1|Hoop İstanbul ben geldim

34K 699 66
                                    

Babamın işi yüzünden yine taşınıyoruz. Bu kaçıncı taşınma hatırlamıyorum , kendimi bildim bileli üç ay burdayız , beş ay orda...En son işte Ankaraya geldik , bir sene falan Çankayada kaldık.Ve yeni şehrimizde İSTANBUL.

5 saatlik ölüm gibi bi yolculuk sonrası Kadıköyde , bahçeli , iki katlı şirin evimize varıyoruz ve hemen yeni evimizi keşfetmek için arabadan fırlıyorum.Meliste kıymetli bavullarının peşine düşüyor.Akşama kadar evi neredeyse tamamen yerleştirdik ama cidden belim koptu diyebilirim. Zaten Melis bir işe yaramaz , anca aldı eline telefonunu yeni evimiz diyerek instagrama fotoğraf yüklüyor . İşitti tabi azarı babamdan , oh iyi de oldu. Melis ablam olabilir evet ama küçük kardeş oymuş gibi davranıyor.Tamam ablam da , bazen davranışları beni çileden çıkarıyo , sayko mudur nedir baş belası işte ama napıcaksın ablam işte.Akşam tüm aile yorgun bir şekilde oturma odasındaki koltuklara yığılıyoruz , sanki on beş yirmi kişiden dayak yemiş gibi bi halimiz var. Annem içeriden sesleniyor

"Cihan ... Şu dolabın kapağı tam oturmamış baksana bi buraya !" Babamın asıl mesleği mimarlık olsa da tamirden feci derecede anlar yani .Ustalarla kapışır diyebilirim size.

"Geldim hayatım" Babamla annemi o kadar kıskanıyorum ki , yani aşklarını çok kıskanıyorum. Normal biri olsa " ya sonra bakarız otur oturduğun yere " falan der değil mi , şahsen ben olsam " Ya bi siye ölüyorum burda belim koptu sonra hallederiz " der sıyrılırdım. Ama sanırım aşk adamı böyle mala çeviriyor.Babama da mal damgası vurduktan sonra televizyon izlemeye devam edebilirim.

"Melis versene şu kumandayı , babam yüzünden haber izlemekten ciğerim soldu . Müzik açalım ya "

Babamın fix vazgeçilmezi yani , haber izlemek. Nesinden zevk alıyor çözemiyorum , uykumu getiriyor benim be.

"Okey , ııı nerde kumandaaa , heh al . Ya bak ne diyeceğim sana Zeynep. Hani ben sürekli şey bi dizi varya ona bakıyorum ıı adı -Aşkın Ötesinde-"

"Eee nolmuş ona ?" dedim iç çekerek.Ay başladı yine dizisini anlatmaya . Yok şu karakter şunu seviyor ama o önceden bunu seviyordu.Tabi şu şöyle diye o da böyle yaptı falan filan.Banane kardeşim ya .

"Bak o dizi İstanbulda çekiliyor hem de bu semte çok yakın yani buradan on onbeş dakika falanmış internetten araştırdım. Yarın öğlen set var Kadıköy sahilde.Ben gidicem yani başrol oyuncusu var ya Kerem , onu görmem lazım bak bu fırsatı kaçıramam canım istersen sende gel fotoğraf falan çekersin beni.Kimsem yok burada biliyorsun."

Ay fotoğraf çekilcekmiş , napıcaksın fotoğrafı ya...Allahım sen niye bu kızı boşişler uzmanı yaptın yarabbim nedeeen nedeen ?

"Ya Melis ıııı babama sordun mu ki " Melisi geçiştirme qeyff.Hiç gitmek istemiyorum napıcam ben orada ya, İstanbulun concon kızları (Meliste concon bence , çaktırmayın) insanların yanında Kereeeeem Kereeeem diye bağırırlarsa böyle bayılırım ben söyliyim.

"Orası kolay zaten hallederim ben.Sen benimle gelicekmisin , gelmiycek misin onu söyle canım ya bak hem sonra gezeriz okey nereye istersen gideriz ? "

Heh bana bunlarla gel Meliscim ya. İstanbulu turlıycaksak neden gelmiyim o kadar da asosyal değilim. Evet her sabah yataktan kazıyarak çıkarıyorsunuz beni doğrudur ama bu başka.

"O zaman olur bak " dedim gülümseyerek.Bakalım yarın o muhteşeeem dizisinin setinde nolucak . Hayır ben anlamıyorum fotoğraf çekilse sanki birşey değişicek .O Kerem midir nedir , yakışıklı falan da değil ayrıca. Zevksiz bu kız diyorum , kimse inanmıyor.Neyse bana yarını beklemek düşer.

Arkadaşlar bakın hikayeyi beğenin veya beğenmeyin ama lütfen lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Çünkü her yazar gibi bende sizin düşüncelerinizle besleniyorum kızlar.İlerki bölümde Zeyneple Keremin ilk karşılaşmasını okuycaksınız haberiniz olsun.Hadi iyi eğlenceler. Öpüldünüz.

HayalperestWhere stories live. Discover now