SS 69|HORMONLAR

4.1K 177 28
                                    


MERHABA CANLARIM 😻

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 😻

OYLARINIZI BEKLİYORUM 😻

SİZLERİ SEVİYORUM ❤

İYİ OKUMALAR 😻📚

HUZURDAN

Hastaneden çıkıp bizimkilerle cafeye gelmiştik. Önümde ki Çilekli pastayı nefesiz yiyordum taki berke "önünden alan yok yenge" diyene kadar. Elimdeki çatalı bırakıp "sen bana şişkomu diyosun " diye isyan ettim masadaki Herkes bana şok olmuşcasına bakıyordu. "Hayır yenge sadece sakin ol diye dedim" dediğinde "yani ben çok sinirli birimiyim onumu kastediyoruz sen" diyip ağlamaya başladım.

"Yenge ben öyle demek istemedim" diye kendini savunduğunda "tamam berke anladım ben seni" diyip ağlamaya devam ettim. Arda ayağa kalkıp elini bana uzatınca tutmadım. "Bu aralar hormonlardan dolayı böyle biz gidelim siz devam edin "dediğin de kısık sesle 

"Seni duyuyorum Arda " dedim. Benim kalkmıycağımı anladığında bi anda beni kucağına aldı kızlar bana gülerken. "Beni indir ya Beril Ezel görceksiniz siz küstüm " diye bağırdım. Arda beni cafeden çıkardığında "beni indir kiloluyum ben yürürüm yorulma " dediğimde yeşil gözlerini gözlerime dikti. "Sevdiğim kadını taşırken yorulmam ben" dediğinde başımı omzuna koydum.

Beni ön koltuğa oturtup kemerimi takıp yanğımı öpüp kendide bindi.  Hava kararmıştı ve hafiften yağmur yağmaya başlamıştı.  Eve geldiğimizde arda tekrar beni kucağına alıp eve girdirip Odamıza kadar taşımıştı beni bıraktığında teşekür edip dolabımdan geceliklerimi alıp giydikten sonra yatağa girip uzandım.

Arda da duşa girdiğinde kapanan ışıklar ve Çakan şimşeklerle çığlık atmaya başladım. Gözlerimi sımsıkı kapatıp ayaklarımı kendime çekip "Arda " diye bağırdım.  Ama beni duymuyordu Çakan şimşekle çığlık atmalarım artarken ağlamaya bile başlamıştım. Bana sıkıca sarılan Ardayla biraz olsa da ağlamam dinmişti.

"Arda korkuyorum " diyip thsörtüne sıkıca tutundum saçlarındaki damlalar üstüme akarken beni sakinca yatağa yatırıp kendine yanıma yattı. Başımı göğsüne koydum. Kolunu karnıma sarıp "ben geldim artık korkma" dedi. " Arda seni seviyorum " dediğimde saçlarımı öpüp " bende seni seviyorum güzelim " dediğinde çoktan uykuya dalmıştım.

- - - - - - - - - - -

Gözlerimi açtığımda arda yanımda yoktu yatığım yerden kalkıp banyoya gidip işimi halletikten sonra çıktım. Dolabıma gidip dizleri yırtık siyah yüksek bel pantolonumu giyip üstüne kolları açık çiçekli pembe reng thsörtümü giyip beyaz sporlarımı giyip makyaj masama oturdum.

Biraz göz makyajı ve pembe Ruj sürdükten sonra saçlarımı tarayıp düzeleştirdim son olarak parfümümü sıkıp odadan çıktım karnıma elimi koyup merdivenlerden indiğimde burnuma dolan güzel kokuları takip ettim.

Bahçeye geldiğimde harika bir masa beni bekliyordu başıma takılan bir şeyle olduğum yerde arkama döndüğümde " sakin ol güzelim benim" diyip dudağımı öptü. " taç baya yakıştı ufaklık " diyip sandalyemi çekip oturtu beni. " güzele ne yakışmaz canım " diyip güldüğümde gülüşümü izledi.

" hadi kahvaltını yap çok işimiz var " dediğinde "ne işimiz var" dedim yemeğini ye bakışı attığın da Susup kahvaltımı yapmaya başladım oğlum ve ben doyduğumda "ben doydum teşekür ederim" dediğimde gülüp oturduğu yerden kalkıp elini uzattı elini tutup bende oturduğum yerden kalktım.

Eve girip merdivenlerden çıktıktan sonra bizim odamızın yanındaki odaya girdiğimde yere boya kutusu ve fırçası vardı. "Napıcaz burda" diye merakla sorduğumda "çocuğumuzun odası " demesiyle gülümseyerek boyuna sarıldım ve "sen çok iyi bir baba olucaksın " dedim.

Benden ayrıldıktan sonra boya kapağını açtı mavi renkli boyaya bakıp elime fırçayı alıp boyaya batırdıktan sonra duvara sürmeye başladım çok güzel bir mavi renkti "Arda yapabiliyormuyum? " dediğimde "gayet güzel ufaklık " dediğinde işime devam ettim .

Geçen bir süre sonra boyaya parmağımı batırıp sinsice ardayaya doğru ilerleyip elimi yüzüne sürdüm beni tutup duvara yasladığında sadece yüzüne bakıyordum. " canın oyun mu istiyor ufaklık " dediğinde evet derecesine başımı salladım.

Bana gülümsediğinde "çok tatlısın Arda " diyip güldüm oda gülüp "doktor değilim ama hastam çok " dedi. Ona ters bir  bakış atıp yanından geçip gittim. Peşimden gelip kolumu tutuğunda "şaka yaptım " dedi kolumu tutan eline vurup "Şaka yapmaya devam et o zaman " dedim.

Beni kucağına alıp odaya soktuğunda "sende iyi alıştın beni kucağa almaya" dedim sitem eder bir şekil de oda gülüp "kucağıma aldığım sen olunca " dedi. Beyefendiye bak sen hem hastam çok diyo hem bana yürüyo ona ters ters bakarken "insan kocasına öyle bakar mı? " diye soru yönelti.

"İnsan karısını üzer mi ?" Diye sordum gözlerime derin derin bakarken ben gözlerimi kaçırıyordum yanaklarım alev almaya bile çoktan başlamıştı. "Hastam çok olsa nolur ben sana hastayım " dediğinde gülüp "zaten öyle olucak " dedim.  "sen şimdi beni affetmiyormusun? " sorduğunda Hayır dercesine başımı sallayıp.

Odadan çıkıp bahçeye çıktım. Ben etrafta öylece dolaşırken Arda elin de bir kase Çilekle bana doğru gelmeye başladı hayin nerden vuracağını iyi biliyordu. "Peki ya çilek verirsem affedermisin? " dediğinde "sen bana rüşfetmi teklif ediyorsun? " diyip ona meydan okudum.

"Hayır sadece oğlumla seni düşünüyorum ufaklık "diyip sırıttı.  Elinde ki kaseyi alıp çileği yemeye başladığımda gülüp oda alcağı sıra da eline vurdum. Çileklerim bittiğinde elimde ki kaseyi yere koydum hortum dikkatimi çekince sinsi sinsi oraya gidip hortumun ucundan tutup bir anda suyu ardanın üstüne tutum.

Suyla bana doğru sinirle ilerleyip elimde ki hortumu alıp bana Tutu ben çığlık atarken o hala beni ıslatıyordu. "Arda yapma ya ben hamileyim " dememe rağmen hala beni ıslatıyordu ta ki benim ayağım hortuma takılıp benim yere düşmeme kadar.

Arda elindeki hortumu bir köşeye fırlatıp hızlıca yanıma çöktü. "Özür dilerim güzelim affet beni" diyip sıkıca sarıldı bana ben hala olayın şokundayken o hala bana sarılıyordu.

Şoktan çıkıp "tamam iyiyim ben " dedim sarılmayı bırakıp bana o güzel gözleriyle Üzgün Üzgün baktı. "O güzel gözlerinle biraz daha bana böyle bakarsan küserim sana"diyip güldüm bana tekrar sıkıca sarılıp "iyimisin gerçekten " dedi.

"Korkma iyiyim" dediğimde beni kucağına alıp Odamıza çıkardı eline aldığı havluyla saçlarımı kurulayıp geceliklerimi getirdi. "Daha akşam bile olmadı " diye isyan ettiğimde "bugün fazla yoruldun ufaklık uyumalısın " dedi. Banyoya gidip ıslak elbiselerimi kirli sepetine attıp geceliklerimi giydim.

Saçlarımı bağlayıp banyodan çıktığımda arda çoktan yataktaydı bende yanına uzanıp göğsüne başımı koydum. "Arda büyüdükmü biz şimdi? " dediğimde "büyümek zorunda kaldık " diye yanıltladı beni.

"Arda sence senle ben iyi anne baba olabilecekmiyiz? " diye sordum bu sefer "bizim gibi annesi babası olucağı için kendiyle gurur duyucak " dediğinde omzuna vurup "dalga geçme " dedim. "Niye dalga geçeyim senin gibi ufaklık annesi benim gibi camış babası " olucak diyip anlımdan öptü.

#HUZAR❤

#BEBE❤

#EZKAY❤

#TUĞEM❤

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now