Part 55

177 12 0
                                    

Emir:"O gledaj ti to.Volim te između ostalog izgledaš tako jednostavno, a prelijepo."
Ja:"Hvala,hvala,nisi ni ti loš."-nasmijali smo se zajedno

A izgledao je zaista lijepo,nekako smo jako lijepo i usklađeni bili.Na sebi je imao bijelu košulju i teget farmerke,na nogama bijele Nike Air Forse-ice.To je toliko lijepo stajali na njemu,isticao mu je taj outfit figuru,a ona košulja....uh kako je samo dobar.Toliko je lijepo građen i sve mu stoji,ima pravo tijelo nekog sportiste.

Emir:"Spremna?"
Ja:"Jesam.Kasnit ćemo malo."
Emir:"Neka nas čekaju."
Pogasili smo sve što smo trebali,prekontrolisali stan i krenuli u klub.Sretna sam s njim i to mi je nešto najvažnije sad.Osjećam se sigurnom,voljenom ,poštuje me i presretna sam.

............
Ispred kluba smo sreli Chrisa.Obzirom da će ovdje biti Emirova raja,drago mi je da je i Chris tu.Pozdravili smo se sa njim ,te smo zajedno ušli u klub.Ovo mjesto,ne da je bilo puno,već nismo mogli ni proći do mjesta gdje je Emirovo društvo.
Chris jeste onako poprilično stariji od mene,ali opet mi je jako drago bilo što je tu i što želi da se druži i sa ostalim momcima,a ne samo i strogo sa njegovim vršnjacima.
Uglavnom,kada smo stigli do stolova gdje su David i ostala ekipa stajali,nisam mogla,a da ne primjetim ove djevojke za istim ovim stolovima.
Nekako,za moj ukus,previše su sređene,kao da su došle na neki crveni tepih ili slično tome.O količini šminke i da ne govorim...u licu su pretamne.To tako,da se izrazim pa kazem čudno ne bi ni izgledalo da npr.nema ova jedna onoliko guste i dugačke umjetne trepavice.Ono je već na granici strašila.Ostale nisu bile baš tolika "strašila" ali eto,ja to jednostavno ne volim.Međutim,to ništa ne znači dok ih ne upoznam.Prvi vizuelni dojam mi je takav,ali možda se ispostave kao najdivnije osobe.To još ne znam.

Pozdravili smo se sa svima redom,upoznali smo se.Bile su četiri djevojke prisutne :Ada,Melek,Selma,Sanem.
Emir nam je naručio piće,obzirom da smo kasnili i svi su već imali nešto za sebe. Većinu ovih momaka sam već upoznala,ali opet nije to to.
Iskreno,osjećala sam se kao višak nakon nekog vremena.U početku ,kada smo se još upoznavali,kada smo o meni i Emiru pričali,ok mi je bilo jer smo mi bili tema,a sada kada su tu te neke njihove teme o kojima ne znam ništa...neugodno mi je bilo,pa i dosadno,ali svejedno nisam htjela da Emiru kvarim večer.
Selma i Sanem su otišle do wca,pretpostavljam,jer gdje drugo bi i otišle,a nisam ni čula od muzike kada je ova Selma rekla Adi gdje će.

Emir:"Je li ti dosadno?"-naslonio je usne mom uhu kako bih čula od muzike.
Ja:"Ne,nije,nije."-nasmijala sam se iako sam slagala.
Ali kada vidim koliko je sretan ,jednostavno mu ne mogu to uskratiti samo zato što je meni dosadno.Pa strpit ću se.A vidim da je i Chrisu drago i ugodno.
Kako sam stajala između Chrisa i Emira,s Emirove desne strane,desnom rukom me je preko leđa dodirnuo,te me poljubio u čelo.

Nakon 5 minuta sam i ja otišla do wca,jer sam imala osjećaj da mi se bretela od grudnjaka otkačila s jedne strane.Ušla sam u wc,a zatim i u onaj odvojeni dio gdje su wc šolje.
Provjeravala sam stanje sa grudnjakom,a onda sam čula razgovor između dvije djevojke.Nisu bile tu kada sam ulazila,sada su se pojavile.Ubrzo sam shvatila da su to zapravo Selma i Sanem ,iz njihovog razgovora.

Sanem:"Nisam znala da je Emir već novu našao.."
Selma:"Ja sam načula nešto već."
Sanem:"A ne govoriš.."
Selma:"Žao mi je što je našao drugu,ona je ipak moja prijateljica..Ne znam kakva mu je ova Aria sad,ali sigurna sam da nije bolja od one.Adi i Melek se izgleda svidjela,meni se vala ne sviđa,izgleda umišljeno."

Sanem:"Ne znam,ne bih ništa da komentarišem još.Nekakva je povučena."
Selma:"Kad mu dođe bivša,sjebat će se oboje.Hajde idemo sada.."-izašle su

I već sam se dovoljno "sjebala"kada sam čula ova njihova mišljenja i tračeve.Ne mogu da vjerujem.
Sa mojim grudnjakom je bilo sve uredu.Izašla sam iz wca,udahnula,namjestila kosu i izašla iz wca.Ako misle da se mogu sa mnom zezati,debelo su pogriješile.

Prišla sam stolu.One dvije glupače su me gledale ono kao 'gledaj ove'.Stvarno mi nije jasno koji im je đavo.Ispila sam posljednje gutljaje koktela i pogledala u njih kao da sam neko bitan,jer im očigledno i jesam.

Chris:"Oho mala,šta je s tobom?Otkako si se vratila,ispijaš taj koktel ko đus sok."-nasmijao se.
Ja:"Da,tako je.Spremam se da uživam u ljubomornim pogledima djevojaka Emirovih prijatelja."-nasmijala sam se i ja Chrisu onako kiselo.

Emir:"Šta je bilo?"
Ja:"Nije ništa."-pogledala sam ga sa osmijehom i prišla mu bliže i poljubila ga.I naravno da su gledale one dvije.Baš u tom momentu kada me je Emir uhvatio opet rukom oko struka i približio sebi,te primakao lice mom vratu ,njegova bivša se pojavila tačno na vrijeme,kao naručena.I naravno da nas je gledala.Emir se uz ritam muzike njihao uz mene u onom položaju.Ona se pozdravila sa Selmom i ostalim društvom koje zna,naravno Emirovim najbližim prijateljima.Stajala je nasuprot Emira i mene.Emir se ispravio i stao normalno za stol,te su im se pogledi sreli.Emir je pogledao u nju pa u mene.

Ona:"Kako si?"-upitala je Emira.
Emir:"Odlično."
Ja:"Zdravo,zdravo."-raširila sam osmijeh od uha do uha.
Pravila sam se da nemam ništa protiv toga što je ona tu.

Ja:'Pa kako si?"-upitala sam dok sam se i dalje smješkala kao da je sve uredu i da se radujem što je tu.
Ona:"Kada tebe vidim ovdje,još sam bolje."
Ja:"A da,vjerujem.Vidim da takve emocije kod većine izazivam.Drago mi je."-sarkastično sam rekla.

Par njih me je pogledalo,a Chris me je zagrlio preko ramena i rekao "koja kraljica",te se nasmijao,a onda je počeo pjevati glasno pjesmu koja je bila puštena.

You're the reason i breatheWhere stories live. Discover now