Sjunde

488 13 3
                                    


~Claras POV~

Jag vaknade och fick till min besvikelse se att Oscar låg bredvid mig. Jag tog upp min iPhone för att kolla klockan. 09:13. Och massa notiser från Tindra på Snap och Insta. Hon hade taggat mig i massa bilder och undrat vart jag var. Var hon uppe så här tidigt?! Eller nä förresten. Det var skickat vid 3-tiden i natt. Tindra var en sådan person som brukade vakna runt 12. Men hon festar ju typ varannan dag dock.

Jag la ner mobilen och gick tyst bort till garderoben för att ta på mig ett par vita jeans och en mörkblå, ganska tjock crop top. (Svårt att förklara)Jag tog mobilen, gick ut i köket och tog fram yoghurt, mjölk, frysta blåbär och hallon och fixade ihop en smoothie. Att Oscar vaknade var inget att oroa sig för. När han sov då sov han. Ingen kunde väcka han då. Inte ens en högljud
smoothieblender.
När den var färdigmixad tog jag fram ett stort glas och hällde i smoothien och några frysta bär.
Jag gick in till vardagsrummet, satte mig i soffan och gick in på Instagram. Tindra hade lagt upp någon dålig bild på sin drink vid halv-ett-tiden. Hon var inte den bästa fotografen efter några glas om man uttrycker sig på ett bra sätt...
Jag gick in i "chatten"

Tindra

"Vart ärr du?"

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

"Vart ärr du?"

"Bartendern frågar efter dig"

"Någon kille kom och försökte ragga men han som ja dansa med slog till honom. Undra vad han heter. Han som jag dansar med alltså"

"Kvinna! Är du vaken???"

"Kan inte vi beställa varsin tequila"

"Hallå"

"Hallå! Fomme! Vart e du?????????????"

"Jag såg "min killes" kompis som kom och dansade med dig springa ut ur huset i full fart. Han skrek någonting med jävla brud. Undrrrra vad han mennade"

"Samma kille kom fram igen. "Min"(😏) kille slog te honom igen. Så det blev typ världens fight. Du vet när alla så här liksom flyttar sig undan så att det blir som en stor cirkel. Jag stog kvarrrr i mitten men flyttade mig efter en stund. Haha.
De bah Eyyyy det där är min brud. Nä hon vill dansa med mig. Fuck you. Hon skulle aldrig vilja ha ett sånt äckel som dig. Är du så mycket bättre då din kåta jävel.
Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bah stod där å kollade på"

"Men asså vart är du??"

"Min mobil har 2%😭😭😭😭"

Clara
"Morr'n morr'n bitch. Klockan är just nu 09:35 och du kommer antagligen inte läsa det här förens typ 13:00 om jag känner dig rätt. Jag kommer hem till dig vid typ 16 och förklarar allt."

Jag gick in på Snapchat och såg att typ alla mina vänner hade lagt ut någon bild från festen på deras story. Men jag bestämde mig för att bara titta igenom Tindras.

Wither Roses And Confused HeartsOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz