Tredje

546 17 1
                                    

~Claras POV~

Jag ramlade ner på golvet på grund av smärtan men han drog upp mig igen, tryckte upp mig mot väggen och tog som vanligt strypgrepp.
"Lär dig Clara" sa han förbannat innan han slog till mig i ansiktet. Det gjorde så fruktansvärt ont.
Han tog ett hårdare tag om min hals. Jag såg svarta prickar och kunde knappt andas.
"Os...ss" stammade jag men kunde inte säga hela hans namn.
Efter ett tag släppte han och jag dunsade ner på marken. Kippade efter luft. Men det hann inte ens gå 5 sekunder innan han sprakade mig i magen. Smärtan var obeskrivbar. Han sparkade mer och mer och, efter ett tag blev allt svart. Det blev kallt. Det var nästan som att sova. Fast man är halvt medveten om vad som händer, och så kan man styra tankarna. Smärtan är iallafall inte lika grov nu. När man är halvt medvetslös.
Det här har hänt några gånger förr. Och jag får alltid massa flashbacks och tänker på lejon. Jag har ingen som helst aning om varför, men jag tänker på fluffiga snälla lejon. Typ som Aslan i Narnia. Åh Narnia, en av mina favvofilmer.

     -Flashback-

Vi var 11 år gamla här.

"Clara kom nu! Skynda dig! Det börjar!" ropar Isa till mig. Hon satt inne i vardagsrummet med en flaska Zingo som hon hällde upp i två glas.
"Jaja jag kommer, men vi måste ju ha chips!" ropar jag till henne från köket. Jag tar fram en stor skål och letar upp chipspåsen som jag gömt i en kastrull för att inte min bror skulle hitta den. När jag även har hittat Marabou-chokladen rusar jag in till Isa och sätter mig i den ljusgråa soffa. Vi häller upp chipsen och börjar tugga i oss så fort filmen börjar.
Vi låtsades alltid att Isa var Lucy och jag Susan. Isa var även helt förälskad i Edmund.

    -Slut på flashback-

      -Dröm-

Det är sommar. Det är varmt. Inte som nu, med snö. Solen skiner. Vita och ljusrosa rosor blommar över hela ängen. Håret flyger i vinden. Jag rider. PÅ ETT LEJON!!! Jag rider på ett lejon. Men stor fluffig man. Pälsen är så len. Han springer över ängen i full fart. Det är egentligen skitvarmt men vinden fläckar mig i mina bara jeansshorts och vita blus.

     -Slut på dröm-

---------------------------------------------------------------
Hellou deeer!❤️
Kort och dåligt kapitel idag, jag vet.
Men så får det vara.
Hinner inte mer😬

Wither Roses And Confused HeartsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora