0.

1.7K 121 62
                                    

Ahoj lidi, 

na začátek: nezabíjejte mě, že to není nová kapitola, ale slibuju, že se už peče. Bohužel do mě udeřil autorský blok a zároveň plno starostí kolem reálného života (nemocný přítel, práce, ostatní podobné blbosti), takže se omlouvám. 

Dneska jsem ale přišel s nabídkou, kterou vám nastíní můj krásný propagační obrázek: 

Dneska jsem ale přišel s nabídkou, kterou vám nastíní můj krásný propagační obrázek: 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ano, je to zhruba tak nějak. Novinku jsem zveřejnil na své facebookové stránce, kterou můžete najít pod názvem 'AndrewR - author&poet' . Odkaz na příspěvek přímo jsem vám hodil dolů do externího odkazu, takže můžete klikat, lajkovat, odpovídat tam. 

Pro ty, kterým se nechce rovnou žhavit FB vám přináším celý text příspěvku sem. Ale prosil bych vás, kteří máte možnost, vyjádřete se mi se zájmem na stránce, případně do zprávy na WP, protože tato "kapitola" bude po čase smazána, aby nenarušovala běh knihy. A prosím, piště mi jen na jedno místo, neznám vaše reálné FB já a aliasy, tak ať v tom když tak není zmatek. :D 

Předem se taky omlouvám, jestli tento oznam potkáte i v jiných mých knihách, ale jak říkám, je to dočasné a zatím mi jde jen o to oslovit co nejširší záběr lidí. :) 

A teď už text příspěvku i se všemi mými nemístnými vtípky: 


PRŮZKUM TRHU – PAPÍROVÁ KNIHA – DOČTĚTE DO KONCE, PROSÍM

Dnes vás sem nejdu zatěžovat svým přenudným osobním životem, ani se vymlouvat, proč je můj profil spíš pasivní než aktivní (lol, jaký pán, takový profil).

Docela hodně lidí mi psalo, že se těší na nějakou moji knihu v papírové podobě. A já bych se těmto nadšencům (miluju vás) pokusil vyjít vstříc.

Po dlouhém přemítání a zvažování jsem dospěl k závěru, že na nakladatelství asi zatím nejsem zralý. Ještě jsem prostě nenapsal (nebo něco dost neupravil) tak, abych šel s kůží na trh a ucházel se o zájem právě nějakého nakladatele. Ale ano, do budoucna to stále plánuju, přestože to nebude tedy tento rok, jak jsem to měl původně v úmyslu a v „to do listu" na tenhle rok.

Vzal bych to tedy víceméně tím „samonákladem". Pravděpodobně by to bylo i bez ISBN, spíš takové potěšení pro ty, kteří milují mít to, co rádi čtou, fakt reálně v ruce.

CENA by se tedy odvíjela od výrobních nákladů za knihu + nějaké poštovné, případně jestli mě někdo miluje natolik, že by dal chudému psavci-studentovi dýško za napsání, betaci, korekturu, sazbu textu, grafiku a podobné srandičky, že jo (už s těmi nevtipnými vtipy přestanu, asi).

TERMÍN VYDÁNÍ by se řídil samozřejmě tím, jak to budu stíhat dopsat/upravit/nasázet/všechno možné, nejdříve(!) by to bylo v první polovině roku 2019. (A dalším problémem by mohlo být to, jestli bych ten tisk měl z čeho zaplatit, ale to předpokládám, že snad ano. :D)

CO TEĎ CHCI OD VÁS (aka samotný průzkum):

1) Zjistit, o které dílo by byl největší zájem, abych se podle toho případně mohl rozhodnout. Takže pište, co vás bavilo a o co byste stáli. :)

2) Zjistit, kolik by vás asi bylo. (Takže pište i vy, kteří byste si rádi pořídili případně jakéhokoliv vítěze z bodu 1.)

3) Zjistit, kolik jste ochotní za knihu dát. Jako samozřejmě, snažil bych se cenu natlačit co nejníže, protože vím, že valná část z vás je na tom stejně chudě studentsky, ale i přesto to může vyjít moc, člověk nikdy neví. Taky by se od toho řídilo to, jestli kniha bude např. v pevné vazbě, paperbacku a tak dále.

4) Chci, aby psali jen vážní zájemci, kteří budou chtít i třeba za rok (a případně tečkaři ve skupinách <3).

A nakonec vám tedy děkuji za spolupráci (haha, snad nějaká bude) a sledovatele své stránky můžu ujistit, že je čeká v nejbližší době zase jiný příspěvek. <3

Vážně, pište, lajky jsou taky hezké, ale moc mi toho neřeknou. Tohle není pouze lajkovací příspěvek, prosím.


~ A.

Chlapci v sukníchWhere stories live. Discover now