SS 21|ŞİDDET

6.8K 396 15
                                    

MEDYADA Kİ HUZUR 💙

İYİ OKUMALAR 💜

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 💝

"Hayırdır ne oluyor ?" diyip Arda'nın kolundan tuttum ve onları ayırmaya çalıştım. Arda beni görmemezlikten gelip hala o aşkım dediği kızla konuşuyordu. "Arda beni duyuyor musun ya ? " ama hala daha o kıza bakıyordu. Beni dikkate almayıp masaya geçtiler. Bende peşlerinden gittim.

Arda yan taraftan sandalye çekip kızı oturttu. Gerçekten gözlerime inanamıyordum. Bende masaya gidip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyordum. Beril "Ee nerede kaldık ?" dedi. Kayra da "Ben en son doğruluk mu cesaret mi diye sormuştum. Cevabın ne ?" İnat değil mi Arda bana ne yaptıysa bende aynısını ona yapacaktım. "Tabiki cesaretlilik." Arda'ya baktığımda hala daha bana bakmıyor, kızla konuşuyordu. Yüzüm sinirden yanmaya başlamıştı.


Kayra kahkaha attığında Arda Bey'in nihayet dikkatini çekebilmiştik. Kısa süreliğine bize bakıp o kızla yine konuşmaya devam etmişti. Ettiğinde Berke de katılmıştı konuşmaya. Kızın saçını başını yolmak vardı da neyse. Beril'e baktığımda Berke'ye kötü kötü bakıyordu. Kayra "En sevdiğin rujunu alıp gel. Ben sana süreceğim ve sende yanağımdan öpeceksin." Şuanda sinirlenmem lazımken sırf Arda'ya inat olsun diye "Tamam." diyip odama çıktım.

Makyaj çantamı açıp en sevmediğim bordo rujumu aldım. Sonuçta sevdiğim rujumu Arda ile öpüşürken kullanmayı tercih ederdim. Ruju alıp aşağıya indim ve masaya oturdum. Beril "Bunu yapacağına emin misin ?" diye sordu. Kafamı sallayıp "Evet." dedim. Kayra "İstersen seninle de yaparız." deyince Berke sinirlenip "Ne diyorsun lan sen ?" bağırmaya başladı. Arda onun kolundan tuttu ve oturttu. Kulağına bir şeyler fısıldayıp onu sakinleştirdi ve konuşmalarına devam ettiler.

Ben daha çok sinirlenip rujun kapağını açtım. Kayra elimden ruju alıp bana sürmeye başladı. Beril "Kanka Arda çok kötü bakıyor. Bırak artık yapma." Omzumu sallayıp önüme döndüm. Arada Arda'ya bakıyordum gerçekten kötü bakıyordu. Yapmayacaktı öyle şeyler diyip önüme döndüm. Kayra "Tamamdır." dedi ve yanağını yüzüme doğru getirdi.

Gerçekten ben bile bu yaptığıma inanamıyordum ama inadım bir kere tuttu mu tutardı. Tam bende onun yanağına yaklaşıp öpecekken Kayra kafasını birden yan tarafa doğru çevirdi ve dudaklarımız birleşti. Allah'ın belası ne yapmıştı öyle ? Hemen dudaklarımı dudaklarından ayırdım. Kafamı yere eğip masadan kalktım ve Kayra'ya bayağı sert bir tokat attım ve yüzüne tükürdüm.

Hala olayın şokundaydım. Arda o kadar hızlı kalkmıştı ki masadan, sandalye yere düşmüştü. Hızlı hızlı Kayra'nın yanına gelip bir yumruk savurdu. Sandalyede oturduğu için sandalyeyle birlikte yere düşmüştü. Arda üstüne çıkıp hem tokat hem yumruk atmaya başlamıştı. Ben daha çok şok olmuş bir vaziyette hala ayaktaydım.

Arda ayağa kalkıp tekme atmaya başladı. Berke hemen yanına gelip Arda'yı tutmaya ve oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Bu arada Kayra da kalkıp hemen evden çıkmıştı. Arda birden bana doğru dönünce korkmuştum. Gerçekten çok ürkütücü bakıyordu. Onu hiç böyle görmemiştim. Hızlı hızlı yanıma gelip dirseğimden tuttu. Gitmek istemediğim için direndim. Arda "Huzur benimle gel." geleyimde beni de döv "Ya gelmeyeceğim bırak kolumu ne olur." gitmek istemiyordum "Huzur geleceksin dedim. Gel diyorum sana. Lafımı ikiletme." En sonunda kolumu hızlıca çektim. Arda'ya baktığımda gözlerinde hem sinir hem hayal kırıklığı vardı.

Bu sefer de bileğimden tutmuştu ve inanılmaz acıyordu. "Arda bırak." Hala direndiğim için en sonunda Arda benim ayaklarımdan tutup sırtına aldı ve odaya çıkardı. Odaya çıktığımızda beni sertçe yere bırakıp bileğimden tuttu ve kapıya yasladı. Bir eliyle hala bileğimi tutarken diğer eliyle de kolumu sıkıca tuttu ve hala umursamadan acıtmaya devam ediyordu.

"Arda çok acıyor lütfen bırak." kolum sayesinde göçmüştü. "Sen ne yaptığını sanıyorsun o aşağıda yaptığın neydi beni deli etmeye mi çalışıyorsun lan ?" Sonra da komidinin üzerindeki bütün eşyaları yere attı ve komidine bir tekme attı. Resmen delirmişti ve en iyisi kaçmaktı. Tam kapıyı açıp gidecekken Arda beni gördü ve bileğimden sıkıca tuttu. "Şşş hey nereye gittiğini sanıyorsun sen ?" diyip beni içeriye soktu.

"Aşağıda yaptığın hareketin ne olduğunu bana açıklayacaksın."sen napıyodun peki "Madem öyle çok mu açıklama istiyorsun he ? O zaman ilk başta kendi yaptığın şeyleri sorgula. Acaba ben ne yaptım da bu kız bunu yaptı de önce. Sonra gelir bana hesap sorarsın." Arda gerçekten daha çok sinirlendi ve duvarı yumruklayıp bağırmaya başladı.

Korkudan gözlerim dolmuştu. Aradan 1-2 dakika geçtikten sonra Arda biraz daha sakindi. Yine gelip bileğimi sıktı ve bu sefer az sıkmasına rağmen daha çok acıdı. Sanırım incinmişti bileğim. Berke odaya girdi. "Aga sesin aşağıdan duyuluyor. Ne yapıyorsun bu kadar ? Bağırma kıza."benim yüzümden onada bağırıcaktı.

"Berke ne yaptığını sende gördün. Siz bu işe karışmayın. Gidin evden yoksa kalbinizi kırarım."Berke başını sallayıp evden çıktı. Arda tekrardan yanıma gelip "Bak senin yüzünden ne yaptım. En yakın dostumun kalbini kırdım." sanki ben dedim git kır "Ben mi dedim sana git kalbini kır diye ? Sen kendin kırdın kalbini benim suçum ne ? Kendine günah keçisi arıyorsun." Arda daha çok bileğimi sıktı. "A-acıyor." Dedim en son ve ayakta duramayıp yere çöktüm.

SENİ SEÇTİM   (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now