Tionde

413 17 1
                                    


~Tindras POV~

Jag vaknade med extrem huvudvärk.
"Ha, hello baksmälla" sa jag sarkastiskt innan jag jag gick in till badrummet och startade på duschen.
I väntan på att den skulle bli varm låste jag upp mobilen. 13:35 var klockan. Jag gick in på snapchat och såg att typ alla hade lagt ut bilder på sin story. Det hade varit fest (hos någon okänd människa i andra klassen) igår, som jag självklart hade gått på. Jag menar liksom, kan det ens kallas för fest om inte jag kommer? Så vi brudar var uppe på övervåningen och festade loss medans killarna var nere och knarkade. Jag har ingen aning om hur jag kom hem dock, det jag minns var att jag somnade i någon av de typ 25 sofforna.

När jag duschat klart gick jag till köket och tog ut gårdagens pizza från kylen. Pizza. Bästa bakismaten.
Samtidigt som jag åt av min något kalla pizza tittade jag ut över staden. Det är faktist ganska fin utsikt från 5:e våningen. Det var flera små ungar med rosa och blåa kläder som sprang runt i lekparken, någon kom ut från Ica, en från klassen kastade sten i fontänen, en säkerhetsvakt stod och glodde på han från klassen som kastade sten i fontänen. Min granne (omöjligt att ta miste på den ill-orangea jacken och vita stövlarna) kastade frisbee med sin svarta labrador Beevie. Jag har passat den hunden några gånger. Lekfull, alltid viftande svans, älskar kycklingsallad och ost. Hon åt dock upp mitt nude-läppstift senaste gången. Jag sa inget till Emma, hennes ägare om det... Hehe... Emma, kanske har lite udda klädstil, men är såååå trevlig. En gång när vi gick i lågstadiet, så skulle vi passa hennes grannes kanin. Hon själv skulle stanna på Cypern i två veckor. Vi skulle även vattna hennes orkidéer men jag råkade riva ner av de i golvet så hennes favorit-kruka gick sönder. Hon blev skitarg och har hatat mig sedan dess. Hon bitch-blickar mig fortfarande när vi träffas på Ica. Min dåvarande lärare (fucking bästa läraren jag haft) sa en gång till mig "be aldrig om ursäkt för att du är en rebell". Jag har alltid följt hans exempel. För asså vafan, lite kul i livet får man väl ha. Såå, sen dess har jag typ aldrig sagt förlåt. Hehehe...

~Claras POV~

Jag hade drömt om "han med hoodien" typ hela natten. Den där snygga jäveln med snygga ögon som räddat mig från att bli våldtagen tre gånger nu. Jag kunde verkligen inte sluta tänka på honom. Och, och, och, jag hade fortfarande kvar hans hoodie. Hihihi. JA, jag är typ överlycklig.

Jag var just nu påväg till ett mysigt sushi-och-thai-ställe där jag skulle möta Tindris, Isa och Elin.

"Tjena bitcheeees" sa jag när jag klev in genom dörren och såg Isa och Elin sitta vid ett av borden lite längre bort.
"Hej Claraa" sa de i kör och flög upp ur stolarna för att krama mig.

~Tindras POV~

18:12. Fan fan fan fan. Tänkte jag när jag sprang i smått panik till sushi-thai-stället vi skulle äta sushi på. Och ja, jag är självklart sen som vanligt. Men, jag såg på Stranges Things och man kan ju liksom inte bara sluta mitt i ett avsnitt. För asså liksom, det funkar inte så. Man kan bara inte göra så. Och sen så hittade jag inte mitt röda läppstift heller.

När jag öppnade den välbekanta dörren sveptes en varm doft av kyckling över mig och den lilla pling-klockan ovanför dörren plingade till. Jag tittade runt och fick syn på Elin. En lång tjej med fluffigt mörkblont hår som jag känt sedan dagis. Hon har nästan alltid tajt kjol och klackar sig. So. Fucking. Flawless.
"Hallå bitchaaar" skrek jag till dem när jag kom närmare.
"Nämen titta, här kommer ju Miss AlwaysLate" sa Tinda flinade.
"Tjena tjenaa" sa Elin och kramade mig.
"Fan va tidiga ni var då" sa jag medans jag kramade de andra två fommarna.
"Hellou kärring" sa Clara och gav mig ett rött läppstift. Mitt röda läppstift. Som jag förmodligen hade glömt hos henne någon gång.
"Asså det var du din lilla jävel som hade mitt röda läppstift. Jag har fucking letat efter det hela morognen!"
"Men snälla lilla du Tindra. Letade du i sömnen då eller" sa Elin skämtsamt och alla började skratta.
"A förmiddagen då då" sa jag oskyldigt.
"Host* host* eftermiddagen" sa Clara sen.
"Eyyy vafan, go to hell bitch" sa jag och höll ena handen på mitt bröstkorg.

-------------------------------------------------------
Tjo Tjo!!
Ett tag sedan nu. Asså jag är så dååålig på att uppdatera.
Och asså gud, när jag läser igenom mina kapitel. Asså det är så laaaamt.
Gaaah
❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now