Första

732 14 0
                                    



Den här boken kommer antagligen vara ganska våldsam, så sätt en åldersgräns själva, jag gillar inte att dömma folk för deras ålder. Men nu har jag varnat er som är känsliga så kom inte och klaga på det :3

~Claras POV~

Jag tar upp mobilen, ser att klockan är 22:11. Går in på meddelanden och ser att min så kallade pojkvän har skrivit till mig.

-Oscar-
"Men Clara kom hem nu för fan"

Jag går bara ur appen och fortsätter gå, skiter i att svara och stänger av ljudet. Jag ska hem till Isa. Trots att det är helt kolsvart ute och bara några få gatlyktor lyser upp stället. Jag vet inte varför, men jag är så jäkla rädd för mörker. Antagligen för att 72% av gångerna jag går i mörker så hoppar någon jävla våldtäksman fram ur någon gränd någonstans. Ändå tar jag alltid risken och går hem till henne när Oscar och jag inte riktigt kommer överens... Det vill säga typ 9 gånger i veckan (minst). För det mesta är han på jobbet. Jag vet ärligt talat inte vad han jobbar med. Men det är något kontorsarbete med massa jävla papper.
Ända sedan vi blev ihop (typ 1 år sedan) så har han hållit på att typ tvinga mig till saker och "straffa" mig om jag inte gjort som han sa. Jag vill egentligen bara lämna honom, men jag är rädd över vad han ska göra när han sedan hittar mig igen. Han kommer ju inte bli överlycklig, så mycket kan jag säga.

När jag kommer hem till Isa står hon och kokar tevatten. Det ända vi gör är att prata och dricka te. Hehe.
"Heeeeej" säger hon och kramar mig.
"Hellou på dig med"
Hon häller upp det typ kokande vattnet i två koppar medans jag hämtar tepåsar och en helt oöppnad Marabou-choklad med smak av polkagris. Vi bär med oss allt in till hennes vardagsrum och sätter oss i soffan. Jag slår på TV:n och sänker till näst lägsta volym så man nästan inte hör någonting. Jag gillar att ha TV:n på när vi sitter och pratar. Fråga inte. Jag har konstiga vanor. Okej?
"Såå, vad har hänt nu då" frågar hon.

                  -Flashback-
"Jag kommer hem vid tio" säger han. Medans han tog på sina skor.
"Okej, hejdå" svarade jag honom tyst. Klockan var 17:05 nu.
Han tog tag i mina handleder och puttade upp mig mot väggen.
"Mumla inte så Clara" viskar han argt och tar ett strypgrepp med ena handen. Han skulle faktist kunna strypa mig men en hand. Hans händer är fan gigantiska.
"Snälla Oscar, släpp" säger jag så högt jag kan, men det blir mest bara en hes viskning. Det är inte jättelätt att prata när någon håller på att halvt strypa dig.
Han ger mig en varnande blick innan han släpper mig och går ut genom dörren. Jag faller ihop på golvet och försöker få tillbaka andan.
Senare på kvällen, runt 21:55 tar jag på mig skor och jacka och går till Isa.

         -Slut på flashback-

När jag berättat klart hoppar hon snabbt fram och kramar mig.
Det var dock inte så allvarligt denna gången, han har gjort värre saker. Mycket värre. Och alltid när han gör något, när jag inte vill träffa honom, eller bara vill vara med Isa, så kommer jag över till henne. Det tar exakt 17 minuter om man går i våran takt. Det vill säga ganska fort.

----------------------------------------------------
Hellou!
Mitt första kapitel på min första bok.
Som sagt min första bok så vet inte hur den kommer bli.
Vet inte om någon ens kommer läsa den men... Jag skriver ändå.
Jaja, hoppas att den går att läsa iallafall. (Om någon nu ens läser den)

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now