SS 23|KAYRA'NIN GERÇEKLİĞİ

7.9K 367 19
                                    

MEDYADAKİ EZEL

İYİ OKUMALAR 💞

YENİ BÖLÜMÜ UMARIM BEĞENIRSİNİZ EĞER YENİ BÖLÜM ISTIYORSANIZ OY VE YORUM YAPIP BUNU BANA GÖSTEREBİLİRSİNİZ.
YANIMDA OLDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

GÜZEL OKUYUCULARIM 💙

SİZLERİ SEVİYORUM 💜

EZEL'DEN

Arda ablamı alıp çıkartığında hepimizin evden gitmesini istedi. Kayra'yı nasıl da dövmüştü öyle haklıda benim sevdiğimi biri öpseydi yakardım ortalığı. Tamam annemden o kadar dayak yemiş olabilirdim ama anneydi o ona karşılık veremezdim ya nasıl da acımadan döverdi beni evden çıktığımda beril abla bizle gel desede gitmemiş sahil kenarına gelmiştim.

Sahil kenarın da bulduğum boş banklardan birine oturdum. Etrafda hiç kimse yoktu denize baktım. Ne güzel masmaviydi huzur veriyordu ama benim aklım başka yerdeydi. Sizce nerdeydi? Hiç olmaması gerekn birindeydi. Ondaydı tekrar düşünmeye başladım.

Kayra ablamı öptüğü an çok garip hissetmiştim kendimi. Bu kısa sürede bu neyin garipliğiydi ama tek bir şey anladım onla tanıştığımdan beri o sevilmek istiyordu sevmenin ne demek olduğunu bilmiyordu birinin ona öğretmesi lazım dı diye düşünürken yanıma biri oturdu kafamı çevirip baktığım da ürktüm.

Elinde içkisi saçları kumral gözleri kahverengi uykusuzluktan kıpkırmızı olmuş hafif yapılı tipli bi adam bana dönmüş pis pis sırıtıyordu " güzelik nereye dalmış düşünüyordun öyle"diyip içki kokan nefesini yüzüme üfledi. İğrençlikle yüzümü buruşturup zar zor bulduğum sesimle "sanane"dedim.

Verdiğim cevapı beğenmemiş olacaki memnunuyetsizle başını saldı. "galiba canın sıkıldı eğlence istiyorsun"dedi gülerek. "ne eğlence istiycem be git burdan"dedim çirkefçe. Elini kaldırıp kolumu tutucağını fark ettiğmde refleks olarak ayağa kalkıp koşmaya başladım arkama baktığım da

Onun da peşimden içki şişesiyle koştuğunu gördüm o ne hızlı koşuyordu öyle içkili değilmiydi ya o sahil de ileri doğru koşarken karşı da ara sokak fark ettiğim de oraya doğru koşmaya devam ettim. Arkama baktığım da hala peşimdeydi bu durmak bilmiyormuydu yoruldum ya

Koştukça koştum taki bir sert gövdeğe çarpıp yere düşene kadar kafamı yerden kaldırıp çarptığım kişiye baktığım da kayra'yı görünce küçük çaplı bi şok yaşasam da ayağa kalktım. "ne işin var burda tek başına" korkudan tir tir titrerken arkadan yine o içkili pisliğin sesini duydum "güzelim nereye kayboldun bak elimde ki şişeyle seninle çok eğlenicez elma dersm çıkma armut dersem çık "diyip duraksadıktan sonra "armut" diye bağırdı.

Kayra'ya baktığım da yeni dayak yemesine rağmen sapasağlamdı üstelik şuan gözleri dönmüş gibiydi hızlı hızlı yürümeye başladığın da peşinden koşuyordum araya döndüğün de içkili pislik pis pis sırıtıyordu.

"güzelim ben sana tek yeterdim niye bi başkasını da getirdin"dediğinde yüzümü buruşturmama fırsat tanımadan o sert sesiyle "şimdi o başkası dediğin ben var ya seni s*kicem"diyip üstüne doğru koşup yumurklamaya başladı içki şişesi yere düşdüğü gibi etrafa dağılırken ben hala şoktaydım.

Kayra benimi koruyordu hiç kavga etmeyen kayra arda'dan dayak yemesine rağmen asla geri karşılık vermeyen kayra gülüp duran kayra'nın içinden ne çıkmıştı böyle hızlıca yanlarına gidip kayra'nın kolunu tutup çekmeye çalışsam da başaramadım. "kayra bırak öldüreceksin"desemde beni dinlemiyordu.

