7|Liseli mi oldun , kas yığını

24.3K 539 54
                                    

DAYANAMADIM BU BÖLÜMÜ HEMEN YAYINLAMAK İSTEDİM :)) UMARIM BEĞENİRSİNİZ :)

"Melis , bak ..." Uykulu uykulu ne yalan uydursam diye düşünürken manyak üstüme saldırmaya başladı.

"Taksiyle döndün demek haa ... Taksiyle belli " Bir yandan da kollarıma vurup duruyor manyak mı ne görende sevgilisiyle yatakta basıldım sanar. Allahım düştüğüm duruma bak , Bihterle birlikteyken amcasına yakalanan Behlül modundayım .Neyse gücümü toplayıp , bende onu ittirdim ve yataktan kalktım.

"Ya sen naptığını sanıyorsun ya he naptığını sanıyorsun ?" Bende ona vurmaya başladım tabi , bildiğin mahalle kavgasına döndü olay.O bana yastığı fırlattı , bende yatağımın kenarındaki terliği tam beline isabet ettirip rakibi yere indirdim.Tabi aynı terliği götüme yiyerek kendime geldim , o ayrı mesele.Biz böyle nerdeyse saç başa kavgaya giricekken odaya babamın girmesiyle irkildik.

"Noluyo burda ..?" Babacım , biz burada ünlü bi oyuncu için kavga ediyoruz desek götüyle gülerdi heralde adam haklı olarak.Melis tabi yine ispiyonculuğunu konuşturarak aldı eline telefonunu , bana gösterdiği haberi babama gösterdi.Eee tabi açıklama da yapıyo babama.

"Baba şuna bak ya , elin çocuğuyla aynı arabada geziyor." WHAT? Aynı şeyi kendisi yapsa babama gerine gerine anlatır , babacım bak ünlü oyuncu çok mütevazi çok yardımcı oldu der bana yaptığına bak elin oğluymuş.Elin oğlu falan değil o benim kas yığınım . Benim ? O kadar da değil Zeynepcim.

"Zeynep bu ne ?" Buyrun cenaze namazına.Neyse ben direkt solumdaki camı açıp aşağı atıyım kendimi . Acısız bi ölüm olur inşallah. Yok bi de sakat falan kalırım daha büyük rezillik.

"Ya baba sen bakma bu manyağın laflarına , anlatıcam ben herşeyi. " Bir yandan da üstümü başımı düzeltiyorum , tipim kaymış kavga ederken.

"Neyi anlatıcaksın ha neyi neyi ?" diyip tekrar üstüme saldırıyo psikopat . Neyse bu sayede babamın gözünde 1-0 öne geçtim galiba . Melisi yakapaça odadan dışarı atıyor.

"Çık sakinleş gel , hey Allahım" Ağzına sağlık babacım.Neyse ben sana makul bi açıklama yapıcam.Oh tamam sakinim.Sakin ol Zeynep.

"Dinliyorum" Baba niye bu kadar ciddisin , az gülsene diyip gıdıklasam biraz faydası olur mu ? He oldu Zeynep mal mısın.

"Ya baba biliyosun biz bugün Melisin o en sevdiği dizisi varya onun setine gittik . Heh sonra bu beni bıraktı ordaki kızlarla konuşmaya başladı , sonrada birden ortadan kayboldu (Benim yürüyüşe çıktığımı tabi ki söylemiycem) Neyse işte bende arıyorum bunu , çalıyo çalıyo açan yok. Sonra bende setin oraya girip yardım istedim hani taksi durağı nerde falan , onlarda burada yakın durak yok , istersen biz seni bırakalım dediler . Bu abi de bıraktı beni (abi mi , az önce aşklı meşkli hayaller kuruyordum.neyse iyi dedim ya bunu babama açıklamaya gerek yok.) Sonra şimdi tabi bende ilgili değilim biliyosun bu konularla , Melisin hayran olduğu çocukmuş galiba beni bırakan eve. O yüzden delirdi işte. Baksana heryerimi morarttı ya." Dudağımı büzüp , masum masum bakıncada olay hallolmuş olucakki babam geldi sarıldı falan Melisin morarttığı yerleri ovalıyor.Allahım bugünkü oyunculuğumla Oscara aday olsam , tüm ödülleri toplardım yemin ederim.

"Acıyor mu , merhem falan sürsün annen" Yok be babaaa , iyiyim ben.Muhteşem bi şekilde yırttım durumdan yani düğün dernek kurup halay çekesim var. Neyse köylü kızı Zeyno hallerimi bi kenara bırakıyım.

"Tamam , bak ben Melisle konuşucam sende üstüne gitme . Hassas biliyosun bu konuda" Baba bi git ya , hassasmış. Valla öyle bi vuruyo ki , kırk yıllık boksçulara taş çıkartır.

"Bak bana bulaşırsa , öyle durmam söyliyim." Tabi durmam , kendime geldim zaten , vururum Kereeeeğm Kereeeeğm diye bağıran ağzının ortasına.

"Neyse hadi yat sen , hee bu arada yarın seni okula yazdırıcaz haberin olsun. Erken kalk." Okul mu ? İyiydim ben böyle ya . Oh kebaptı yani . Of yeni okul , yeni arkadaşlar , yeni gerizekalılar...

"Hıhı " diyip babamın çıkmasını bekledim ve dolapta pijamalarımı aramaya başladım.Tam giyindim , yatıcam Melis geldi böyle süt dökmüş kedi gibi.

"Babam herşeyi anlattı Zeynep , tamam haklıymışsın ama napıyım twitterda herkes yeni sevgilisi , yakışmışlar falan yazınca delirdim" YAKIŞMIŞLAR MI yazmışlar.Yakışıyor muyuz ? Oof tabi ki de yakışıyoruz sonuçta gençliğimin baharında güzel kızım yani Kereminde hafif gideri var tabi yakışıcaz.Kendine gel Zeynep.

"Ya bırak onları , yolda yan yana yürüsen sevgilisi derler Melis bilmiyor musun Allah aşkına " Allahtan şarkı söylerken falan çekmemişler ya , onu nası açıklardım bilmiyorum.Ya şimdi çocuğun arabasına bindim , bi güzel sesimle türkü okumadan olurmuydu Melis allaasen olurmuydu sen söyle falan mı derdim ne derdim bilmiyorum.

"Tamam tamam anladım ben özür dilerim . Eee Zeynep anlatsana nasıl biri ya ? Ay benim küçük kardeşim hayran olduğum adamla arkadaş olmuş . Bu beni Kereme bi adım daha yaklaştırdı . " Gülümsüyo bide mal mal.Ya ne arkadaşı Melis bu neyin kafası ? Ben Keremle arkadaş falan değilim ya olsa olsa sevgili olurum o da rüyamda yani.Bu arada gördüğüm lahmacunlu rüyanın hala etkisindeyim.

"Ya öncelikle çok mütevazi biri yani hemen yardım etti falan zaten arabada çok konuşmadık hemen eve getirdi işte sonra gitti." Nolur neden gülüyodunuz diye sormasın nolur allaahım nolur .

"Ee peki neden gülüyodunuz" İç sesimi boğmak istiyorum.Sanane neden gülüyosak gülüyoruz be git işine . Manyak .

"Ya ben orada Kadıköy yerine Kadriköy dedim işte ona güldük" Ya daha fazla mal durumuna düşemezdim yani Melisi kekliycem diye kendime gerizekalı damgası vurdum.Kadriköy nedir Zeynep?

"He anladıım . Ee başka ?" Ya ne başka , ne öğrencen benden. Sanki hayat hikayesini anlattı çocuk bana sırlarını falan...

"Başka bişey yok işte.Şimdi yarın okula gidicekmişim yatabilir miyim artık ?" Bişey daha sorarsa , kendimi ele veririm diye tırsıyorum zaten.

"He tamam yat sen , hadi iyi geceler" diyip öpüp odadan çıktı.Görev tamamlandı , süperim yani . Bu durumdan daha güzel sıyrılınamazdı , kendimle gurur duyuyorum . Neyse benim açımdan olay kapandı ama acaba Kerem ne tepki vericekti bu konuya. Belki de hiç umursamazdı sonuçta hep birileriyle görüntülenip , sevgilisi deniyordu. Belki de umursardı , ay çok güzel çıkmışız hemen kızı bulup evlenme teklif etmeliyim derdi.Mallaşma tabi ki demezdi. Bu saçma düşüncelerle uykuya daldım...

...............................1 GÜN SONRA .......................................

"Zeynep sen burada bekle , ben önce müdür beyle konuşayım babacım tamam ? " Ay konuş de ki bizim kız belli okumıycak , çok zorlamayın onu kolay kolay soruların sorun da çabucak bitirsin okulunu.Sizde kurtulun bende.

"Okey" Okey mi ? Ağzıma bu lafı doladığı için Keremi öldürmek istiyorum.Aslında onu merak ediyorum galiba , sabahtan beri düşünüyorum.Bir daha onunla konuşmayı geç , yüz yüze görüşme ihtimalimiz bile yok ve sanırım bu biraz canımı acıtıyor.Okulun madalyalarının bulunduğu bölümün yanındaki sandalyede otururken , okula bir kaç adam geldi ve ellerindeki malzemeleri üst kata çıkardılar.Ardından bir kaç genç kadında yanlarında çantalarla sağ koridora geçtiler.Dedim okul okul değil kerane gibi bu ne be ? Neyse ben olayı kavramak için bahçeye doğru çıkıp neler olduğuna göz atmak istedim.

Okulun bahçeye açılan kapısına yönelmemle ona çarpmam bir oldu.Kim olduğuna bakmak için kafamı kaldırdığımda bayılmamak için ona tutunmam gerekti.

"Hop sakin" diyip o da kafasını kaldırdı ve şaşkın bi ifadeyle yüzüme baktı.

"Ne işin var senin burada ?" Evet sorma sırası bendeydi.Hadi Kas yığını cevabı sabırsızlıkla bekliyorum.

YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN.İYİ Kİ VARSINIZ :)

HayalperestWhere stories live. Discover now