Tjogoförsta

240 7 2
                                    


~Claras POV~

"Hmm? Jag hörde inte ditt namn" sa han och tryckte upp mig hårdare men jag svarade inte. Kollade bara ner i marken.
"Kolla på mig" morrade han och tog ett stadigt grepp om min käke och tvingade mig att se honom i ögonen.

Han drog sakta med ena fingret över mina läppar, och sedan nerför halsen. Drog fram och tillbaka över nyckelbenet. Jag gjorde inget. Hade inget val. Hade jag försökt ta mig loss så hade han bara tryckt upp mig hårdare, och om jag väl hade kommit loss så hade han ändå hunnit ifatt. Och han var hårdhänt.
Han drog långsamt ner fingertopparna. Istället för att kolla han ögonen som han ville, så hade jag blicken fäst i marken. Ville helst skippa att se den där peddo-blicken.
Jag svalde hårt när han kupade handen över ena bröstet. Intalade mig själv att det förhoppningsvis skulle komma någon innan han våldtog mig.
Jag flämtade när han klämde till.
"Du gör inte så mycket motstånd du huh" flinade han och klämde till en gång till. Hårt. "Titta på mig"
Jag tittade på han. På hans fötter, så han kan faktist inte säga att jag inte tittade på honom.
"Tittade på mig" sa han igen. Men asså vad är det han inte förstår, jag tittar ju på honom?
"Jag sa titta på mig" morrade han. Man hörde tydligt att hans tålamod höll på att dö ut. Han släppte taget om bröstet och tog tag i min käke igen så jag var var tvungen att möta hans blick. Jävla peddo.
"Titta på mig" sa han en sista gång och släppte taget om käken. Men övergick då istället till brösten igen. Peddo. Vi hade fortfarande ögonkontakt. Jag försökte rycka mig loss men han bara flinade och tog ett stadigare grepp. Klämde hårdare. Jag kunde inte rycka bort hans hand heller eftersom att han hade mina i ett stenhårt grepp.

~Rachel POV~

Jag skulle gå och lämna alla pengar vi tjänat. Haha. Det hade varit jäkligt roligt idag ändå. Slänga i folk från 10:an, själv hoppa därifrån, hälla smutsvatten över andra folk. Och dessutom få pengar för det. Då jävlar, då lever man. 2000. Det är bra det. Och sen få pengarna av en jäääävligt snygg kille också. Dakota.
Undra om han har brud? Antagligen. Med det utseendet skulle han få en hur lätt som helst. Jag är säker på att nästan alla som möter han typ liksom faller in löööve with him. Det gjorde jag också. Kommer antagligen ligga sömnlös hela natten nu och tänka på han. Jag hoppas ju dock att han inte har någon.

"Undra vad han tycker om mig" sa jag till mig själv när jag stod framför spegeln i badrummet. Det var ganska fint ändå, lamporna hade dem kunnat styla till lite mer, men jaja.
"Så illa ser jag väl ändå inte ut" sa jag medan jag snurrade runt ett halvt varv så jag såg mig bakifrån.
"Gaanska snygg är jag väl? Eller?" sa jag. Självförtroendet försvann dock typ helt på sista delen.
"Nej okej asså vem fan försöker jag lura, jag ser ut som helvete. Fula bröst, feta ben, vidrigt ansikte, illrött, fucking illrött hår, knubbiga jävla knubbsäls-armar, fake-ögonfransar" klagade jag och kände tårarna rulla ner för kinderna.
"Tjock" okej nu grät jag. "Ingen vill ha mig. Så varför i helvete skulle någon som han vilja ha mig. Ett vidrigt, fult jävla äckel som är helt jävla värdelöst" nästan skrek jag åt den hopplösa spegelbilden och satte mig på toalocket. Satte händerna för ansiktet och grät. Alltså verkligen GRÄT. Grät ut allt. Grät grät.

~Claras POV~

"Dessa läppar" mumlade han och drog pekfingret över mina läppar innan han började kyssa mig. Jag försökte rycka bort huvudet. Men hade ett järngrepp om mitt hår. Jag lyckades iallafall hålla munnen helt stängd när han försökte få in tungan. Han försökte gång på gång men gav till sist upp. Han fortsatte dock med nafsandet på min underläpp. Och med att klämma på brösten. Jag försökte flera gånger att rycka undan huvudet men lyckades dessvärre inte.
Paniken började komma när hans hand smög sig längre ner. Okej nu, nu blir jag våldtagen. Jag kommer antagligen på något jävla sätt slå i huvudet i golvet också så jag kommer dö. Han tog ett löst tag vid resåren och jag kund känna hur han flinade.

~Rachels POV~

"Ful, äcklig, svag, värdelös, vidrig, oviktig, varför finns jag ens. Liksom vad gör jag för nytta här på jorden egentligen? Jo, jag bidrar till att sushi-butiken inte får slut på kunder. Det är den enda. Så det skulle ju i princip inte göra något alls om jag bara... försvann. Typ bara råkade gå nära ett stup för att jag skulle ta kort och typ bara råkade ta ett steg för långt ut och typ bara råkade dö" grätade jag tyst för mig själv.

~Claras POV~

"DU RÖR FAN INTE DEN BRUDEN" skrek någon okänd och jag kände hur peddot försvann från mig. Han låg nu nere på golvet. Jag såg chockat på honom. Var han död? Neej. Eller? Nej, han andades ju. Antagligen bara medvetslös. Eller något. Jag kunde höra en avlägsen tänkte svära.
Jag kollade chockat upp på han som halvt dödat peddot. Ögonen. Bruna ögon. Det var han. Han igen. Han som räddat mig ett antal gånger nu, hehe. Men vad gjorde han här? Stalkade han mig? Neej? I sånna fall borde han väl ha kommit tidigare? Jag hade bara sett honom i mörker tidigare, men ögonen. Dem var något man aldrig skulle kunna glömma.
När min blick sakta var påväg att sänkas ner mot marken fick jag syn på hans axel. En varg. Samma varg som jag tatuerade. Var det han? Jag var helt chockad. Det kunde omöjligt vara någon annan? Det var verkligen den vargen, på exakt samma ställe. Och det var en minimal fail vid ögat som jag kommer ihåg att jag råkade göra när jag skulle fixa pälsen. Jag såg antagligen helt chockad ut medan han flinade.
"Snygg tatuering va" sa han och flinade. Kände antagligen igen mig. Okej, nu var jag helt säker. Det här var han.

----------------------------------------------
Hellouu!
Klockan är just nu 23:01, kapitlet blev precis klart
Woohoo
Har varit iväg hela dagen så därför kom det inget kapitel
Hehe sörry för det
Det här kapitlet slängde jag ihop nu, alla andra sover för mamma & pappa börjar jobba imorrn :3
Det är nog faktist seriöst det längsta kapitlet jag skrivit, till och med längre än det förra som jag sa var det längsta
Yayy, nytt rekord
Så det kom ju faktist ett kapitel idag också, lite sent dock, men det får ni leva med
:3
❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