk duyarım"diyip piçe sırıtı .

"tamam da beni bizim bara bıraksana" "niye " keyfimden "işim var" "tamam " dedi."şey bide ezeli de eve götürürmüsün"Başını saladığında cebimden anahtarı çıkarıp verdim. Oda aldı arabayı çalıştırdı.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now