SS 9|GERÇEKLER VE KOVALANMACA

9.9K 547 50
                                    

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 💞

Beril poşetten efesleri çıkarıp birini bana birini de kendi önüne koyunca telefonumu telefonu elime alıp İnstagram'a girdim.

Efesleri çekip attım. Efes'in ağzını açıp içmeye başladım. Beril de aynı şekilde içiyordu. Parkta pek kimse yoktu. Beril'e dönüp

"Hadi başka bakalım anlatmaya." Derin nefes alıp anlatmaya başladı.
"Ben aşık oldum Huzur. Hani senle önceden aynı okulda değildik ya onun için sana bir şey anlatmadım. Özür dilerim. Berke'yi seviyorum ben ama o bana inanmıyor." diyip birasından bir yudum aldı ve devam etti.

"Neden inanmıyor biliyor musun ? Okulda beni seven bir çocuk vardı. Biz o aralar Berke ile çok yakındık. O çocukta beni sıkıştırıp bana yaklaştı ve benle öpüşüyor gibi gösterdi. Berke de çekip gitti. Sonra o çocuğu yani ismi Mert adı batasıca. Onu dövmüş, o kadar da dövmüş ama gerçeği değil yalanı söylemiş.

Yinede o günden sonra işte Berke bana inanmadı. O günden sonra aramıza hep mesafe koydu ama beni seviyor, bundan eminim." Ben olanları şok olmuşcasına dinliyordum. "Peki ya seni yanından ayırmıyor hep onlasın." Enterasandı.

"Evet o günden sonra inanmasa da bana, beni hep koruyor. Eğer ayrılıp başkasıyla konuşursam kötü olur dedi. Yani artık onu kaybetmek istemiyorum be Huzur." Dedi korkarak. "Aşkın için savaş kız. Ben hep yanındayım. Yardım edeceğim sana. Sakin üzülme tıfılım. Bende diyorum ki bu kız niye okulda hiç benimle konuşmuyor. Niye yanıma gelmiyor diye düşünüyordum." gülmeye başladım. Bira etkisini gösteriyor galiba. En çokta bunu seviyorum.

Beril de gülüp konuştu. "Aynen öyle ama ben konuşacağım onunla. Bari seninle konuşmama izin versin. Sonuçta Arda'yla takılıyorsun. Sahi siz ne iş ? Benim bildiğim Arda yanına pek kız yaklaştırmaz, okula gelmez. Sen hep onunlasın." Dedi merak ederek.

"Aslında bizimkisi uzun hikaye. Şuan sahte sevgiliyiz." mutlu bir şekilde.
Beril "Oooo." yapıp "Hayırlı olsun kankacım." O da sevinmişe benziyordu.
"Sahte dedim Beril."

"Olsun da kanka şu parkın ilerisindeki iki oğlan bize doğru mu geliyor ?" Kafamı çevirip o tarafa baktım. Gerçekten bize doğru geliyorlardı ve üstelik pişmiş kelle gibi sırıtıyorlardı. Beril'e dönüp

"3 dediğimde kaçıyoruz. Tamam mı ?"
Kafasını salladı. " Üüçç !" diye bağırıp ayağa kalktık. Çıkışa doğru gidip koşmaya başladık. Arkamıza bakınca onlarında bize çok fazla uzak olmadığını gördük. Beril'e dönüp

"Sen Berke'yi ara bende Arda'yı arayayım. Çabuk !" diyip telefonları çıkarttık. Camış'a basıp bekledim. Anında açıldı. "Ne oldu Huzur ?" Nefes nefese "A-Arda yardım et."
"Ne oldu lan ?!" diye kükredi adeta.
"Peşimizde iki adam bizi kovalıyor. Bizim parkın ara sokaklarındayız. Ne olur çabuk gel." Dedim korkarak."Hiç durmadan koş tamam mı ? Hemen geliyorum."
"Tamam." diyip telefonu kapattım. Beril'de telefonunu kapatmıştı.

"Geliyor Arda." "Berkede geliyor."
"Beril hiç durma kanka." "Tamam." Dedi ve araya döndüğümüzde çıkmaz sokak olduğunu görünce bir kez daha şansımıza lanet ettik. En köşeye gidip duvara yapıştık.

Sarışın olan "Ooo güzellikler. Neden kaçıyorsunuz ? Azıcık eğlenecektik." O iğrenç sesiyle. Birden yağmur yağmaya başladı. Tabi bizde sırılsıklam olduk. Sarışınla kumral bize yaklaşıp kolumuzu tuttular.

Beni tutan sarışın çocuğun şeyine tekme atıp yere devirdim. Vay ben neymişim be böyle. Beril'e baktığımda kumral olan çocuğun bıçak çıkartıp ona tuttuğunu gördüm. Hızlıca o tarafa koşup bıçağı tutan kolunu sıkıp bıçağı almaya çalıştım.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz