SS 71 FİNAL|NERDE ÖLMEK İSTERDİN?

4.5K 205 47
                                    

MERHABA CANALRIM 💞

OY VE YORUMLARINIZI BOL BOL BEKLİYORUM 💜

UZUN GEÇEN SÜREÇTE BENİM YANIMDA OLUP BANA DESTEK OLAN GÜZEL OKUYUCULARIM İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BU KİTAPI YAZIP SİZLERLE TANIŞTIM. SİZİ BIRAKIP BİR YERE GİTTİĞİM YOK BOL BOL ÖZEL BÖLÜMLER ATICAM BİDE SİZE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR?

YENİ BİR KİTAP MI YAZAYIM?

YOKSA SENİ SEÇTİMIN ÇOCUKLARININ HİKÂYESİNİ Mİ DEVAM ETTIREYIM?

KENDİNİZE HEP İYİ BAKİN OLUR MU SİZLERİ  ÇOK SEVİYORUM TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE BİTANELERİM 💜💞💞❤💟💙❤

5  SENE SONRA

Yüzüme dokunan küçük ellerle uykumdan uyanıp babasına benzeyen oğluma baktım gözleri yeşil ve mavi karışımı, saçları ise sarıydı 5 yaşında olmasına rağmen kilosu ve boyu uygundu yaşına. “anne açıktım ben” diyip tatlı tatlı konuşunca belinden tutup yatağa yatırıp öpmeye başladım. “anne dur “ dediğin de durup güldüm. “anne annem olduğun için demiyorum ama çok güzelsin” dediğin de saçlarını karıştırıp . “Baban mı öğretiyor sana bunları?” dedim.

“anne benim aklım yok mu ya” diyip yataktan kalkıp gitti. Tiripçi ve kıskanç bir oğlum vardı. Neyse artık kahvaltı da gönlünü alacaktım.  Bu arada ben hazırlanırken 5 sene de bize neler olduğundan bahsedeyim size hepinizin bahset dediklerini duyabiliyorum. İlk olarak ezelle kayra evlendi ve çok şirin küçük kızları oldu adını ise sudem koydular. Beril ve berke de evlendi ve ikiz çocukları oldu kızın adını ada erkeğin adını ise deniz koymuşlardı.

Size bir haberim var dört aylık hamileyim ve bir kızım olacak kızımla ben oğlumla kocamdan çok çekçektik. Bu arada arda erkenden işe gitmişti ve akşam sekiz de bizi alacağını söylemişti. Aaa size söylemeyi unuttum bu akşam Tuğba ve emirin düğünü vardı. Üstümü değişip ev de savaşı aramaya başlamıştım. Nerde olabilirdi ki dışarıdan gelen bağrışmayla dışarı çıktığım da savaşa tam vuracakları sıra da araya giren ardaya bakıp oraya doğru koşmaya başladım.

Savaşı oradan çekip sıkıca sarıldım. Ya oğluma bir şey olsaydı çok sorumsuz bir anneydim bu yüzden kendimi asla affetmiycektim. “Anne topumu almak istediler bende vermedim” dediğin de yüzüne bakarak “bir daha bana sormadan dışarı çıkma olur mu ?” diyip sustuğum da “özür dilerim anne ağlama” diyip bana tekrar sıkıca sarıldı “söz mü savaş” dediğim de “ söz anne” dedi.

Arda savaşı kucağına alıp beni yerden kaldırıp eve girdiğimiz de salona geçip oturduk .  “ Huzur ya ben gelmeseydim ya size bir şey olsaydı hiç düşünmüyorsun” diye bağırdığın da gözlerimi sımsıkı yumdum. “annemin bir suçu yok ben gizlicene çıktım” dediğinde oğlum gözlerimi açıp ona gururla baktım.  “odana git savaş” dediğin de savaş bana baktığın da kafa salladım. Oda koşarak odasına gitti.

“sana gelelim ufaklık” dediğin de “sensin ufaklık” diyip ayağa kalktım. “söyle ne diyeceksen” diyip atar koydum. “bir daha sorumsuz davranmanı istemiyorum” dediğinde “ ben mi sorumsuzum” dedim tamam öyleydim de bunu yüzüme vurması canımı yakmıştı. “ evet” dediğinde “ tamam” diyip mutfağa girdim oğlumun karnı açtı.  Geçen yarım saatin ardından iki  büyük tost yapmış ve üzerlerine salça sürmüştüm yanına iki meyve suyu koyup savaşın odasına girmiştim.

Ellimde kileri masaya koyup oyuncaklarıyla oynayan oğluma bakıp “hadi yiyelim oğlum “ dediğim de hiç itiraz etmeden yerinden kalktı eline tostunu verip yiyişini izledikten sonra bende yemeye başladım. Tostlarımız ve içeceklerimiz bitince oğlumun dolabından kırmızı takım elbisesini çıkarıp giydirdim ona aynı renkte elbise de almıştım kendime saçlarını da yaptıktan sonra yanağını öpüp “oyuncaklarınla oyna oğlum ben seni almaya gelicem” diyip odasından çıktım.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon