Tjugosjunde

173 5 7
                                    


~Claras POV~

Jag vakande plötsligt, av absolut ingenting. Det ilade i mitt huvud när jag tryckte på hemknappen på mobilen för att kolla vad klockan var. 07:17.
Jävlar vad vi hade supit igår. Jag har nog aldrig varit såhär bakis någon gång. I ett svep kom alla minnen från igår tillbaka. Tindra hade hittat någon kille som hon genast började dansa med. Vi hade kört sanning eller konka med typ halva festen. Tindra och Wille som han hette hade haft sex på biljardbordet, Tindras knarkkompis hade fått en vinflaska i huvudet och tuppat av. Rachel och jag blev tvungna att hångla i 20 sekunder. Några killar hade hade slagit sönder alla fönster. Husets ägare - som just då satt och runkade i soffan - visste inte om det.
Jävlar vilken kväll asså. Typ alla killar hade kommit fram och tafsat också.

Jag drog upp mig från sängen och lyckades hasa mig bort till badrummet. Jag startade på duschen och i väntan på att vattnet skulle bli varmt ställde jag mig framför den breda spegeln. Håret var rufsigt. Jag hade utsmetat smink över hela ansiktet. Under det förfärliga sminklagret under ögonen kunde man se spår av mörka ringar.

När jag duschat klart virade jag en vit handduk runt min kropp och gick ut i köket. Efter lite fumlande i skåpet fick jag äntligen tag i huvudvärkstabletterna. Jag tog två och svalde ner med vatten. Jag tog fram grejer ut kylen och mixade ihop en smoothie, tog den, gick in till sovrummet och ställde den på sminkbordet. Jag satte på en random spellista på Spotify på mobilen, tog en klunk av frukosten och började sminka mig. Jag tog bara lite bas så att jag inte skulle se helt förstörd ut.
Medan jag satt där kom jag att tänka på Oscar. Jag slängde en snabb blick mot sängen. Han var inte där. Då var han antagligen på jobbet.

Jag gick runt och städade. Inte direkt det roligaste man kan göra, men, i brist på annat funkar det väl. Lägenheten var ganska ren från början ändå. Men jaja. Jag fluffade till kuddarna, la fjärrkontrollerna bredvid varandra på bordet, plockade ur diskmaskinen, rengjorde sminkborstar, fixade iordning mitt smink så att allt stod på rätt plats. Sorterade alla skålar så att de stod i rätt ordning, ställde skorna rätt. I min garderob hängde jag alla tröjor i färgordning. Det fanns mest svarta, vita, gråa och beiga, men även en och annan ljusrosa.

När jag var klar med det slog jag mig ner i soffan med min iPad och gick in på Sims FreePlay. "Simmarna" mådde rätt så dåligt, så jag gjorde så de mådde bra igen, gjorde klart några uppdrag.
Sen ringde jag Rachel.

------------------------------------------------------
Första december idag
WoopWoop ❄️❄️

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now