SS 60|EVLENME TEKLİFİ

4.4K 199 8
                                    

MERHABALAR CANALRIM🍁

MEDYADAKİ HUZURUN GİYDİĞİ ELBİSE 🍁

SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM 🍁

OY VE BOL BOL YORUM BEKLİYORUM KABUL MÜ? 🍁

EN SONUN DA ARDA VE HUZUR DA EVLENİYOR BÜYÜDÜLER HE BAKALIM BUNDAN SONRA NOLUCAK AMA ATTIĞINIZ YORUMLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ AYNI SİZLER GİBİ LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN BÖLÜM KISA OLMUŞ OLABİLİR AMA DİĞER BÖLÜMLER UZUN GELİCEK ODA SİZLERİN ELİNDE 😍🍁

İYİKİ VARSINIZ BE SENİ SEÇTİM AİLESİ 💞💕🍁

Ezel yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı. Babamız yanımızda yoktu ve hayat devam ediyordu ne kadar eksik hisset sekte kaldığımız yerden devam etmek zorundaydık. Salon da dört kız oturmuş muhabbet ediyorduk “canım sıkıldı evde” diye lafa atılan berile baktık.”bizde çok eğleniyorduk” diyen ezele döndü bu sefer de kafalarımız.

O sırada çalan kapıyla hemen ayağa kalkıp kapıyı açtım yerde duran kocaman kutuya ve üstün de ki nota kaydı gözlerim kutuyu alıp kapıyı kapatıp içeri yerime tekrar oturdum. “o ne” diye cıyaklayan berile bilmiyorum bakışları attım. Notu alıp sesli bir şekilde okumaya başladım.

“akşam saat 8’de hazır ol seni almaya gelicem ” bunu bana ardadan başka biri yazamazdı öyle değimli ? yanım da duran telefonum dan saate baktığım da 18.00 dı iki saatim kalmıştı. Hemen ayağa kalktım “ kızlar hazırlanmam lazım iki saatim var” diye bağırdım.

Benimle birlikte Tuğba , beril ve ezel de ayağa kalktı. Sıra halin de önde ben olmak üzere benim odama gittik. Elim de ki kutuyu yatağa koyduğum da ezel kutuyu açtığın da içinde duran elbiseye  ayyakabı ya çantaya baktım ve elbiseyi usulca kaldırdığım da göz yaşlarımı tutmakta zorlanmaya başlamıştım. Kızlardan “ vay” sesleri gelirken

Ben karşım da ki bembeyaz elbiseye bakıyordum. Kutunun için de ki nota kaydığında gözlerim eğilip aldığım da aynen şöyle yazıyordu “annemin beyazlığını sende gördüm bende ki siyahlığı sende hissetim ve sende ki mavilikle  umut ettim. “ zor tutuğum göz yaşım damla damla akmaya başlamıştı çoktan.

“şşht huzur hadi daha hazırlıycaz seni” diyip beni kolumdan tutup banyoya atan tuğbaya sen ne ayaksın bakışı attım oda bana o biçim bakışı attı. Banyonun kapısını kapatıp “ yarım saat için de çıkmazsan olay olur” dedi Tuğba.

Üstüm de kileri çıkarıp kirli sepetine atıp duşa kabinin kapısını açıp içine girdikten sonra sıcak suyu ayarlayıp yıkanmaya başladım.

---------

Duştan çıkıp bornozumu giyip ıslak saçlarımı havluya sarıp banyo dan çıktığım da beyaz elbisem dolabıma asılmış siyah topuklu ayakkabım yere koyulmuş mavi çantam yatağım da kalmıştı bizi oluşturan üç rengi de bu kombinde kullanmıştı makyaj malzemelerim saçlarım için aletlerin hepsi masamda hazır haldeydi bir tek ben eksiktim ben de geldiğime göre her şey tam olmuştu.

Berille Tuğba beni koltuğa oturduğunda ezel başımda ki havlumu çıkarıp kurutma makinesini çalıştırıp saçlarımı hem tarayıp hem kurutmaya başladı.  Saçlarım kuruduktan sonra beril düzleştiriciyi ayarlayıp tek tek saçlarımı düzleştirip makineyi kapattığın da Tuğba saçımı güzel bir at kuyruğu yapmıştı kızlar da beğendiğin de makyajıma geçmişlerdi.

Toprak renklerin de göz makyajımı yapan Tuğba  toprak rengin de açık tonlar da rujumu süren ezel işlerini bittirdiğin de makyaj ve saçım dan tam puan almıştım.

