SS 29|2 AY

5.7K 307 14
                                    

MEDYADAKİ ARDA

İYİ OKUMALAR🌹

HUZUR'DAN

Ameliyathane'nin kapısında 4 saatir öyle boş boş duvara bakıyordum kimse de bişey demiyordu karşımda ezel,beril,berke,Kayra vardı.


Onca insan içerde yatan güzel adamımı bekliyordu bırakmıycam seni demişti bikere bırakmıycak beni eğer beni bırakırsa bende peşinden giderdim.


Karşı duvara bakarken bi ses "Arda aras'ın yakınları" demesiyle ayağa nasıl kalktığımı bilmiyordum karşımda duran doktora "Benim " Sıkıntılı bi nefes almıştı.


Yoksa Arda'ya bişeymi olmuştu titreyen sesimle "noldu söyleyin"dedim. "Hanımefendi ameliyat güzel geçti ama"dedi. "Ama Ne " diye bağırdım.


"Arda Bey'i yoğun bakıma aldık eğer 24 saat için de uyanmazsa bidaha uyanamayabilir" 24 saat için de uyanmassa ne demekti ayaklarım beni artık taşıyamuyordu.

Yere düşmem le gözlerimin kapanması bir olmuştu.

YAZAR'DAN

Huzur bayıldığın da berke huzuru kucağına alıp odaya götürüp hemşire çağırmıştı.


Gelen hemşire "bişey yemediği için bünyesi dayanmamış" diyip serum takıp çıkmıştı. Berke'nin içi kan ağlıyordu odadan dışarı çıkıp ameliyathane'nin önünde duran doktorun yanına gelip "kardeşimi görebilirmiyim " Doktor aslı hanım "tabi görebilirsiniz içeri geçin görevli Emel hanım sizi hazırlarsın" Berke içeri girip Emel hanım'ın verdiği kıyafetleri giyip içeri girdi .


Durdu öylece ölü gibi yatan kardeşini görmüştü kalbi sızladı teni bembeyaz olmuştu hergün özenle baktığı saçları dağılmıştı gözleri kapalıydı o sert bakan gözleri kapalıydı köşede gördüğü sandalyeyi alıp tam arda'nın yanına koyup oturdu .

Derin nefes alıp verdi "ben geldim kardeşim" Göz yaşlarını serbest bırakarak onun yanın da gözyaşlarını saklamasına gerek yoktu.


"Seni koruyamadığım o yüzden elini tutmaya hakkım yok küçüken birbirimize söz vermiştik eğer birbirimizi koruyosak ellerimizi sıkı sıkı tutucaktık ben seni koruyamadım"Gözünden akan bi damla yaş Arda'nın eline düşmüştü arda bunun acısını hissetmişti ama tepki veremiyordu.



"Eğer sen gidersen peşinden gelirim sensiz olmaz be kardeşim bizi bırakma senle daha kaç kişiyi koruycaz annenin intikamını alıcaz huzurla seni evlendiricem biliyorum onu sevdiğini kardeşinim ben senin anlarım senin her halinden oda seni seviyor onu bizi terk etme gitme kardeşim"diyip gözyaşlarını silip yoğun bakımdan çıkıp üstünü çıkarıp hızlıca dışarı attı kendini.




Huzur gözlerini açtığın da nerde olduğunu garipsedi sonra aklına gelen anılarıyla ayağa kalkıp kolun da ki serumu söküp yoğun bakımın önüne geldi.


Hızlıca içeri girdi Emel hanıma gözükmeden girmişti. Karşısında arda'yı öyle görünce gözyaşlarını tutamadı berke'nin oturduğu yere gidip oturdu.


"Ben geldim" "Benim yüzümden burdasın senin yerinde ben olmalıydım" derin nefes aldı ve verdi. " 24 saat senin gözlerini Göremeden geçiremem lütfen uyan yeşil gözlü adamım " hıçkıra hıçkıra ağlıyarak.

Huzur'un sözleri tükenmişti onun yerine söylüyceği şarkı yer almıştı.

Dünden beri..
İçimde bir sıkıntı yokluyor beni
Anlıyorum yakmışsın gemileri
Seviyordum biliyordun ve gidiyordun

Huzur sağ elini kaldırıp Arda'nın elini tutu.

Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi
İnandırmaz mıydım aşka seni
Hem seni hem o taş kalbini

Huzur sol eliyle de arda'nın saçlarını okşamaya başladı.

Gider mi insan çok seviyorken
Şimdi dur demem
Nasıl olsa bir gün anlar
Beni anlarsın
Yalanlarla bırakma beni böyle
Gözlerime bak doğruyu söyle
Ama korkak korkaksın!

Eğer onu bırakırsa korkak olurdu.
Tekrarladı nakaratı.

Gider mi insan çok seviyorken
Şimdi dur demem
Nasıl olsa bir gün anlar
Beni anlarsın
Yalanlarla bırakma beni böyle
Gözlerime bak doğruyu söyle
Ama korkak
Sen bi korkaksın

Gözlerinden yaşlar akarken ellerini çekip ayağa kalkıp Arda'nın yanına kıvranıp buz kesmiş bedenine sarıldı.

2 AY SONRA YAZAR'DAN DEVAM

koskoca iki ay geçmişti huzur saçlarını 2 ay da uzamıştı 2 ay bişey yemediği için baya bi kilo vermişti hep hastanede arda'yı beklemişti.

Çok göz yaşı dökmuştü çok. Berke arda uyanmadıkca etrafta sataşmadık kimse bırakmamıştı.

Kayra kendi halinde duruyordu. Ezel ablası ve arda abisi için çok üzülüyordu ablası arda abisi uyanmadıkça kendini sonsuzluğa sürüklüyordu.

Beril hem Berke'yi zapt etmeye çalışıyordu hem de huzur'un yanında olmaya ardasız olmuyordu.

HUZUR'DAN

koskoca 2 ay geçmişti o 2 ay da o güzel gözlerinden mahrum bırakmıştı beni şimdi hastane'nin bahçesinde bi bankta oturmuş Arda'nın yokluğunda yaktığım 60'ncı sigaramı içiyordum.

Sigaram bittiğinde ayağa kalkıp hasta'nin içine girip Arda'nın kaldığı 369 nolu oda'ya girdim.

Başında okumadığım kitap söylemedim şarkı demediğim laf kalmamıştı bi türlü beni duymamıştı yanında oturduğum sandale'yeye gidip tekrar oturdum.

Artık akacak göz yaşım bile kalmamıştı sesini özlemiştim hele kokusunu hastane kokusuyla karışmıştı gözleri o aşık olduğum yemyeşil gözlerini 2 aydır göremiyordum.



Ellerini sıkıca tutup başımı koydum "Uyan artık gözlerini, sesini, kokusunu özlediğim adam"demmele "Huzur " diyen tanıdık sesle yaş akmayan gözümden bolca göz yaşları dökülmeye başladı.


#KİM HUZUR DEMİŞTİ SİZCE

#YENİ BÖLÜM NE ZAMAN GELSİN

#BÖLÜMÜ BEĞENDİNİZMİ GÜZEL OKUYUCULARIM



SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα