SS 17|OKUL

7.7K 436 22
                                    

MEDYADAKİ BERİL💙

İYİ OKUMALAR 💙

Adem amcam'la konuşmamız bitince kek yapmaya devam edip zar zor yapmıştık. güzel olmuştu ama sonun da beni una gömüşlerdi. Temizlendik'ten sonra yaptığımız keki yedik sonra ben ezele bizim okul da okuyacağını söyleyince çok sevinmişti,

benim yedek okul kıyafetimi ezele vermiştim. Arda da çoktan gitmişti zaten ezel'e önce'den hazırlatığımız odasına yatmaya gidince bende kendi odama gidip geceliģimi giyip alarmımı kurup yatağa girip uykuya daldım.

- - - -

Sabah o sinir edici alarmın sesiyle gözlerimi açtım .yataktaktan kalkıp paytak paytak yürüyerek banyo'ya girdim elimi yüzümü yıkayıp banyodan çıkıp odamdan çıkıp babamın odasına doğru gittim kapıyı açtığımda ezelin çoktan hazır olduğunu gördüm bir ıslık ötürdüğüm de hemen arkasına döndü.

"Abla ne sessiz sessiz geliyosun" diye sitem etmeye başlayan ezele tip tip bakıp odama geri döndüm. dolabtan okul kıyafetlerimi alıp giydim. Bitane de Kareli gömleğimi alıp belime bağladım. ayağıma siyah sporlarımı giydim. Saçımı dağınık topus yapıp hafif makyaj yaptım.

Ayna'ya göz atığımda gayette güzel olduğumu farkettim. okul çantamı telefonumu evin anahtarını alıp odadan çıktım. kapıya doğru gidip "ezellll" diye bağırdım "geliyorum abla"dedi oda bağırarak. Geliyorumu demişti o aradan kaç dakika geçti bilmiyorum ama hala bekliyordum.

Tam bağırıcakken ezel yanıma gelmişti bu ne hazırlık arkadaş düğüne gidiyoz sanki ezele kötü kötü bakıp kapıyı açıp merdivenlerden inip dışarı çıktık "abla Beril abla nerde onu da arasana" Elimde ki telefonumdan Tıfıl yazısına tıklayıp açılmasını bekledim çalıyor çalıyor çalıyor açan yok Beril hiç böyle yapmazdı bidaha denediğim de yine açan yoktu "açmıyor ezel"dedim merakla "niyeki"

"Bilmem" dediğim de çoktan okula gelmiştik karşıma baktığım da büyük bi topluluk vardı bağırış sesleri geliyordu .Ayaklarım benden habersiz oraya doğru giderken ben elimde ki telefonumu çantama koymuştum. topluluktan zar zor geçip baktığım da dondum kaldım.

karşımda Beril onun saçını kopartacak derece de çeken bir adet selin vardı. selin kimi selin beril'e rahat vermeyen sürtük aslında Beril onu döver di ama o çok değer verdiği saçını çekiyordu sırf berke'yi sevdiği için ama berke onu değil berili seviyordu çantamı yere atıp ortaya onlara doğru gittim.

Yüzüme ciddi bi hale aldırıp dişlerimi sıkarak "çek kızın saçından elini"diye tısladım. Selin bana bakarak gülmeye başladı. Etraftan fısıldılar duyuluyordu "ooo kimler gelmiş kimler"diyip kahkaha attı "kahkaha atma iyice çirkinleşiyosun"dediğim de topluluk gülmeye başlarken.

selin sinirli sinirli bana bakarken Beril'in saçını daha çok çekti Beril'den acı dolu bi inleme sesi gelince daha çok sinirlendim "çekil karşımdan sevdiklerini tek tek kaybedersin huzur" Bu beni güldürmüştü tamam Beril ezel benim herseyim di ama "benim kaybedecek biseyim olsaydı şuan karşında olmazdım demi selin" diyip sırıtım.

Bu sefer topluluktan ooo sesleri yükselirken ben selen'e doğru gidip saçından tutup Beril'den ayırdım saçını çekip yere doğru itledim ezel'e işaret verip Berili kenara çekmesini istedim "seni pişman ederim huzur uzak dur benden"dedi yabmacık sesiyle. "asıl seni ben pişman ederim uzak dur çevremden"
Ayağa kalkıp bana doğru hızlı gelceği sırada karnına tekme atıp yere serdim

bu hareketleri kimden öğrendin derseniz babam kendimi koruyım diye ögretmişti selin yerde yatınca yanına doğru gidip bi eline bastım bide ayağına selin inlerken ben kahkaha atıp konuştum.

"eğer bidaha bu elinle Berilin saçını çekersen" diyip eline daha çok bastım "eğer bu ayağınla berile yaklaşırsan" diyip ayağına da daha çok bastım ve ekledim" işte o zaman bu kadar sakin olmam" diyip arkamı döndüğüm de arda'nın beni izlediğini gördüm hemen yerden çantamı alıp telefonumu çıkarıp ezeli aradım "efendim abla" "nerdesiniz"dedim. "arka bahçe de"dedi. "tamam" diyip telefonu kapayıp arka bahçe'ye giderken kolumdan çekilip duvara yaslanıldığım da tam çığlık atacaken ağzımı eliyle kapadı sinirle elinin içini dişlediğim de ahladı ve elini çekti.

"napıyorsun be sen"diye cırladım. "Bişe konuşucam" diyip bana yaklaşmaya başladı kalbim yine depar atmaya başlarken bende yutkunuyordum. "-y-yaklaşmasana"Kahretsin niye kekeliyorsam Arda sırıtıp "niye" daha da çok yaklaşırken yüzümüzün Arasında bi kaç cm kala durdu "ben bişe düşündüm" derken nefesini yüzüme üflüyordu "ne düşündün"derken aynı şekilde ben nefesimi yüzüne üflüyordum.

"kafa dağıtalım" bu ne diyordu. "ne gibi"dedim. "biz erkekler siz kızlar bizim yazlığa gidelim diyoruz denize de gireriz havuza filan kafamız dağılmış olur" Dediğinde aslın da doğru diyordu fazla olay yaşıyorduk bu iyi fikir olabilirdi "erkekler derken" "ben berke Kayra" derken kayrayı sinirli demişti bu da beni güldürmüştü bakışları dudağımdayken zorla yutkundum

"Kayra ne alaka"dedim. "Bu okul da artık senin kardeşi'nin sınıfın da"dedi. "hım tamam gidelim kızlara derim ben"dedim. "Kayra dan uzak durucaksın"dedi sinirle. "tamam"uzatmadan. "he şöyle" diyip dudağıma öpücük bırakıp gitti Bende sinirli sinirli arka bahçeye berilerin yanına doğru gitmeye başladım ama bi sorun vardı.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now