Bölüm 68

65.6K 2.4K 224
                                    


Ertesi sabah güne gözlerini ilk açan Bedirhan olmuştu. Genç adam çok terlemişti ama kıpırdayamıyordu çünkü göğüsünde uyuyan güzeli uyandırmak istemiyordu. Havalar çok ısınmıştı ve odadaki camın açık olması bile etki etmiyordu. Derin bir nefes alarak bacaklarının üstündeki ince örtüyü ayaklarıyla itekleyerek kurtuldu. Kendisi üzerine yaz ayları örtmeyi sevmezdi ama Yaren uyuyan insanın üzerine kar yağırmış diyerekten kendisini kandırıp ince bir örtü örtüyordu üzerlerine. Ona kızamıyordu da Bedirhan çünkü karısı kendisini düşünüyordu. Başını usulca eğerek yüzünü karısının saçlarının arasına gömdü. Ciğerlerine dolan kokuyla derin derin soluklar alıp verdi. Bu koku olmadan yaşayamazdı biliyordu. İç çekerek ufak bir öpücük bıraktı.

Yaren'in hafif kıpırdanmasıyla uyandığını anlayan Bedirhan, "Günaydın Yaren'im.." diye gülümseyerek baktı, başını usulca yukarı kaldırarak gözlerini açan karısına. Uykulu hali ve şişmiş gözleriyle bile o kadar güzeldi ki nefesini kesiyordu Yaren.

Boğuk çıkan sesiyle, "Günaydın.." diyen karısının alnına dudaklarını bastırıp geri çekilen Bedirhan, "İyi uyudun.." diye mırıldandı Yaren'in zeytin gözlerine büyük bir sevgiyle bakarak.

Yaren, "Evet.." dedikten sonra aklına aniden gelen kızıyla, "Dilay?" dedi telaşla kalkmaya çalışarak ama Bedirhan hemen onu tutarak, "Sakin ol beşiğinde uyuyor. Acıkırsa hemen ağlıyor zaten Allah'tan o konuda sana çekmemiş.." dedi alay yüklü bir sesle ve karısını tekrardan göğüsüne çekti.

Ters ters kocasına bakan Yaren, "Ben normal yiyorum bir kere ama sen durmadan zorluyorsun beni.." dedi somurtarak.

Dudakları yukarı kıvrılan Bedirhan, "Sen bebek emziriyorsun Yaren. Çok yemen lazım ki güçlü ol.." dedi karısının elini tutarak. Elinde narin bir çiçek tutarmış gibi usulca çevirdi karısının elini ve avuç içine ufak bir öpücük bıraktı.

Kıkırdayarak elini çeken Yaren kocasına hızla sırtını döndü ve kalkmak için hareket etmişti ki beline dolanan güçlü kollarla kendisini Bedirhan'ın göğüsüne yaslı şekilde buldu tekrardan. Tam olmak istediği yerdeydi ama bunu kocasının bilmesine gerek yoktu.

Bedirhan karısını sıkıca sarıp, sarmalayıp, "Kaçma benden.." diye mırıldandı başını Yaren'in saçlarına gömerek.

Yüzünde beliren güzel bir gülümsemeyle, "Kaçmıyorum canım trip atıyorum," dedi Yaren.

Karısının sözleriyle gülmeye başlayan Bedirhan başını eğerek Yaren'in boynuna sulu bir öpücük bıraktı. Hoşuna giden sözlerle gülmeye devam ederken de Yaren'in o güzel kokusunu içine çekerek öpücükler kondurdu boynuna ve sakallı yanağını sürttü bilerek.

Huylanan Yaren kıkırdayarak uzaklaşmaya çalıştı ama beceremeyince kocasına doğru döndü. Dönmesiyle de kocası hemen başını karnına yaslayıp kollarını sardı beline sıkıca ve boğuk çıkan sesiyle, "Trip atıyorsun ama bırakmıyorsun.." dedi.

Dudakları yukarı kıvrılan Yaren düz tutmaya çalıştığı sesiyle, "Tabi canım hem trip atarım hem de bırakmam." dedi.

Başını kaldırarak karısına sevdalı bakışlar atan Bedirhan yüzünü Yaren'in yüzüne yaklaştırdı yavaşça. Burun buruna gelince durdu. Altında yatan karısının zeytin gözlerine bakarak iç çekti. Kalbine öyle yoğun duygular yüklüyordu ki karısı habersizce, zorla yutkundu. Nefesini kesecek kadar güzeldi Yaren'i. Ömrünü feda edeceği kadar da çok seviyordu. Derin bir nefes alarak dudaklarını karısının narin dudaklarına bastırdı. Usulca öptü sevdasıyla yandığı kadını. Bir eli saçlarını okşarken diğer eli de yanağını kavramıştı. Yumuşak ve özlemle başlayan ufak öpücük aniden alevlendi ve yakıcı bir hal aldı. Tutkuyla öptü sevdiği kadını. Kaç gündür hasret kaldığı dudakları özlemle öptü. Ciğerlerine nüfus eden koku başını döndürürken ileri gidemeyeceğini bilen Bedirhan nefes nefese geri çekildi, "Çok güzelsin ulan sen.." diyerek.

Yaren'imWhere stories live. Discover now