Femte

502 14 0
                                    


~Tindras POV~

Vi hade precis hunnit ta på oss de svarta klackarna när jag såg hur mycket klockan var.
"Clara skynda för i helvete! Bussen går om typ en halv minut" skrek jag till henne.
"Men gör mig inte döv unge" skrek hon tillbaka.
Vi sprang skrattandes ner för trapporna och hann precis komma med bussen innan den lämnade busshållplatsen. Vi satte oss näst längst bak och flåsade.

                                                               (dåligt ljus på Claras bild men aja)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

                                                               (dåligt ljus på Claras bild men aja)

Busshållplatsen närmast Noel låg cirka en halv kilometer bort.
"Varför i helvete tog vi inte med jackor eller nåt" muttrade jag.
"Vet inte. Men kan du på riktigt sluta säga för i helvete i varenda mening" sa hon och vi båda började skratta.

Så fort man öppnade dörren till Noels hus hörde man hög musik och kände en stark lukt av sprit, svett och parfym. Det är typ standardlukten på en fest. Och asså fest. FEST!!! Ett härligt ställe. Med stupfulla människor som inte bryr sig ett skit om du gör något fel. Och man kan bara gå och ta hur många glas som helst och alla problem försvinner. Och alla jäävligt sexiga killar. Fest asså, rena paradiset för mig. Fattar dock inte hur Clara ens kunde tveka på att följa med. Jag fick ju typ liksom tvinga med henne.
Jag drog med henne till baren och beställde. Hon sa att hon skulle vänta lite. Vadå vänta lite?? Ibland förstår jag mig verkligen inte på den människan.

~Claras POV~

Vi satt nu vid baren. Undra vad klockan var? Vi hade säkert varit här i 1 timma. Minst. Jag hade druckit ett och ett halvt glas med någonting. Tindra hade beställt åt mig så jag hade inte så värst bra koll på vad det var. Själv hade hon slängt i sig typ 15 glas (inte bokstavligen då) och var helt stupfull och dansande med någon ännu stupfullare kille. Jag måste erkänna att han faktist var ganska attraktiv.
Efter en stund gick han och någon som antagligen var han kompis ut och hon kom tillbaka till baren.
"Han skulle ut å ta ennnn cigg" sa hon.
"Jaha du" svarade jag tillbaka med göteborgsk dialekt.
"Dansa?"
Innan jag hann svara drog hon med mig till dansgolvet och vi började dansa. Efter ett tag kom den attraktiva killen som nyligen rökt tillbaka. Han började dansa med Tindra och jag skulle precis vända mig om och gå tillbaka till baren (där jag suttit och blängt de senaste timmarna) när kände jag en arm runt midja. Jag kollade frågandes upp på han som höll fast mig. Det var killen som "den lite attraktiva killen" gick ut med för en stund sen. Jag försökte dra mig ur hans grepp men han bara flinade och höll hårdare.
"Jag kan väl få bjuda på en dans" sa han flinade. Jaja en dans skadar väl inte tänkte jag.
Han drog in mig bland folkmassan och vi började dansa. Jag märkte efter ett tag att vi hade flyttat oss till trappan.
Innan jag hann säga något tog en hand för min mun och drog upp mig för trappan. Det var en hall med röd/guldig matta och fem bruna trädörrar på varje sida. Alla var stänga, förutom en. Jag hann se en fåtölj och en säng. Och någon under täcket, eller några...
Han drog med mig in i ett rum som antagligen var likadant som alla andra, slängde mig på sängen och smällde igen dörren. Det fanns en fåtölj, en stor säng, en kristallkrona som lyste i ett dovt ljus, och en byrå som jag inte ens vill veta som fanns i...
Allt gick i rött, svart och guld.

Han tog några steg närmare sängen och jag hoppade närmare väggen. Han tog tag i mina handleder och flinade. Han drog ner mig så jag låg ner och satte sig över mig och tag i mina handleder med en hand. Med den andra drog han hårt i chokern så att spännet gick upp. (chokern på klänningen alltså) Han drog ner den så pass långt så att brösten syntes. Jag försökte dra mig loss ur hans grepp men han höll bara hårdare och började klämma på mina bröst.
Efter ett tag gick han bort till byrån öppnade en låda när jag flög upp ur sängen och sprakade han i skrevet. Han vek sig och morrade något. Jag sprang sedan ner så fort jag kunde för trappan.
"Ta bruden" skrek han högt när han kom ut ur rummet. Han försökte antagligen överrösta musiken. Han lyckades sån tur var inte så bra men sprang ändå efter mig.

------------------------------------------------------------
Femte kapitlet nu då
A det var väl det
Ha en bra dag

Wither Roses And Confused HeartsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora