51||Alev alev yanıyoruz

13.1K 482 108
                                    

Bu bölümü @theceydos adlı okuyucuma ithaf ediyorum.Umarım beğenirsin canım :)

Bu arada ısrarla söylüyorum hikayelerinizi bana yollayın , önereyim.Bu bölümün şanslısı @dean_damla oldu , hikayesi de Hayata İlk Adım 15.Yaş. Vaooov gerçekten çok doğru bi isim aslında hepimiz o yaşlarda az çok herşeyin farkına varıyoruz sanırım.Güzel bi hikayeye benziyor bi göz atsanız birşey kaybetmezsiniz şıllaklar :) Neyse biz Zeykerimize dönelim en son tatile gidiyordu bunlar bakalım neler oldu...

***

"Zeyneeep!"

"Biz değil miydik aşk ile yanan , Eğer ayrılırsak ölürdük falan"

"Zeynep , hem uçağa binmeye korkuyorum Kerem , arabayla gitsek olmaz mı diyip bizi bu sıcakta yollara döktün hem de keyifli keyifli şarkı söylüyorsun süper ya..." Kereme dönüp , ellerimi yanağına koyarak şirin kız edalarıyla radyoda çalan şarkıyı söylemeye devam ettim.

"Hani ne oldu bak, ne hallerdeyiz , sensiz yapamam lafı külliyen yalan"

"Sen ne zamandır Hande Yener dinliyorsun ?" Kaşlarını çatıp acaba bu gerçek Zeynep mi diye bakınan Kereme yine aldırmadım ve başımdaki şapkayı çıkartıp üstü açık arabımızda ayağa kalkmaya yeltendim.Ne yani eğer Türkiyede yaz geldiyse kesinlikle Hande Yener , Serdar Ortaç , Demet Akalın dinlemek zorundasın.Hayır yani sevmesen bile zorla ezberliyorsun o şarkıyı yapıcak birşey yok.Teslim oldum bende.

"Ze-Zeynep düşüceksin . İn aşağı . Zey-"

"Bu dünyada çılgın ararsan biri sensin biri ben , Ama artık delilik yok beni sen tut seni ben"

"Zeynep bak hızlı gidiyoruz düşüceksin ,Zeynep! , ya tamam asfalta yapışsın kafanda gör sen o zaman , Zeyn-"

"Ne dünyaymış ,bırak dönsün dursun sabredince hiç öyle ermiyorsun, ele geçmez bir daha böyle fırsat sevelim sevişelim" Sevelim sevişelim derken elimle arkadan Keremin boynunu okşadığımda huylanmış olucak ki küçük ani bir fren yaptı ve olduğum yerde koltuğuma geri döndüm.

"Zeynep napıyorsun ya , gerizekalı öldürüceksin ikimizi de ..." İçimde kahkaha atan küçük sürtüğü durdurmak için çok çaba sarf etsemde yüzümdeki piç gülüşünü durduramıyordum.

"Astalavista beybiiiii" Kerem bana içime şeytan , cin türü lanetli varlıklar kaçmış gibi baksa da ben sadece eğleniyordum , yani napıyım böyle özgürce gezip dolaşmayalı uzun zaman olmuştu.Oh ne güzel dans ediyorduk , o da huysuz yaşlı babaanne gibi 'evladım kapa şu müziği vallaha da başım şişti' tavırları takınıyordu.Yaşlı babaanne BÜRSİN!! Kerem hızlıca radyoyu kapattıktan sonra bende hemen refleks olarak tekrar açtım.

"Yıkıla yıkıla gezip dolaşalım "

"Zeynep gerçekten iğrençsin şuan kusmak istiyorum yani"

"Eskiyi unut gel barışalım" derken Keremin omzuna doğru sırnaştığımı da unutmayalım.

"Barışalım aşkım da şu şarkıyı değiştir gerçekten bak tüylerim diken diken oldu sinirden"

"Sen de elbet bir gün Hande Yenere teslim olucaksın koca adam , bu son çırpınışlar " diyip gülerken radyoda şarkı aramaya başladım.

HayalperestWhere stories live. Discover now