SS 24|KAÇIRILMA

7K 341 14
                                    

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 💕

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 💜

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 😘

SİZLERİ SEVİYORUM 💝

HUZUR'DAN

Gözlerimi başımın ağrısıyla açtım. Bu nasıl ağrıydı böyle etrafa baktığım da buranın arda'nın evi olmadığını anladım ve burası eve bile benzemiyordu ki bomboş bi odada sandaliye'nin üstünde elim kolum bağlı bi şekilde oturutulmuştum.

Kaçırılmışmıydım yani ben şimdi
Yok öylesine elin kolun bağlı
Gerçekten mi ? iç ses nerelerdeydin sen ya

Ben hep içindeydim

He he ondan hadi git başımdan

Peki huzur

Hı hı bay

İç sesle konuşmamız biter bitmez odanın kapısı sertçe açılıp kapandı. Gelene baktığım da saçları simsiyah gözleri simsiyah thsörtü siyah pantolonu siyah olan adam bana doğru ilerleyip tam önümde durdu.

Garip sırıtmasını yüzüne takınıp iğrenç birşeymişim gibi gözlerime bakıp konuşmaya başladı "merhaba huzur"merhabamı? "sen kimsin"Gür bi kahkaha atıp "azrailinim huzur" azrailinim de ne demekti ben ne yapmıştım ki "derken"Gülümsedi bi insanın kahkhası, sırıtması, gülümsemesi bu kadar itici olurmuydu ki ? oluyormuş demek.

"diyorum ki sonun olucam"sonum hım "naptım sana" Napmış olabilirdim ki " sen değil arda yaptı Titreyen sesimle "naptı ki"dedim.

Yüzünde hafif acı berildi ama sonra yok etti çok kısa durmuştu zaten. Gülümsedi bu acı bi gülümsemeydi napmıştı ki arda "naptı"dedim. " naptı biliyormusun kardeşimi elimden aldı"diye bağırdı. Nasıl kardeşini elinden aldı ki "kardeşim onun yüzünden öldü"dedi soğuklukla.

Anlatıklarınamı şok olayım yoksa bu olaya mı "o yapmaz" Ne kadar kısa sürede tanımış olsam da onu o yapmazdı yapamazdı demi birden üstüme gelip saçımı var gücüyle çekmeye başladı ağzımdan acı dolu bi çığlık firar etti.

Hem saçımı çekerken hem de kulağıma doğru eğilip "kardeşim onu çok sevdi ama o istemedi onun yüzünden kardeşim kendine acı çektirip öldü bende sana acı çektirip öldürücem azrailin olucam"diyip saçımı bırakıp odadan çıktı.

Gözyaşlarım yanağımdan akıp gidiyordu benim suçum neydi arda'nın suçu neydi o onu sevmişti ama arda sevmemişti o kızı o öldürmemiştiki bu onu öldürmüş anlamına gelmezdiki beni öldürmesi sorun değildi sorun geri de bıraktıklarımdı.

Bensiz kardeşim napardı babam da ortalıkta yoktu ona kim bakardı peki ya arda onları son kez görüceğimi bilseydim sıkı sıkı sarılırdım. Ama içimden bi ses arda seni bulur kurtarır diyordu o seni bırakmaz diyodu umarım bana bişey olmadan bulurdu beni.

ARDA'DAN

Ellerimde ki boşetlerle eve girip mutfağa gidip boşetleri tezgaha koyup merdivenlerden çıkıp yatak odasının kapısını açıp içine baktığımda huzur yoktu banyoya baktığımda orda da yoktu "huzur"diye bağırdım ses yoktu bidaha bağırdığımda yine ses gelmemişti bütün evi tek tek aradığımda yine ortada yoktu.
En son güvenlik odama girip kameralara baktığımda gözüm dönmeye başlamıştı siyahlara bürünmüş bi şerefsiz huzur'un arkasından yaklaşıp elektirk şok verip huzuru çıkarmıştı.

ilk önce seni bulup huzuru kaçırmaya yeltendiğin için ölesiye dövücem sonra ona değen ellerini tek tek kırıp huzuru ağlatığın için son olarak öldürücem bekle beni.

Ben senden daha siyağım boşuna siyağın adamı olmadım benim olana bişe olursa cehenemin olurum cebimden çıkardığım telefonumla direk berkeyi aradım "noldu arda"dedi. "hemen benim yazlığa geliyorsun kızları kayrayı al gel"diyip telefonu kapatıp güvenlik odasından çıkıp kendi odama girip dolabımdan siyah thsörtümü alıp giydim siyah pantolonumu alıp giydim son olarak siyah kapşonumu giyip önünü çektim telefonumu cüzdanımı alıp cebime koyup merdivenlerden inip huzurun son oturduğu yere gidip oturdum duygusuzca etrafa bakıyordum.

Aradan geçen yarım saat sonra bahçe kapısında kayra,ezel,beril,berke berildi. Yanıma gelip hepsi bi yana oturduklarında yine duygusuzca bakıyordum eğer huzuru kurtaramazsam ona benim yüzümden bişey olursa yaşayamazdım. "huzur nerde"diye sordu beril berke ise "kötü bişe olmuş yoksa böyle giyinmezdin noldu abi"dedi. "huzuru kaçırdılar"dedim soğukkanlılıkla.

Ezele beril ağlamaya başladı "ablamı bulun nolur"dedi ezel "bulucam" Ayağa kalkıp bahçeden çıkıp telefonumu cebimden çıkarıp sağ kolumu aradığımda hemen açtı "buyur patron"dedi. "huzuru kaçırdılar hemen işimize yarıycak şeyleri hazırlayıp benim yazlığıma gel korumalarıda hazırla" dedim. "tamam patron"diyip telefonu kapatık. Bulucam seni huzur bekle beni korkma güzel sevgilim.

HUZUR'DAN

Kaç saat geçti kaçırılmamın arasından veya sabah mı akşamı olduğundan haberim yoktu burda kollarım ,bacaklarım bağlı şekilde duruyordum bileklerimde çok acımaya başlamıştı. Bana napıcaktı hiçbi fikrim yoktu

Oda'nın kapısı tekrar açıldığında azrailim olucak kişi bi elinde kutuyla bi elinde kamerayla içeri girip kapıyı örtü elindekileri köşeye koyup yüzüne yine o iğrenç sırıtını yerleştirip "küçük bi vidyo yoluyalım demi ardaya" diyip kahkaha attı.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now