Tjugotredje

260 10 11
                                    


~Tindras POV~

"Nån som vill med och festa på lördag" ropade jag till dem andra när jag var påväg ner i trappan. Hade precis tagit på mig ett svart linne som jag fått lånat eftersom Isa hällde ett glas fanta på mig. Hon tröttnade tydligen på mitt skrattande.

"A visst" svarade Rachel.
"Nej jag kan inte, jag ska till mina kusiner" sa Isa. Varför ska hon alltid vara så tråkig?
"Njeaa, a varför inte" sa Clara efter en stunds tvekande.
"Kan tyvärr inte" mumlade Elin. "Begravning"
"Najj" utbrast Clara och hoppade närmare Elin för att krama henne. Clara hann inte säga så mycket mer innan jag märkte att Isa satt och glodde på mig.
"Vad är det" klagade jag åt henne.
"Inget"
"Men kan du sluta glo"
"Varför"
"Aja, ska vi starta filmen igen" sa jag och startade på. Men såg i ögonvrån att hon fortfarande stirrade på mig. "Glo någon annan jävla stans"
Hon bara typ halv-flinade och fortsatte. Efter två minuter fick jag verkligen damp. Vad i helvete håller hon på med?!
Så jag tog den enorma popcorn skålen och vände den upp och ner över henne. Det låg en jävla massa krydda på botten, som nu hamnade i hennes hår. Ha! Rätt åt henne.
"A men vafan Tindra" suckade hon.
"Sluta glo som en jävla huligan då" flinade jag.

~Claras POV~

Jag var nu påväg hem. Klockan var närmare midnatt och det var kolsvart ute, trots att det var mitt sommaren.
Det är faktist ganska fint ändå, när det är mörkt. Finare om man är ute också. Se stjärnorna lysa upp himmelen, de få halvrötna gatlamporna, den svala luften. Synd bara att jag nästan aldrig vågar vara ute när det är mörkt. De flesta gångerna blir jag våldtagen, så jag kan inte gå ut själv och Oscar vill aldrig vara ute så det är ju bara att glömma. Jag gick och tittade upp i himmelen i flera minuter.

"Har du inte lärt dig att små brudar som du inte ska vara ute så här sent" sa någon som hoppat fram ut en buske och nu höll ett hårt tag om min handled. Som sagt, de flesta gånger jag gör ut själv blir jag våldtagen; woohoo, livet som brud...
"Hm, du ser ganska fin ut du, men du kan bli änn-" han hann inte avsluta sin mening förens jag sparkat honom i skrevet. Hårt. Han kved till och föll ihop i en hög på marken. Han var typ stupfull så han var inte så stadig på benen. Men trots att han var full kunde han prata hyfsat normalt. Wow. Pris till honom.
"Ett peddo avklarat, bara det andra peddot kvar nu då" sa jag lågt för mig själv. "Oscar aka my boyfriend"

Jag hann knappt stänga dörren innan han ställde sig i dörröppningen till vardagsrummet. Hans blick var inte den vänligaste. Han gick med långsamma, fast långa steg mot mig. För varje steg han tog närmare mig, tog jag ett steg bort från honom. Jag skulle ta ett långt kliv nu, men det gick inte. Något var i vägen. Och detta 'något' var såklart en vägg. Väggar. Fan vad jag hatar dem ibland asså.
Han stod nu bara någon centimeter från mig och andades tungt.

----------------------------------------
Hejjj
Förlåt för att det inte kom något kapitel igår men hade fullt upp
Och förlåt för att det blev kort och kom upp lite senare idag
Men idag jag var på Ullared (for the first time WoopWoop)
❤️❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu