Trettonde

300 12 6
                                    


~Claras POV~

Det där bruna ögonen. Allt runt omkring mig stannade. De gjorde inte lika ont där han hade skärt mig längre. Det där mörkbruna fucking ögonen.
Plötsligt vakande jag upp med ett ryck.
Jag andades häftigt och tittade runt i rummet. Det var vårt sovrum. Mitt och Oscars sovrum. Jag drog snabbt upp linnet en bit, och insåg att det inte fanns något ärr efter en kniv. TV:n i vardagsrummet var på. Antagligen Oscar som tittade på fotboll. Det var en dröm. Jag hade drömt alltihop. Eller inte riktigt alltihop, för jag kände en kraftig smärta i bakhuvudet. Och i ryggen. Han med de bruna ögonen kom aldrig. Oscar skar mig inte med en kniv. Han använde inte den hammar-liknande saken. Jag tassade så tyst jag kunde upp till hans garderob och drog ut alla lådor. Där låg den. Den fanns på riktigt. Då hade jag sett den tidigare iallafall. Jag var på säga och vis ledsen över att drömmen inte var sann. Jag har ju inte direkt något emot att möta "Mr. Hasselbruna ögon", men samtidigt var jag också väldigt tacksam över det. Jag hörde fotsteg utanför så jag flög snabbt upp i sängen igen. Sekunden efter det kom Oscar in i rummet. Han gick mot sängen och böjde sig ner för att kyssa mig.
"God morgon älskling" sa han. Det var som om han inte visste vad som hände igår. Han bara spelade helt normal. Eller tja, beror ju på vad man ser som normal. I mina ögon är han allt annat än normal.
"God morgon"
Han satte sig på sängkanten samtidigt som han drog upp mig i sin famn. Jag hoppade till när han råkade nudda ett speciellt ställe på ryggen som tydligen gjorde väldigt ont.
"Förlåt om det blev lite för våldsamt igår älskling"
"Det är lugnt" svarade jag han tyst. Så farligt var det inte. Jag hade varit med om värre, mycket värre.
"Men du, jag måste åka jobba" sa han lugnt och kysste mig. "Jag kommer hem vid fem"
"Mm, hejdå" sa jag när han ställde sig upp och gick iväg.

När jag hörde att dörren stängdes gick jag in till badrummet och satte på duschen. I väntan på att dusch-helvetet skulle bli varm kunde jag ju gå och leta efter min mobil som jag inte hittade. Jag gick runt i hela lägenheten och hittade den på golvet i hallen. Jag tog med den in till badrummet samtidigt som jag gick in på Insta.
Jag:
Klippan 15min

Elin:
=^.^=

Jag behövde verkligen berätta om Oscar för henne...

-----------------------------------------------------------------
Hellouu!
Asså förlåååt för jag e så jävla dålig på att uppdatera.
Jättekort kapitel jag vet
Sörry för det :/
Men jag har väldigt bråttom just nu så jag hinner inte läsa igenom skiten heller
Hehe... Sörry för att jag e sämst

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now