Az daha dayak yerse gerçekten yaşama olasılığı kaç olur bilmiyorum ama kimsenin benim yüzümden ölmesini de istemem açıkcası "kayra yeter"diye bağırdığımda durdu bana döndüğü anda bişe oldu yüzü buruştu önüne tekrar dödüğünde kolunda yeni akmaya başlaya kanı görmemle sol yanağımdan göz yaşım süzülüp yerle buluştu.

Yerde yatan pisliğin elinde ki içki şişesinin parçasını görünce daha çok ağlamaya başladım. "kayra kolun"dediğimde ağzımdan bi hıçkırık kaçtı gözlerim den dolu dolu yaş akarken "nolur gidelim"son kez o pisliğe yumruk attıp ayağa kalkıp elimden tutup hızlı hızlı yürümeye başladı.

Ne desem durmuyordu bende duramıyordum onun yüzünden en sonunda "kayra"diye bağırdım. Bağırmamla durup bana dönüp kolumdan tutup beni duvara yapıştırdığında sırıtımda ki acıyla inledim. Gerçekten karşımda gördüğüm kayra kimdi neden bu kadar serti neden

Benim tanıdığım kayra bu değildi yumuşak etrafında ki kızlarla içli dışlı özelliklede ablamla kayranın sert sesiyle zorlukla yutkundum. "kulaklarını aç ve beni iyi dinle tamamı" dedi soğuk sesiyle çok yakınımda olduğu için cevap veremediğimden kafamı sağladım.

"şimdi gördüğün kayra var ya işte ben buyum ben kötü biriyim ezel akın aklın varsa benden uzak dur" Duyduklarımı daha idrak edemeden bir diğerleri eklendi "şimdi söyliyceklerimi kimse bilirse sonun kötü olur cici kız"diyip bi tutam saçımı tutup elinde çevirmeye başladı.

"berk kuzenim benim buraya gelceğimi bildiği için bi konu anlatı bana yumuşak ve yavşak gözükmem gerektiğini yani huzura karşı amaç huzurla arda'yı sevgili yapmak için başka bi neden yok arda berk ben iyi biri değiliz sevdiklerimize bise olursa ne kadar kötüleşiriz anlamazsın biz kötüyüz ama sen"diyip sustu bi tarafım bu anlatıklarıyla yeniden yeşerirken son dedikleriyle de diğer tarafım soldu.

"herşeyi karıştırıyorsun uzak dur" sert sesiyle ve devam etti "ben kimseyi sevmem onun için cici kız olup şimdi evine geri dön" diye bitirdi tam giderken önüne geçip durdurdum onu "kayra duran neden sevmezsin biliyomusun ?" gözlerinin içine bakarak elimi kaldırıp kalpinin üstüne koydum bi elime bi gözlerime baktı. Ve devam ettirdim elim ordayken "sevmemeyi biliyorsun ya önce sevmeyi bileceksin sonra sevilmek istiyeceksin o günü bekliyor olucam kayra duran"diyip elimi zar zor atan kalpinden çekip son kez o güzel gözlerine bakıp arkamı dönüp gitim.

YAZAR'DAN

Arda markete gitmişti. Herşeyden geç haberi olucaktı maalesef huzur canı sıkıldığı için evin arka bahçesine çıkıp bi sandalyeye oturup etrafı incelmeye başladı ama tek bilmediği bişey vardı onu almaya gelen bi düşman vardı o düşman varya herşeyden de tehlikeliydi.

Arda ondan kız kardeşini almıştı sırf ardayı sevdiği için arda onu sevmediği için kendine işkence edip ölmüştü o düşman onun açığını bulduğunu biliyordu bu kıza karşı bişeyler hissetiğini anlıyabliyordu çünkü oda bi erkekti öyle değilmi?

Yavaş yavaş arkasından huzura ilerlerken unutuğu bişe vardı güvenlik kameraları onları unutmuştu işte elinde şok ciyazıyla huzura yaklaşıp boynuna doğru tutu huzur anında etkisiz hale geldiğinde gülüp şok cihazını cepine atacağı sırada kardeşinin fotoğrafı olan bilekliği yere düştü onun bundan da haberi yoktu oysaki.

Huzuru kucağına alıp çıkışa doğru gidip arabasının kapısını açıp huzuru arakaya yatırıp kapısını örtüp sürücü yerine oturdu ve en sonunda başardım dedi içinden oysaki Çok açık bırakmıştı arkasında ama oda aynı arda gibi güçlüydü bunu kim hesapa katabilecekti. Arabayı çalıştırıp sınır dışına yakın olan yerdeki depoya arabasını sürmeye başladı.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin