3. fejezet: Natsu vs Lucy

756 63 14
                                    

Natsu és Lucy farkasszemet néztek egymással, és a fiú tőle eltérően türelmesen várta a választ, miközben tüzetesebben is megvizsgálta az előtte álló lányt. Szőke haja, őzike barna szeme és kifinomult viselkedése láttán azaz érzése támadt, mintha épp egy mesekönyvből kiugrott hercegnővel állna szemben és Natsu kifejezetten nem szerette az ilyen lányokat. Ők túlságosan jók voltak, túlságosan a szabályok szerint éltek és semmi se tudta őket rávenni arra, hogy egy kicsit éljenek. 

Azonban ez minden csak a látszat lehetett, hiszen  a lépcsőnél és az előbbi szóváltásnál is volt alkalma tapasztalni, hogy a szőke hajú szépség nem az a tipikus félénk és visszahúzódó szabálykedvelő lány, mint ahogy mutatja. Képes volt szembe szállni vele, pedig mindenki jól tudja a suliban milyen ő valójában. Ez pedig kifejezetten tetszett neki. 

- Lucy Heartfilia vagyok - válaszolt végül a szőke hajú lány Natsu kérdésére. -  Szerintem ebből már rájöttél ki vagyok, nagymenő - mondta Lucy az érdeklődve néző fiúnak.

- Nos, bevallom, nem, még így sincs semmi ötletem, hogy ki lehetsz - vakarta meg a tarkóját Natsu bőszen gondolkozva azon, hogy ki lehet a lány és hogy az eltelt évek alatt miért nem találkozott vele.

- Tessék? Te nem tudod, ki vagyok? - lepődött meg a lány, elvégre őt mindenki ismerte a suliban, hiszen híres családból származott. -  Mégis melyik bolygón élsz?

- Hát, amennyire én tudom a Föld nevű bolygón és gondolom te is, ha itt vagy, cicám - vigyorgott a lányra Natsu.

- Istenem, te egy elképesztően... - forgatta meg a szemét Lucy. - Nem is értem, mit esznek rajtad annyian - sóhajtott nagyot.

- Talán a szexi külsőm, a rossz fiú stílusom és a vagány kinézetem miatt van - mondta továbbra is vigyorogva a fiú. - De az sem kizárt, hogy a lányok imádják a csókjaim és azt amit velük csinálok. Ha kipróbálnád, cicám, akkor te is odáig lennél értem. Kipróbálod? - suttogta a lány fülébe a csábító szavakat.

- Felejtsd el, akkor se csókolnálak meg, ha te lennél az egyetlen fiú a világon - nézett mérgesen Natsu-ra.

- Biztos ez? - kérdezte mosolyogva. -  Tudod, nem minden lánynak ajánlom ám fel a csókom, érezd magad megtisztelve, cicám - kacsintott Lucy-re.

- Érezzem magam megtisztelve? - háborodott fel a lány és bökdösni kezdte a fiú mellkasát minden szava után. -  Te tényleg idegesítő egy fiú vagy, ráadásul beképzelt és egoista. Nem szeretem a fajtádat, épp ezért köszönöm, de elutasítom az ajánlatod - lépett végül hátra a lány.

- Hűha, ezt nevezem, te vagy az első lány, aki visszautasította a csókot, amit tőlem kaphattál volna - döbbent meg Natsu, hiszen minden lány akarta őt. - Ez kissé furcsa, nekem még senki nem mondott nemet.

- Te szegény fiú, csak nem belegázoltam a lelki világodba? - kapott a szívéhez Lucy ijedtséget megjátszva.

- Cseppet sem, inkább tetszik - vigyorodott el Natsu, mire a lány értetlenül nézett rá. - Végre egy lány, aki nem adja meg magát olyan könnyen és ez felettébb tetszik - hajolt közel megint a lányhoz.

Lucy nem értette miért, de a fiú valamiért úgy érezte csak játszadozik. Mivel ő volt a dráma szak vezetője, és mellesleg a színészkedés a vérében volt, felismerte hogy a fiú szórakozik vele.

- Tetszik? Ezt most vegyem úgy, hogy a nagy Natsu Dragneel élvezi, ha visszautasítsák? Ez új nekem - nézett rá Lucy. 

- Tudod, cicám, az élvezetnek több fajtája van - válaszolt továbbra is a szőke hajú lányt nézve és lassan elkezdte őt körbe sétálni, mint egy vadász a prédáját, elvégre számára Lucy most az volt. -  Van az a fajta, mikor a lány könnyen megadja magát a fiúnak, szó szerint a nyakába ugrik. A fiúk élvezik azt ugyan, de egy bizonyos idő után élvezhetetlenné válik, hiszen nem sok fiú szereti azt, amiért nem kell küzdenie. Viszont ott az a másik fajta élvezet, mikor a fiúnak meg kell harcolnia azért, hogy felfigyeljen rá a lány. Abban a kapcsolatban szikra van, szenvedély és tűz.  Olyan tűz, amitől a fiú érzései lángra robbannak és minél többet és többet akar a lánytól- hajolt közel a lányhoz és ujjával végigsimított Lucy arcán, majd a nyakán. - Épp ezért a kérdésedre a válaszom, igen, nagyon is tetszik nekem, hogy visszautasítottál, bébi. 

Nalu - Színház az élet Where stories live. Discover now