Aynanın karşısın da kendimi incelerken yüzüm de oluşan gülümsemeyi engelleyememiştim. Topuklu ayakkabılarımı giyip çantamı da elime aldığım da tamamen hazırdım. Odamdan çıkıp salona geldiğim de zaten saatte gelmişti. Kızlardan güzel yorumlar aldıktan sonra evden çıkıp merdivenlerden inip kapıya çıktım.

Kapı da beni bakliyen arabaya bindiğim de yola çıkmıştık. Yarım saatlik bir yolculuğun ardından bizim barın önün de durmuştuk neden gelmiştik buraya ? kapım açıldığın da inip yürümeye başladım. Yanım da yürüyen iki görevlinin eşliğin de içeri girdiğim de hafif şarkı mırıltıları duymaya başlamıştım.

Kapalı olan kapıyı iki görevli açtığında karanlık bir ortama girmiştim. Bir anda yanan ışık ve az önce duyduğum şarkıyı söyleyen yeşil gözlü adamıma baka kalmıştım.

“İki kalp severse adı aşk olur
İki ayrı kalp aynı anda vurur”

Kapılar kapanıp içeride sadece sevdiğim adamla ben kalmıştık ona şöyle bir baktığım da sarı saçları özenle yapılmış giydiği siyah takımla oldukça dikkat çekici olmuştu. Elin de çaldığı gitarı ve söylediği şarkıyla beni etkilemeyi başarmıştı.

“Sen ben ayrı yazılır
Gel biz olalım n’olur”

Oturduğu yerden kalkıp gitarını köşeye koyup mikrofonunu eline alıp bana doğru yaklaşmaya başladı her adım atışın da kalbim yerinden çıkıçakmış gibi geliyordu mikrofonu dik tutup kaldığı yerden devam etti.

“O ilk bakışın bir adı varsa
Hoş geldin de aşka selam dur kalbim”
Dokunduğum yerde güller açarsa
Gül bahçesine dönecek tenin”

Dip dibe geldiğimiz de gözlerimin içine bakarak devam etti.

“Gel gel, dokun hisset
Kalbim senin emret
İki kalp severse adı aşk olur
İki ayrı kalp aynı anda vurur”

Boşta duran eli cebine gidip kırmızı bir kutu çıkardı ve diz çöktü.

“şarkı ne diyor “ diye sorduğun da “ kalp severse” sözüm bitirmeden yerini kendi sözü aldı “adı aşk olur diyor sen ben ayrı yazılır diyor bende biz olalım diyorum sana “ diyip yüzüğün kapağını açtığın da parlak büyük tek taşla karşı karşıya geldim.

Diz çöktüğü yerden kalkıp benle aynı hizaya geldiğin de içim de biriken mutluluk ve sevinç adı koyamadığım ne kadar duygu varsa onla birlikte tutuğu mikrofona doğru “evet” diye bağırdım. Ben evet dedim o gülümsedi ben evet dedim kutu da taşıdığı tek taşı parmağım da taşımamı istedi.

Taktığı yüzüğüme baktıktan sonra yakınımda duran camışıma baktım çalan şarkıyla birlikte elini bana uzatıp “ bu dansı bana lütf edermisin ? “ dediğinde direk kollarımı boynuna sardım. Oda kollarını belime sardığın da yavaş yavaş dans etmeye başlamıştık.

Kulağıma nefesini üfleyip sanki içerde kimse varmış ta gizli demesi gerekiyormuş gibi kısık sesle “karanlığımdan gelen mavi kelebeğim” dediğin de onun için atan kalbim horon tepmişe dönmüştü. Onun gibi bende nefesimi kulağına üfleyip kısık sesle “siyahlığına mavi bulaştırdığım erkeğim” dedim.

O benim gözlerimin içine baktı ben onun gözlerin de kayboldum. O elimi tutu ben bırakmadım. O beni seçti ben onu seçtim. Onla o ben olmadık biz olduk artık. Ve dansın sonuna geldiğimiz de ağzından son kelimeler döküldü “sevmek zor olandı sen bana zoru güzel yolla başarmayı öğrettin.” Diyip dudaklarımı öpmeye başladı.

#arda 🍁

#huzur 🍁

#berke 🍁

#beril 🍁

#kayra 🍁

#ezel 🍁

#emir 🍁

#tuğba🍁

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now