SS 25|İŞKENCE

6.1K 320 18
                                    

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 💙

YENİ BÖLÜM ZAMANLA DAHA ÇOK ATICAM DESTEKLERİNIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM GÜZEL OKUYUCULARIM💜

SİZLERİ SEVİYORUM 💝

NOT: Bİ KAÇ BÖLÜM KALDI DÜZENLEMEDİĞİM ONLARI DA DÜZENLEDİĞİMDE DAHA ÇOK BÖLÜM ATABİLİCEM.

İYİ OKUMALAR 💛

Boş gözlerle bana sırıtıp duran azrailime bakıyordum bana yaklaşıp kollarımı çözdüğünde bileklerimin acısı kendini belli etmeye başlamıştı bile bileklerimi yavaş yavaş ovup dururken "kerem gel"diye bağırdı azrailim .

İçeri giren küçük yaşlarda düşündüğüm çoçuk "buyur abi"dedi "al şu kamerayı bizi çekiçeksin"Bana ne yaparsa yapsın acıtmazdı canımı ben alışıktım zaten dövülmeye işkençe görmeye ama bana dokunursa eğer işte o beni öldürmeden kendimi öldürürdüm.

Kamerayı alıp çalıştırmaya başladı. Azrailim adını bilmediğim için ona böyle hitap ediyordum korkmuyordum ondan yerdeki kutudan bıçak çıkarıp yanıma yaklaştı elindeki bıçağı kolumda gezdirmeye başladığında korksamda sesimi çıkartmamaya çalışıyordum biliyordumki canımı çok yakıcaktı.

Kolumdaki bıcağı bileğimden yukarı çizmeye başladığında dişlerimi sıkı sıkı sıktım. Kolumdan gelen kanların biri bitmeden yerine yenisi gelirken azrailim kahkhalarla gülüyordu bense dişlerimi sıkıp acımı belli etmemeye çalışıyordum.

Bi kolumla işi bitiğinde diğer koluma geçti bu sefer daha çok derin çiziyordu var gücümle "pislik"diye bağırdım. Kolumdaki bıçağı durdurup "bana mı dedin"senden başka varmıki "burda başka pislik adi şerefsiz biri var mı"dememle yüzüme yediğim tokatla başım yana düştü. Ağzıma gelen kan tadıyla dudağımın patladığını anlamıştım nede sert vurmuştu.

Başımı kaldırıp dik dik ona baktım "laflarına dikkat et"sinirini yok etmeye çalışır gibi. Onu sinir etmekte bana düşer demi o benim canımı yakıyorsa bende onu sinir ederdim. "etmezsem nolur bay azrailim"Birden üstümdeki thsörtümün yırtılmasıyla çığlık attım. Boynumda hissetiğim ıslak dudaklarla var gücümle bağırmaya başladım deli gibi bağırıp ağlıyordum bana dokunuyordu.

Titreyen sesimle "b-bırak"dedim. Ama beni dinlemiyordu elleri aşağlarıma giderken acıyan kollarımı kaldırıp ellerini tutum bi an duraksasa da işine devam edeceğini sanıyordum ki başını kaldırıp kulağıma eğilip "bu kadar ders yeter" diyip kalktı .

Tekrar kutuya doğru gidip eline çakmak ve sigara alıp bana doğru geldi. Paketen bi sigara çıkarıp paketi köşeye koyup çakmakla sigarayı yakıp bi süre bekledikten sonra önümde yere oturup eline bıcağını alıp tayıtımın iki yerinide kesip bacaklarımın yarısını çıplak bıraktı napıcaktı ki bana

Elindeki sigarayı bacağıma bastığın da gözümden yaşlar bol bol akmaya başladı. Benim suçum neydi neden bu kadar acı çekiyordum bu hayata ben napmıştım ki bastığı yerden kaldırıp diğer yanada basınca derimin yanıp kül olduğunu hissediyordum karşısında yarı çıplaktım.

Utanıyordum acı çekiyordum ne zaman biticekti bu acılarım ben ölüncemi bacağımın her yerine sigara bastırmıştı. Karşımda ki çoçukta öylece çekiyordu beni hiç mi üzülmüyordu bana bunları yapması tabi ki de üzmezdi karşımda ki şerefsiz duygusuz onada bulaştırmıştı yanında dura dura duygusuzluğu.

Sigarayı bırakıp yüzümle hizaya gelip dudaklarımı öpüceği sırada yüzüne tükürdüm. "sen çok fazla oldun sürtük"diyip bana tokat atmaya başladı. Canım çok fazla yanıyordu gözlerimde kararmaya başlamıştı. Bu kadar dayanamam bile bi mücizeydi.

Gözlerim kapanmadan önce duyduğum tek şey "kapat kamerayıydı".

ARDA'DAN

Sağ kolum emirle saatlerdir huzurun yerini bulmaya çalışıyorduk ona bişe olma düşüncesi bile beni kahrediyordu. Anem gibi onada bişey olursa ben napardım "bul artık emir"dedim sert sesimle. "bulucam abi bekle"bekliyemezdim "daha ne kadar bekliycem lan"diye bağırdım. Sinirlerim yine bozuluyordu.

"tamam sakin ol abi" o yokken nasıl sakin olurdum "olamıyorum"diyip odadan çıkıp mutfağa gidip içki şişemi bardağımı alıp mutfaktan çıkıp yatak odama gidip yere oturdum içkimi açıp bardağıma döküp içmeye başladım. İçtikçe daha çok sinirleniyordum.

Bünyem alkole alışkındı ne kadar içsemde kolay kolay sarhoş olmazdım. Huzur nerdeydi kim almaya kalkmıştı onu benden her kimse cezasını çok büyük ödiycekti az kalmıştı sıra herkese gelicekti ama öncelik huzuru bulmaktı.

Annemin intikamını alınca huzura karşı kalpim var olucaktı bende o günü bekliyordum şuan ona karşı ne hissetiğimi bilmiyorum sadece hep yanımda olsun istiyorum beni sinirlendirmesine bile razıyım ilk öpücüğünü de ben almıştım. Son olarak bedeni kalmıştı oda benim olucaktı.

Herşeyiyle sadece bana ait bir huzur olucak. Tabiki onu bulduğumda bulucaktım odamın kapısı tıklatılınca "gel"Kapı açılıp içeri ezel girdi gözleri ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Gözleri bana huzuru hatırlatıyordu gözlerini görmeyi özlemiştim bu kız bana napıyordu böyle.

Odanın kapısını kapatıp yanıma gelip oturdu burnunu çekerek ağlamaktan kısılmış sesiyle konuşmaya başladı. " ablamı bulucakmısın?"bulucam tabi "sence"dedim. "bulucaksın buna inanıyorum inanmak istiyorum"dedi ağlıyarak. "inanmalısın o olmadan bende olmam"elimdeki içki bardağıma bakarak.

"ablam çok farklıydı onca şey yaşasada bişey demez çekerdi sonuçu ne olursa olsun şuan ablama ne yapıyolar bilmiyorum ama eminimki güçlü duruyordur tıpkı senin gibi"dedi tek nefeste. "biliyorum"dedim.

"ablamın atilla diye bi sevgilisi oldu ama oonu hiç sevmedi"dedi. "bunu neden diyosun"dedim. "çünkü ablam seni seviyor hiç kimseyi sevmeyen ablam seni seviyor"dedi ağlmaya devam ederken. "biliyorum"dedim yine.

"nasıl o utanır söylemeyez"ablasını çok iyi tanıyordu. "neden mi? Yanına yaklaştığım da kalpi deli gibi hızlı atıyor bazen utanıyor benden bazen de heycanlanıp kekeliyor sence anlamam için iyi bi sebep değilmi ?" dedim "sen" dedi.

"ben ne ?"dedim soru sorarcasına. "sen seviyormusun ablamı"Onca şeye biliyorum diyen ben buna "bilmiyorum"dedim. "ben biliyorum neyse ben gideyim artık"diyip ayağa kalktı tam gideceği sırada aklıma gelen soruyu sordum.

"sen kayra'yı seviyorsun" Bana dönüp "aşkı öğrenmemiş biri bana bunumu soruyor" Şuan sinirlenmeye başlamıştım. "aşkı küçüçük bi kızdan mı öğrenicem"dedim. "haklısın anlatırsam fazla gelir" Kaşlarımı çatıp "çık odamdan"dedim. " kalmaya meraklı değildim zaten" dedi. "kalırsan iyi şeyler olmaz zaten"dedim ciddiyetle.

Yüzünü buruşturup odandan çıktığında. Elimdeki bardağı sertçe fırlatıp parçalarının nasıl dağıldığını izledim şişeyi alıp başıma dikmeye başladım. Su gibi içiyordum. Şişem bitince ayağa kalkıp odadan çıkıp merdivenlerden indiğim sırada zil çaldı.

Kapıyı açmaya giderken gelenin kim olduğunu merak ediyordum.

HUZUR'DAN

Gözlerimi açtığımda hala aynı yerde kollarım ayaklarım bağlı şekildeydim üstümde sadece südiyenim vardı üşüyordum neden thsört vermiyordu bana kollarım da kurumuş kanlar vardı beni ürkütüyordu ne zaman çıkıçaktım ben burdan daha doğrusu beni ne zaman bulucaktı.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now