Tjugoåttonde

162 5 1
                                    


~Claras POV~

Det är måndag idag. Vilket betyder fucking skola. Jag låg kvar en stund i sängen och funderade på om jag skulle dra dit eller stanna hemma idag.
"Jag kan ju inte igga skolan för evighet" sa jag tyst till mig själv. Så jag bestämde mig för att ta en dusch och sen dra till skolan.
Skolan var ett jävla helvete. Förr, i grundskolan eller vafan man nu säger var jag liksom typ kinda the good girl. Kom i tid till varje lektion. A eller B på alla prov. Men då var man liksom vän med alla i klassen, och lärarna var snälla. Men sen när jag kom till gymnasiet blev det ett helvete.
Klassen var i små grupper- jag, Rachel och Elin hade vårat lilla gang- och i princip alla grupper snackade skit om varandra. Det spreds rykten över hela skolan. 'Aaa, hon är självmordsbenägen','hon är en jävla hora','hon har adhd', 'hörde du att hon ville ligga med halva klassen'. A, alla möjliga saker man kan komma på. Jag har faktist klarat mig hyfsat mot sånna rykten.

Men sen var det ju alla tafsande killar. Alltså verkligen ALLA killar tafsade och slängde kommentarer över en. "Jävlar vilken röv", "jag-har-5-minuters-rast-nu-ska-vi-dra-in-till-toan-och-köra-ett-varv","om jag skulle få bestämma så skulle inte ni behöva ha BH". Och så vidare. 6 gånger. 6 gånger har jag blivit våldtagen i fucking skolan. 2 gånger av lärare. Fyfan, lärarna. Alla manliga (det vill säga alla lärare på skolan förutom 2) håller på precis som killarna. Tafsar, våldtar, ger en "komplimanger".

Speciellt SO-läraren. Lars Axelsson. Han hade jobbat på den skolan ungefär 15 år. Han själv var typ 50 bast. Det gick rykten om att han flera gånger per dag tvingade brudarna att suga av honom. Och så säger han alltid "gullet" till en. Han våldtog mig 1 gång. Det var min första vecka i gymnasiet. Det var rast, jag stod och pratade med Elin och Rachel, så kom han och sa att han behövde prata med mig om en uppgift. Dum som jag var så följde jag med honom till klassrummet. Han tog ett stadigt grepp om mina armar med sin ena hand samtidigt som han drog ner mina byxor och sedan höll det på i typ 2 timmar. Kändes det som. Det var hemskt. Vidrigt. Fruktansvärt. Hur fan kan någon ens göra så? Strax efter det hotade han mig - med att om jag sa till någon så skulle det här hända varje dag - sen gick han iväg. Jag skolkade resten av dagen. Jag gick till parken, satte mig på en röten bänk och bara satt där. I flera timmar.

-------------------------------------------------
Hehehehe förlåt. Igen
MEN MEN MEN MEEEN, jag har faktist en förklaring
Wattpad har typ vart fucked up ett jävla tag nu
Så jag har inte kunnat uppdatera, jag har inte ens kunnat skriva
Såå ja
Det är därför det blev jävligt sent uppdaterat och jävligt kort
❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsМесто, где живут истории. Откройте их для себя