Fjärde

538 13 0
                                    


~Claras POV~

När jag vaknar har solen börjat gå upp. Jag tänker igenom det som hände igår. Och sen märker jag att jag bara har underkläder på mig. Fuck. Jag satte mig upp i sängen men la mig snabbt ner igen på grund av smärtan. Satan vad det gjorde ont i huvudet. Jag reste mig denna gången långsammare och lyckades faktist ställa mig upp. Oscar hade antagligen redan åkt till jobbet, för han sov inte och hade inte på typ högsta volym på TV:n. Han har alltid så jädra högt. Man blir typ hörselskadad om man ser på film med han. Vilket jag sån tur inte brukar göra direkt ofta.
Jag drar på mig ett par svarta high-waisted jeans och en ljusgrå hoodie som slutar precis vid jeansens kant. Sedan går jag ut i köket och tar fram yoghurt, mjölk och frysta hallon.

När jag druckit upp min hallon-smoothie ringer Tindra på FaceTime. Tindra , den galnaste människan på jordklotet. Som festar typ 24/7 och gör allt livsfarligt.
"Hej Clariiiiiiiis" skriker hon när jag svarar.
"Jajajaja kärring. Du behöver väl inte göra mig döv" skriker jag tillbaka. Fråga inte om våra smeknamn okej... En gång i matkön på ICA skrek hon "Bitch! Skulle vi ha blåbär eller hallon?" Alla i matkön kollade skitkonstigt på oss. En gammal dam frågade mig om Tindra mobbade mig. Jag bara "nejnejnej, vi är bästa vänner. Har lite konstiga smeknamn bara" Det var så sjuuukt pinsamt.
"Haha. Jaja. Du förresten, festen hos Noel är vid nio"
"Oki. Men om du kommer hit så fixar vi oss här?" sa jag.
"Viiiiist. Men du, kan vi inte bara typ äta sushi och kolla på någon film innan vi gör iordning oss" Haha typiskt henne att vilja se på film.
"Sure, möts utanför dig om 10" sa jag sedan.

Jag stängde av TV:n och gick till mitt sminkbord för att sminka mig lite lätt. Primer, foundation, concealer, highlighter och några drag med mascaran. Jag gick ut i hallen, tog på mig jackan och mina boots-liknande skor. Gick ut ur lägenheten, stände, låste dörr'n och gick de 80 metrarna till Tindras lägenhet. Den var uppbyggd på ungefär samma sätt som min och Oscars. Jag knackade tre gånger innan jag drog upp handtaget och fick se Tindra stå och knyta sina skor. När hon fick syn på mig hoppade hon till och höll ena handen på bröstet.
"Ja hej på dig med. Du skrämmer ju för fan livet ur mig kvinna"

När vi hämtat sushin gick vi hem till mig hoppade och då menar jag verkligen, hoppade vi ner i soffan. Hon gick in på Netflix medans jag packade upp "kartongerna" men sushin. (Kommer inte på vad "sushi-kartongerna" heter!!)
Pretty Little Liars. Haha en klassiker.

När vi kollat genom en säsong och sushin var uppäten går vi för att fixa oss. Jag börjar med att hoppa in i duschen men när jag är klar hör jag att Tindra har satt på musik. Högt. Hon flyger fort in i duschen så fort hon ser att jag är klar och jag skyndar mig med att sänka. Varför måste alla ha så högt?! Ja okej, jag kanske är lite ljudkänslig. Men ändå!

Så vi sminkade oss, lockade håret på varandra, och så.

----------------------------------------------------------------
Haallå kompisaaaar
Har märkt att jag ibland skriver typ att till exempel "jag knyter skorna och går ut ut lägenheten" och ibland typ "jag knöt skorna gick ur lägenheten" Det är skitirriterande men jaja. När jag typ "rättar" texten blir det typ bara ännu mer konstigt sååå ja.
❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now