Trettioandra

218 7 3
                                    



~Claras POV~

Jag vaknade och öppnade långsamt upp ögonen och kände huvudvärken komma. Jag satt i Oscars knä och hade huvudet mot hans bröst. Jag frös, som inehelvete helt ärligt. När jag vred på huvudet förväntade jag mig att se vårt sovrum, men istället fick jag se något helt annorlunda.

Jag tittade mig förvirrat runt. Det var ett helt annat rum. Det var mestadels svart. Tapeterna var svarta med något glänsande mönster i, persiennerna var neddragna för de två fönstren. Bredvid den svarta slitna garderoben hängde det en stor helkroppspegel, och det fanns några hyllor. Annars var det ganska kalt. Det var ganska stökigt också.

Innan jag hann tänka ut något ryckte jag huvudet från han-som-antagligen-inte-är-Oscar och försökte ta mig ur sängen som vi satt i. Men innan jag ens hunnit röra mig 15 centimeter tog 'han' tag i mina handleder och höll fast mig. Det gjorde ont efter alla tidigare grepp idag.
Jag kollade ner på täcket som plötsligt blev jävligt intressant. Om man tittade riktigt noga såg man att det typ var som glänsande trådar i. Vad fiiiiieeeeeeeent. Han släppte taget med ena handen men tog ett lite hårdare grepp med den andra. Jag var livrädd.

Hans nu fria hand tog ett grepp om min haka. Det var inte så hårt, men fortfarande ett grepp. Han vinklade upp mitt huvud och tvingade mig att se honom i ögonen. Det var han. Det var han. Med de typ mörkbruna ögonen. Han som "räddat" mig flera gånger. Han som jag hade fucking tatuerat. Det var han. Jason. Han sa det i tatueringstudion. Jag sa mitt namn också. Faan.

"Duh. Andas" sa han med sin helt jävla perfekta röst. Fyfan asså. Jag trodde att jag andades som vanligt, men nae tydligen inte. Jag försökte ta några andetag men det var närmare omöjligt.

~Jasons POV~

Jag såg henne i ögonen samtidigt som jag sa till henne att andas. Hennes ögon. Fyfan asså de var så vackra. När jag släppte taget om hennes handled kände jag hur mycket hon skakade. Jag tog hennes huvud mellan mina händer och torkade bort tårarna med mina tummar. Hon såg på mig med sina glansiga ögon. Fyfan vad jag bara ville ha henne.
"Hey shh. Du ta det lugnt". Jag försökte lugna ner henne.

Jag granskade henne med blicken. Fluffigt, lite lockigt ljusbrunt hår som gick till midjan. Henens ljusrosa läppar som såg så mjuka ut. Perfekta käklinjer och allt det där.
Min blick vandrade neråt. Hon hade jeans på sig. Och en vit spets-bh. Hon märkte antagligen var jag kollade eftersom hon vände ner blicken och skruvade på sig och försökte dölja sig.
Jag torkade bort hennes tårar igen och reagerade då på att hon var iskall. I ögonvrån såg jag en svart hoodie som låg på sängkanten, så jag trädde på henne den. Den var rätt så stor - det var typ det jag hade väntat mig. Men den satt ändå så jävla bra på henne.
Hon skakade fortfarande jävligt mycket. Jag tryckte henne emot mig och la hennes huvud mot min bröstkorg samtidigt som jag tog armarna runt henne.

----------------------------------------
Hejhej igen kompisaaaaaaaar
Förlåt för sent kapitel men jag har haft jättemycket att göra i skolan och massa hemuppgifter
Och jag är fortfarande inte klar hehe
O förlåt för eventuella stavfel och jävligt konstiga meningsbyggnader
Men jag läser inte igenom kapitlena hehe
Jag skulle dock kanske börja med det
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now