Artonde

270 12 12
                                    


~Claras POV~

Klockan var nu 22:15 och vi gick skrattandes hem från sushi-stället. Tindra var väldigt nöjd med tatueringen men kunde knappt gå normalt eftersom att dem hade "virat en jävla massa fucking plastfolie" runt henne.

När jag kom innanför dörren till min lägenhet kände jag direkt lukten av whiskey. Och det var nedsläckt i hela lägenheten. Han var antagligen full. Fan också. Jag hann inte tänka så mycket på det innan jag blev upptryckt mot väggen av någon.
"C...lara vart i helvete har du arrrt" sluddrade han.
"M...med Tindra"
"Och arför visste inte jaag om de" morrade han hotfullt samtidigt som han hårdare tryckte upp mig mot väggen, om nu det ens var möjligt.
"J..jag frågade dig ig...går och då sa du att det var okej"
"Du har blivit så jävla olydig på det sena...ste Clara" sa han argt och tog händerna i ett stadigt grepp runt min hals. Han höll hårt så jag hade ju typ ingen chans alls att komma loss oavsett hur mycket jag sparkade och vred mig. Han höll bara hårdare. Precis när allting började svarta släppte han och jag föll hostandes ihop i en hög på golvet.
Och det var nu sparkarna började. Han sparkade mig över hela kroppen och det enda jag tänkte på var att han skulle sluta.
"Du måste lära dig någon jävla gång Clara" sa han och det var sista jag hörde innan allt svartnade.

~Isas POV~

Klockan var runt 8:00 när jag vaknade, jag hade gått upp nästan direkt och stod nu här i köket och blandade min hallon-smoothie. Clara skulle komma hit om bara några minuter. Vi skulle ta några bilder till hennes Insta.

"Hellouuu biiiitch"
"Hello på dig me bitch" svarade jag. "Okej, vad kör vi för tema idag då?"
"Jag har inget körkort men vi kör väl ändå" sa hon och försökte hålla sitt pokerface vilket inte gick så lyckat...
"Du är för fan nästan värre än Tindra nu ju. Drar Sveriges 'bästa' skämt"
"Haha, ja jag veeet" svarade hon ironiskt. "Nä okej, jag venne, känner mig typ a little bit of sad today så vi kör på något sånt"

"Oookej. Jag tänker mig typ att du sitter i soffan, bland en jävla massa kuddar, i en stickad, mysig tröja, med en kopp te och typ grätar" sa jag.
"Grät, grät. A jo då, det blir bra" sa hon och småskrattade. Gräta, det var något ord som Tindra sa för flera år sedan, hon kom inte på vad gråta hette så hon sa gräta. Så sen dess säger vi alla det.
"Typ lite heartbreak-tema då liksom" sa hon och gick in på mobilen. "Klockan e 8:45 nu, och jag måste hem senast 11:00.
"A men då hinner vi ju käka nåt också"
"Woohoo" sa hon och gick in på 'bilder' på mobilen.
"Men om jag går och hämtar kameran och en stickad tröja och så-"
"Så börjar jag gräta sån länge" avbröt hon mig med.
"Perfekt". Jag såg hur hon bläddrade upp till dem äldre bilderna. Hon har alltid varit väldigt känslig. Speciellt med typ minnen och sånt. Hon kan titta på en bild i fem sekunder och börja gräta. Hon har sagt att det är någonting med att man typ aldrig får uppleva det igen.
Nu tittade hon på en bild där hon och Rachel höll i en vit kanin. Chico har jag för mig att han hette. Gick tyvärr bort för två år sedan.
Jag skuttade upp för trappan och gick bort till min vita garderob och drog ut en låda där jag hade långärmade tröjor. Rotade runt lite och hittade den ljusrosa, stickade tröjan jag letade efter. Därefter tog jag den svarta kameran som låg på skrivbordet och rusade ner för trappan igen.
"Clara" sa jag till henne. "Claaara? Hallå, grätkvinnan e du ready"
"Saknar Chico" sa hon tyst och vände sig om.
Hon drog av sig den vita ribbade tröjan hon hade på sig för att sen ta på sig den stickade. Jag gick ut till köket för att ta ner en stor kopp och sedan hälla upp te.

"Okay bride, here we go" sa jag och gav koppen till henne. Vi hade hämtat alla kuddar i hela huset och slängt dem i soffan. Det såg faktist riktigt mysigt ut. Vi hade ställt in allt på kameran och den stod nu på sitt kamerastativ. Clara satt bland kuddarna i skräddarställning med håret hängandes fram över bröstet, med båda händerna runt en kopp te. Och grätade.
"Kom igen nu Clara, work it, work it, work it there" sa jag samtidigt som jag tog typ 13 bilder per sekund. Vi båda började skratta. Jag tog yttligare några bilder innan hon ställde sig upp och gick fram till mig och kollade ner i kameran.
"Yaaa, något svart-vitt filter och lite ljudredigeringar bara så" sa hon glatt.

Vi tog ofta bilder typ sånna bilder och la ut på Insta, vi tjänar pengar på det också så det är ju bara bra. Vi har fått några följare genom åren också så, hehe... Så många likes och så blir det ju. Ibland är det till och med vissa företag som lånar någon bild till typ, a, vad dem nu har det till. Hihi. Så det är kul. Jag är fotografen, gillar inte att stå framför kameran.

--------------------------------
Kapitel idag me hihi
Ska verkligen försöka publicera oftare nu asså
❤️❤️❤️❤️❤️

Wither Roses And Confused HeartsWhere stories live. Discover now