Tjugonde

232 9 4
                                    


Liten varning till er som är känsliga. Grövre/grovare (vad säger man?) svordomar kan komma längre fram i boken. Även typ våld, droger, vuxet innehåll;) o.s.v         Sätt en åldersgräns själva, jag gillar inte att dömma folk efter ålder:3 Men nu har jag iallafall varnat så kom inte och klaga :3

~Claras POV~

Vi hade precis vänt och kommit tre meter när han ropade på oss igen.
"Vad heter dessa snyggingar då?"
"Rachel"
"Clara" svarade jag. Han såg faktist inte såååå peddo ut.
"Själv då" ropade Rachel tillbaka.
"Dakota" flinade han. "Vi ses snyggingar"

"Okej asså helvete vad snygg han var" sa Rachel när vi kommit en bit ifrån han. "Tror du att han har någon brud?"
"Jag vet inte" svarade jag ärligt. "Men ni hade passat"
"Tror du"
"Ja då"

Nu är klockan 11:49, vi har precis köpt glass - Magnum stawberry&white - och satt oss vid ett bord i det lilla 'fika-hörnet' med massa stolar, bord, soffor. Rachels glass var dock knäckt på mitten så hon gick till kassan och klagade. De tyckte att hon kunde äta den ändå men hon protesterade. Hon stod och klagade i närmare en kvart innan de gav henne en ny. De hatar oss antagligen nu, men Rachel blev ju nöjd iallafall.
Vi hade badat i nästan alla pooler nu, hoppat från alla trampolinerna några gånger. 10:ans hade vi typ hoppat sönder. Det är läskigt som fan, man typ ångrar sig i luften men det är ändå kul som fan. Någon (glad) badvakt sa till oss att det fanns 25:ans trampolin lite längre bort så vi tänkte gå dit och hoppa från den snart. Nä okej, tyvärr inte. Men jag önskar.

~Dakotas POV~

"Men kom igen då för fan hoppa" ropade Zach.
"Fan vad tid det ska ta då!" ropade Robin. "Hoppa nu då ditt kukhuvve"
"Annars kommer vi och sparkar i dig"
"Det gör ni fan inte" ropade Calvin tillbaks. "Då dör ni, det lovar jag er"

Jag kom inte på något att svara honom med och kollade i halv panik omkring mig. Jag måste komma på något att äga ut honom med. Mitt i min förtvivlan fick jag dock syn på brudarna. De jävligt snygga brudarna.
"Snyggingar" ropade jag åt dem och dem verkade ha hört för de började gå åt mitt håll.
"Fan vad snygga vi är" sa jag när dem kommit fram till mig. De såg med en frågande blick på mig i väntan på att jag skulle säga något mer.
"Jag vill att ni puttar ner honom" sa jag och nickade mot Calvin som fortfarande stod och kollade ner på vattnet från 10:an.
"Kommer han inte typ bli förbannad då?" sa brunetten. Eller mörkblond eller vad fan man nu säger. Claara? Tror att hon hette det. Rachel med det röda håret såg dock ut att vilja.
"Nej nej Calvin är tuff. Hoppas jag"
"Ni får 1000 spä-"
"Taget" sa Rachel och avbröt mig. Vi skakade hand bara för att och jag och Clara stod kvar och kollade efter Rachel när hon sprang upp för dem branta trapporna.

~Rachels POV~

Jag sprang upp för alla trapporna. Man måste bränna en jävla massa kalorier när man springer här.
Jag gick sakta fram till han som tydligen hette Calvin.
"Är du man eller mus?" frågade jag honom och ställde mig bredvid. Körde på en gammal klassiker man alltid sa på dagis förr för att få igång killarna när de började bli trötta i armarna av att putta på gungan man satt i.
"Man fan tror du" sa han och flinade.
"Mhm" sa jag kortfattat.
"Var det något du ville eller?" sa han sedan undrande.
"Dakota ville något" sa jag och puttade ner honom med all min kraft.
"Dakota för helve-" hörde man han innan han landade i vattnet. På rygg. Aj. Men jaja, han är en man.

~Dakotas POV~

"1000 spänn" flinade jag och gav det till dem när Rachel också hoppat och kommit upp ur vattnet. Alla i skrattade. Undra bara vad Calvin kommer hämnas med. Oavsett vad så var det värt det.
"Det var faktist inte vi som puttade i dig" flinade jag och tog upp händerna i försvar när Calvin kommit fram till mig.
"Du är så jävla körd" sa han och flinade mot mig. "Vet du hur fucking ont det gjorde att landa på rygg eller"
"Men du är ju man för fan, du borde väl överleva det" sa Rachel och såg busigt på honom.
"Meh-..." suckade han hopplöst. Han kom inte på något att säga. Haha. "Fan ta brudar ibland asså"
"Ameh asså seriöst" sa hon och skrattade. Gud hennes skratt.
"Jag puttade ut dig från 10 meters fritt fall. Så farligt var det väl inte" sa hon sen med en ton som fick det att låta jävligt allvarligt samtidigt bara ironiskt. Fast hon hade ju i princip gjort det.

~Claras POV~

Vi hade varit här i flera timmar nu. Tjänat yttligare 500 genom att hälla en hink med diskvatten över Zach och vad nu den andre hette. Det var faktist Calvin -aka 'Mannen' som vi nu kallar honom- som kom på den idéen.
I ungefär 10 minuter tror jag att all personal hade rast eller något. För ingen av dem syntes till. När dem kom ut igen hade dem alla med sig en fucking macka (?). Och sen dess har alla bitch-blickat oss. Rachel tycker ju såklart att det är hur jävla kul som helst, så vi bitch-blickar ju dem tillbaka.

"Ska bara gå och lämna all this money" sa Rachel och skuttade iväg till omklädningsrummet.
"Jajajaja"

"Och vad har vi här då" sa någon och tryckte upp mig mot en vägg. Asså varför kan det inte gå en ända jävla dag utan att jag blir upptryckt mot en vägg.
"Ha? Vad heter du?" sa han sen och kollade in mina bröst. Yepp han är peddo. Jag försökte sparka han mellan benen men eftersom han tydligen visste hur vi brudar brukade göra så hade en fot över mina fötter samtidigt som han höll ett hårt grepp om mina handleder. Ingen annan såg eftersom att vi var vid något avlägset ställe, där det var massa slangar, flytgrejer och sånt.

---------------------------------------------------------------
Heeeeej
Det här kapitlet är inte särskilt långt men det är nog ändå det längsta jag har skrivit.
Hihi :3
(en kompis visade hur man gör ' :3 ' och sen dess gör jag sånna typ överallt :3)
❤️❤️❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now