SS 70|SAVAŞ BEBEK

4K 190 150
                                    

ANANEMİ ARİFE GÜNÜ KAYBETTİK ONUN İÇİN HEPİNİZDEN RUHUNA BİR FATİHA OKUMANIZI İSTİYORUM LÜTFEN BENİ KIRMAYIN OKUYAN OKUMUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

BİR DİĞER KONUYA GELİRSEK DİĞER BÖLÜM FİNAL OLABİLİR ARTIK SONA YAKLAŞTIK BU SÜREÇTE YANIMDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİKİ VARSINIZ CANLARIM ❤

OYLARINIZI BEKLİYORUM 💕

GÜZEL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 💕

İYİ OKUMALAR 💕

SİZLERİ SEVİYORUM ❤


9 ay sonra

Karnım büyüdükçe büyümüş ve ben kilo aldıkça almıştım. Bir insan  ne giyse olur demi benimkisi olmuyordu. Üstümde ki bana zar zor olan elbiseme baktım. Siyah diz kapağımda biten göğüs dekolteli oldukça şık elbiseydi saçlarımı topuz yaptırmış ve hafif makyaj yaptırmıştım. Göbeğim bu elbisem de oldukça tatlı duruyordu.

Siz bilmiyorsunuz tabi neyi dediğinizi duyar gibiyim ? fazla bekletmeden bombayı patlatıyorum. Tuğbayla emir sevgili olmuştu ve emir Tuğba’nın çok konuşmasından bıkmıştı. Beril ve berke geçinip gidiyordu kuru kuru ne zaman iş ciddiye binecekti belli değildi. Ezelle , kayra ise bu akşam nişanlanıyordu ve biz de oraya gidecektik.

Kapının açılmasıyla arkamı dönmem bir olmuştu. Karnıma giren sancı yüzümü buruşturmama sebep olmuştu ta ki Ardayı görene kadar giydiği siyah takım elbisesiyle oldukça yakışıklı olmuştu. Neden beyaz gömleği kaslarını bu kadar çok belli etmişti ki ? Arda beni baştan aşağı süzerken sinirlenmeye başlamıştı. Asıl ben daha çok sinirleniyordum.

“üstünde ki ne ?” diye sorduğun da “ neye benziyor” diye ters cevap verdim. “onun yarısı yok çıkart” dediğin de “senin de gömleğin sıkmış çıkart” dedim gülüp bana yaklaştı “sen beni kıskandın mı ufaklık?” dediğin de omzuna vurup çantamı alıp odadan çıkıp dışarı çıktım. Arabanın yanına gelip durdum.  Arda peşimden gelip arabayı açtığında kapıyı açıp oturdum kapımı örteceğim sıra da arda tutup üstüme doğru eğildi.

Ne var dercesine baktığım da “sen bana trip mi atıyorsun güzelim?” diyip daha da yaklaştığın da evet dercesine kafa salladım.  Dudağımı öpüp kapımı kapatıp yerine geçti. “bir daha beni öpme  beyinsiz koca” diyip önüme döndüm. Dalga geçiyordu resmen benimle karnıma giren sancıyla çığlık attığım da Arda fren yapıp arabayı durdurdu.

“az önce şaka yaptım sakin ol ufaklık” diye bana konuşma yaparken ben yine çığlık atıyordum “Arda suyum geldi hastaneye götür beni ne duruyorsun” diye bağırdığım da ne dediğimi idrak ettiğin de gaza basıp arabayı sürmeye başladı. Giren sancılar yüzünden ağlamaya bile başlamıştım.” Az kaldı güzelim dayan” diye teselli veriyordu bense acı çekiyordum.

Ardanın telefonu çaldığın da açıp “ huzur doğuruyor …. Hastanesine gelin “ diyip telefonu kapattı. “ah oğlum teyzenin nişanını mahvediyorsun” dediğim de gelen sancıyla tekrar bağırdım. Hastanenin önün de durduğumuz da  arda arabadan inip beni kucağına aldı. “Arda bir yerine bir şey olacak indir beni” dediğim de “ bu kadar kası boşa yapmadık güzelim” diyip güldü. Hastaneye girdiğimiz de  görevliler beni tekerlekli sandalyeye bindirip odaya götürdüklerin de arda elimi bırakmıyordu doktorumuz eylem hanım gelip bebeğimi kontrol ettikten sonra “ameliyathaneye götürün doğum başlamış” dediğin de acı daha çok fazlaydı.

---------

Ameliyathanedeydim ve şuan giren sancıların acısına dayanamıyordum. Her tarafım ağzı kapalı insanlarla dolmuştu. Arda elimi sıkı sıkı tutarken ben ona bakıyordum “ yeşil yakışmış camış “ dediğim de o sıra da gelen ağrıyla çığlık attım. O an gelen sinirle “Arda bir daha çocuk filan yok uzak dur benden gerekmedikçe yaklaşma bana “ diye bağırırken eylem doktor “ huzur sakin ol ve ıkın “ dedi.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now