Åttonde

473 12 1
                                    


~Tindras POV~

Jag vaknade med världens huvudvärk och insåg när jag gick till köket att huvudvärkstabletterna var slut. Fuck! Hade även grov baksmälla. Grövre än vanligt. Jaja. Jag hade iallafall kul igår. Jävligt ,yrket sprit blev det. Jag gick till badrummet och satte på duschen samtidigt som jag ställde mig framför den stora spegeln. Mitt hår... Behöver jag säga mer? Det såg inte ens ut som hår längre, det såg ut som andra världskriget. Fast i mitt hår istället. Jag hoppade in i den kalla duschen och hoppades att det skulle hjälpa mot huvudvärken.

När jag duschat klart tog jag på mig underkläder och svarta high-waisted jeans. Och gick för att fixa frukost. Så ja, där sprang jag runt, i jeans och bh. Jag gillade att gå runt så. Bara någon vana jag fått. Hehe. Jag dukade fram tekakor, smör, ost, paprika, gurka och tropisk juice framför TV:n. Egentligen gillade jag mer simpel frukost. Alltså typ bara en fucking vanlig macka med ost och skinka. Men idag ville jag ha lite lyx. Skinka! Det måste jag ju ha. Vafan, hur kan man glömma skinka?! Så jag sprang ut i köket, slängde upp kylskåpsdörren, tog ut skinkan, smällde igen den stackars misshandlade kylskåpsdörren, sprang in till vardagsrummet och kastade mig upp i soffan. Vet faktist inte varför jag sprang så men. Äh...a. Vi kan väl iallafall låtsas att FBI typ jagade mig...
Jag började äta min frukost när min mobil började ringa. Jag la mackan på bordet och svarade.

"Hej, skulle du vilja beställa en strump-prenumeration för endast 149 kro..."

"VAFAN SKULLE JAG MED NÅGRA JÄVLA SOCKAR TILL?!!!!!" avbröt jag henne innan jag la på.

Jävla telefonförsäljare. Mormor hade lärt mig att telefonförsäljare antingen var folk som inte hade något liv och gjorde typ allt för pengar eller några "stackars studenter som blivit lurade av någon jävel".
Man hörde på den här tjejens röst att hon var ute efter pengar. Jag var faktist ganska bra på att läsa av människor. Hihi. På gångstilen, rösten, blicken.
Jag vände min uppmärksamhet till mackan igen när jag såg att Clara hade skrivit något på Insta.

Clara
"Morr'n morr'n bitch. Klockan är just nu 09:35 och du kommer antagligen inte läsa det här förens typ 13:00 om jag känner dig rätt. Jag kommer hem till dig vid typ 16 och förklarar allt."

Jag kollade på klockan. 13:58. Wow. Hon känner verkligen mig. Haha. Jag såg att jag tidigare hade skrivit att min mobil hade 2%, så jag bläddrade upp lite till i chatten. Juste! Clara försvann ju helt plötsligt. Så jag fick dricka min Margarita Tequila helt själv. :(
Undra vart hon stack? Fast hon brukar inte vara den som bara dissar en så. Så något måste ju ha hänt. Aja, vad som än hände får jag förhoppningsvis veta det sedan. Jag bläddrade upp lite till och såg en fin bild jag tagit... En väldigt fin bild host*host* Jag kommer ihåg att den blev lite flummig, men så här. Åh herre jävlar.

Klockan var runt halv fyra när det ringde.
"Hej, skulle du vilja köpa en prenumeration på sockor för endast 149 kronor, du behöv..."

"Nej tack" hon var en "stackars student som blivit lurad". Mormor sa att man skulle vara hyfsat snälla mot dem. Så det fick jag väl vara. Mormor var nog den personen som jag älskade mest av alla faktist. Där efter kommer Clara, Isa och Isabelle.

Klockan är 15:50 nu så de borde komma snart. Isa skulle också komma. Jag har inte gjort så mycket idag, bara slappat. Och dammsugit faktist. Woop Woop. Jag städade typ aldrig. Sååååå, applåd till mig för att jag faktist städade.

~Claras POV~

Klockan var 23:00 nu och jag skulle gå hem igen. Vi hade ätit pizza, snackat om allt och sett på PLL.
Det var faktist ganska varmt ute. Jag gick och tänkte på rosor. Det var någon som hade det i en stor kruka vid dörren. Rosor. Fy fan va dem är fina. Ros är min favoritblomma. Jag vet inte riktigt varför, men jag bara älskar hur bladen ser ut.
Så jag gick där och var i min egen lilla värld när jag känner en hand so tog tag i mina handleder, innan jag hunnit skrika på hjälp har han tagit en hand för min mun.

---------------------------------------------------------------------
Asså varför kan jag inte få kursiv stil!! Gaaah! Får panik.
Juste HejHejHej
Har ni inte märkt det så är Tindra en person som älskar att festa och svär i typ varenda mening...
❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsDär berättelser lever. Upptäck nu