32|Herşeyin bittiği gün

18.9K 442 137
                                    

Meraba şıllaklaaaar :) Güneşi Beklerkenin saçmasapan bölümünden sonra bilgisayarımı açıp size ağzınızın beş karış açık kalacağı bir bölüm yazdım. Bu arada hikayenin gidişatıyla ilgili tüyolarında bulunduğu @gncesra ile yaptığım röportajı eğer hala okumadıysanız sizi Janeler kovalasın kızlar.Aaa çok ayıp yani. Ahah şaka bir yana röportajı @gncesra adlı okuyucumuzun profiline girip , çalışmalarım bölümünde bulabilirsiniz.

Hayalperest hikayesinin miladı olan bu bölümü pofudukskr adlı okuyucuma ithaf ediyorum.Umarım beğenirsin canım :)

"ZEYNEEEEP!Nerdesin ?" Babamın , benim odamın kapısını bir hışımla açtığını duymak o kadar da zor değildi.Allahım acayip sinirlenmiş , napıcam ben elim ayağım titriyor valla titreşim modundaki telefondan farkım yok şuan.

"Bab-baba ?" Benim odamdan çıkıp , aynı hiddetle adeta "This is SPARTAAA" diye anırarak Melisin kapısına tekme atan babama meraba diyin.Ben direkt kekeleyerek 'baba' dedim o ayrı mevzu.Şimdi gelip bana Adnan Ziyagil tarzı 'sen benim kızımdın' falan derse de pek şaşırmam valla.Oof yemin ediyorum ne zaman böyle ciddi bir mevzu olsa hep aklıma komikli komikli şeyler geliyor , gülmeye başlıyorum.Zaten en son bir cenazede gülmemle sülaleden aforoz edilmiştim ben , anlatmış mıydım size ya.Neyse bir ara anlatırım , denizde kum bende macera .

"Zeynep ? Kızım bu ne ha? " diyor telefonu göstererek.Şimdi direkt telefonun markasını söylesem çok mu alaycı olurum.Ama dedim ya aklıma komikli şeyler geliyor , ciddi olamıyorum bir türlü.

"Baba bak..."

"Bana baba deme Zeynep" Bana baba deme mi ? Ne diyem Mahmut mu diyem yani ne diyem?Tamam kızım , Zeynep hoop ciddi ol bakıyım.

"Baba beni dinler misin önce ?"

"Ya ben seni ne dinliycem ha ?" diyip telefonu yere atıyor hemen.Ay yazık oldu valla Eminönünde okutsak baya para ederdi aslında o .

"Ben kızımı dersanede sanıyorum , ders çalışıyor sanıyorum onun yaptığına bak.Elalemin zibidileriyle fingirdiyor." Fingirdemek mi , baba sende beni bakkalcıya elleten mahallenin yollu dul karısı tarzı yargılamasaydın keşke be.Hani oynaşmak , sevişmek belki neyse de fingirdemek nedir.Fingirdek Zeyno ?

"Baba , deme öyle nolursun" diyorum ağlamaklı ses tonumla.İç sesim ne kadar fingirdek (!) olsa bile dış sesim gayet normal , gayet olması gerektiği gibi.Ama iç sesimde gerçekten anlayamadığım bir oynaklık var , sanki hayatının içine sıçılan ben değilim.

"Zeynep , ben benim kızım yapmaz dedim ya ... Herkes yapar dedim , benim kızım benden birşey saklamaz dedim. Benim yüzümü kara çı-kar-maz dedim ben." Babamın gözleri dolu dolu yaptığı 'ben didim' konuşmasından sonra sanırım iç sesim bile daha fazla mizah yapamıycak.Dudağımı büküp , gözyaşı musluklarımı sonuna kadar açtım.Babamın güvenini kaybetmenin bedeliydi bunlar

"Baba , ben size söyliycektim ama korktum yani böyle kızmanızdan korktum baba "

"Senin daha yaşın kaç , başın kaç ? Bu adam , o oyuncu değil mi " dedi yerdeki telefonda duran resmimizi göstererek.Telefon kırılmamış valla , kaliteliymiş.

"O adam sana birşey yaptı mı ha ?" Ay baba ne yapması valla zaten ben bi ara en sonunda dedim bunun erkeklik hormonlarında problem çıktı yani , noluyoruz ya falan dedim ama sonra düzeldi tabi ama böyle bir yatağa atmak olsun , bir o yolun yolcusu olsun durumları yok. Gayet öpüşüp öpüşüp evimize dönüyoruz.Hayat bize güzel anlıyacağın.

HayalperestWhere stories live. Discover now