Elfte

364 13 1
                                    


~Claras POV~

Klockan var runt halv tio när vi hade ätit upp sushin gick till ICA. ICA:t här har öppet till 22:00, såå det är ju bra.
"Sourcream eller grill?" frågade Tindra samtidigt som hon höll up två påsar chips.
"Äh vafan, ta båda" sa sedan Elin som hade tröttnat på att vänta på svar från mig och Isa.
Så när vi hade köpt allt nödvändigt; två påsar chips, några glasflaskor cider, två flaskor cola, popcorn, några paket tuggummi (som Isa var tvungen att ha till imorrn) 1 kg lösgodis och en jävla massa Marabou. Så gick vi mot kassan. Ja, jag vet. Vi är bara 4 pers. Men asså, tänk om något tar slut. Det vore ju säd.

~Tindras POV~

När vi väl ställt oss i kön och kollat oss omkring insåg vi hur mycket folk det var. Det var bara två personer före i kön, men en jävla massa folk vid dörrarna typ.
"Fan va folk det är då" viskade jag till Elin som höll med.
När vi betalt och skulle gå igenom folkmassan var det någon som trampade på mina skor. VEM I HELVETE VAR DET! var jag väldigt nära på att skrika när jag såg att det var en liten tjej utan hår som trampade på mina kära, vita klackar. Okej, hon kunde jag faktist inte skrika på, ÄVEN OM JAG HATAR UNGAR, så jag vet inte, hon såg så snäll ut, oskyldig. Inte som de där vidriga ungarna som går och kastar jord i tant Gretas brevlåda tvärs över gatan och sen tigger kakor. OCH NEJ, min kärlek till barn kanske inte är den starkaste känslan jag har. Små vidriga ungar som springer runt och förstör och verkligen tror att de är något. Förlåt, men det är min uppfattning om ungar. Den starkaste känslan är nog fan skadeglädje. Aa skadeglädje. Skadeglädje är den ända sanna glädjen.
Vi hade tagit oss igenom hälften av folkmassan när jag typ fick damp. Man får bara sådan lust att bara skrika det högsta man kan "flytta på er ungjävlar", "men flöa dig", varför stod ens alla här?? Vad var så intressant??? Och så många ungar. Klockan är ju liksom kvart i tio. Som unge var jag dock uppe till typ 1, men ändå. Asså guud. Så här mycket folk, jag för damp. Flytta på er! Ur vägen! Dra åt helevte! Käften gå å dö! MEN FLYTTA FÖR I HELVETE JAG HAR MENS. Ja det är faktist sant. Jag har lingonvecka just nu. Hehe. Och ja, kanske, en, liten, aning, PMS. Ja, förlåt då människor för att jag svär så jävligt, men när jag får damp, så får jag. Så låt mig ha damp.

När vi äntligen kommit in i Elins välstädade och aaaasfina lägenhet utan massa störda jävla folk, poppade vi popcorn, hällde upp chips i skålar, hällde upp de färdigpoppade popcornen, tog fram vinglas (är ett måste när man dricker cider) och slängde oss ned i Elins gigantiska vita soffa, gick vi in på Netflix för att sätta på 13 Reasons Why. (För typ första gången inte PritttyLittleLiars, men Netflix typ fuckade up när vi skulle sätta på det. Tro mig, vi försökte typ 37 gånger, MINST. Sååå, ja, men vafan, 13 Reasons Why är ju för fan också goals.

~Claras POV~

Jag var faktist rätt trött, men reagerade när någon på TV:n sa "I. Hate. You". Det fick mig att fundera. Hatar. Hatar är ett starkt ord. Jag hatar dig. En mening. Tre ord. Tre stavelser. Det kan såra folk. Jag hatar. Hatar, hatar hatar. Jag. Hatar. Dig. Tänk på vilka personer du säger det till. Vissa kan bli helt förstörda. Hatar. Jag hatar det. Jag hatar dem. Jag hatar dig. Det värsta är nog ändå, när någon man verkligen älskar så mycket, som nästan inte ens är möjligt, säger det till dig. Jag. Hatar. DIG. Det kan vara svårt att undvika att säga vissa saker om du blir förbannad på till exempel pojkvän, flickvän, bästa vän, familjemedlem eller egentligen vem som helst. Men snälla, undvik meningen "jag hatar dig". Personen kanske verkar helt oberörd på utsidan. Men tro mig. Det sårar även de mest tuffa.

Det fanns bara en Marabou kvar och Isa höll på att däcka i hörnet av soffan när vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Jag, Isa och Tindra fick sova på soffan. Men jag klagar inte. Den är så mjuuk och jag bara fucking älskar't. (Misstolka inte, okok?)
"Go natt då bitches" sa Elin när hon gick in till sitt sovrum.
"Go natt" sa jag och Tindra i mun på varandra samtidigt som vi kollade bort mot Isas håll och såg att hon redan sov.
"#Inte van vid att vara uppe sent" sa Tindra som själv tyckte att det var halvt omöjligt att kunna somnar nu. Klockan var ju liksom bara 02:14.

--------------------------------------------------------
Hello there
Jag stör mig.
Jag kan inte ha kursiv stil. Allting bara fuckar up sig.
Jag fattar inte varför! Gaaah får dammmp.
Hann inte läsa igenom kapitlet idag men hoppad att det går att läsa...
❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now