SS 41|GÖKYÜZÜ

5.2K 265 38
                                    

MEDYADAKİ HUZURLA EZEL💖

İYİ OKUMALAR CANLARIM💖

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 💖

BİDE OYLARINIZI BEKLİYORUM 💖

BAŞLAMA SAATİNİZİ BURAYA ALAYIM 😆

BAZEN GÖKYÜZÜNE BAKAR AĞLAMAZSIN BAZEN GÖKYÜZÜNE BAKAR GÜZELİĞİNİ İZLERSİN.

Arda'nın üstünden hızlıca ayağa kalktım. Arda da oturduğu yerden kalktı babam karşımdaydı. Uzun zaman sonra gelmeyi akıl edebilmişti. Hiçbirşey demeden nasıl da gitmişti bi vedayı çok görmüştü bize içimde biriken siniri tutamayarak "neden geldin " dedim. Bi tarafım iyki geldin derken bi tarafım kızgındı ona bırakmıştı bizi gitmişti.

"Gelmeseydim bu halini görmez olurdum " bana ne demeye çalışıyordu ben kötü bişe yapmamıştım. "Demek kızının karanlıktan korktuğunu unuttun kızına biri yardım etti diye onu da kötü yargılıyorsun demek" dedim. "Bir baba olarak " diyemeden sözünü kesip "baba dediğin kızlarına bişe demeden gitmezdi" şimdi gelipte bana babalıktan bahsedemezdi.

"gitmem gerekiyordu" haber vermeden gitmesini ne sağlamıştı ne bu kadar önemliydi. "Neden" açıklaması varmıydı acaba " ben senin babanım beni sorguluyamazsın asıl bu yanındaki kim" size demiştim açıklaması bile yoktu bide gelmiş arda'yı soruyordu. "Sevgilim" kimseden saklamama gerek yoktu bu babam olsa bile

Seviyorsam benim için herşey bitmişti. Sevmek kolay işti ama aşk işte o en zor olanıydı bide acısı vardı işte o hepsinden daha da zordu. "Neden gittin" ikinci soruşumdu buna da cevap vermezse benim için biterdi. Bi babayı yok saymak bu kadar kolay olmamalıydı.

"İş için gittim ve" diyip sustu " ve ne" diye direttim. "İş görüşmesine gelen kadına aşık oldum oda bana ama trafik kazasında kaybettim onu" aşık olmuştu ve kaybetmişti bunları yaşarken hiç bizi düşünmemişti. Yaşadıklarını gelip bize anlatmamıştı. Bikere be bikere babamla annemle oturup dertleşemedim ben

"Baba git" içim acıya acıya git demiştim. "Huzur"dedi arda. Gözlerim dolmuştu ağlıyacakmıydım? Benim bildiğim güçlü insanlar ağlamazdı. Peki ya ben güçlümüydüm? İşte onu şimdi anlıycaz başımı gökyüzüne kaldırdım. Gözlerim dolunca hep böyle yaparım bence sizde yapın işe yarıyor.

Elektrikler gelmişti. Gözlerimi gökyüzünden çekip babama baktım. "Bizim neler çektiğimizi biliyomusun? Bizi hiç sayıp gittin. Biz neler yaşadık hiç biri umrunda olmadı bi kere bile aramadın be bi kere bile gelip derdimi sana anlatamadım bi kere bile sarılıp ağliyamadım koynunda. Baba be aşık oldum onu bile gelip sana anlatamadım kardeşim hastanede can çekişiyor ama sen naptin gittin şimdi nasıl gittiysen öyle yine git" çok konuşmuştum ama iyi konuşmuştum.

"Kızıma noldu? " yeni geliyoduk aklına "sanane ne olduysa" ters cevap veriyodum ama yüreğim de yediremiyordu onca günün yokluğunu sessiz kalamıyordu başkası benim yerimde olsaydı daha kötüsünü yapardı ben en azından çeyreğini yapıyordum.

"Nasıl gittiysen öyle yine git" onu affetmem için biraz zaman geçmesi gerekiyordu başkasına aşık olabilirdi sonuçta bekar bi adamdı ne kadar da sağlam duruyodu benim başıma gelseydi herhalde bende Sevdiğimin peşinden giderdim. Aşık olduğu için kızgın değildim neden bize haber vermediği için kızgındım. " ben senin babanım bana emir veremesin "diye sesini yükselti.

Sinirlendiriyodum galiba babamı bişey deme gereği duymadan "gidelim arda burdan" dedim. O önden gidip arabaya bindi bende peşinden gidip yanına oturdum. Arabayı çalıştırıp sürmeye başladı. Bende son kez babama baktım.

Geçen yarım saatin ardından hastaneye gelmiştik arabadan inip hastaneye girdik. Ezelin odasına geldiğimizde kayra'nın sesini duyduk "uyan artık güzelim güzel gözlerini özledim" aşık olmuştu kardeşime kardeşim ise onu bekletiyordu.

Boynumda ardanın sıcak nefesini hissetiğimde ağır bir şekilde yutkundum bu kadar yakınlık hiç iyi değildi. "Ben bahçeye çıkıyorum sende kayrayı yanıma yolla ufaklık" derken bile nefesini hala boynuma üflüyordu.

"T-tamam" kekelemiştim işte size demiştim bu kadar yakınlık hiç iyi değil diye arda hafifçe gülüp odadan çıktı ilerleyerek kayra'nın yanında durdum koltukta oturmuş Ezelin elini tutuyordu.

Yanına gelip omzuna elimi koydum başını hemen bana çevirdi. "Noldu huzur" bitkin duruyodu. Kaç gündür burdaydık "arda seni bahçede bekliyor bi bak istersen " yerinden kalkıp çıkacağı sırada "kayra" dedim. Arkasına döndüğünde "kardeşim bizi bırakmıycak" dedim yüzünde bi buruk tebessüm oluştu"Biliyorum" diyip odadan çıktı.

Kayra'nın kalktığı yere ben oturdum. "Bak kardeşim ben geldim tabi gözlerini açamasan bakamazsın" dedim. Doğru demiyormuydum? Gözünü açmasa bakamazdı işte. "Babamız geldi kardeşim ona çok kırgınım senin yerinede kırgınım üzülme kız" diyip hafif güldüm.

"Babam aşık olmuş Ezel ama aşık olduğu kadın trafik kazasında ölmüş kim bilir içinde ne yangınlar vardır kim bilir nasıl üzülüyordur" aşk çok başka bişeydi aşık yaşanınca o kadar güzel oluyorduki sanki rüyada gibi yaşanmıyıncada ölü gibi oluyordu.

"Sende uyanki bana, kayraya seni bekleyen onca insana acını çektirme. Babama git dedim Ezel ona kızgındım ve git dedim çünkü onca ay yanımızda yoktu bizi bi başımıza bırakmıştı" omuzumda bi el hissetince korkuyla birden ayağa kalkmıştım.

Gelen kişiyi görmemle hafif Çatlı bi şok yaşamıştım. Gelmez diye düşünüyordum. " gel diyen oldumu" kızgınlığım geçene kadar babama ters davranacaktım. "Kızımı görmek istedim huzur" " gördün ve git artık" gitmesini istiyordum en azından olayları sindirene kadar görmek istemiyordum.

Benide anlayın "gitmiycem" o gitmese ben giderdim o zaman " iyi ben giderim" diyip bi adım attım ki "kayra" diyen kardeşimin sesiyle olduğum yerde kaldım.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now