6|Rüyalar , gerçek olur mu ?

25.8K 572 62
                                    

MERABA ARKADAŞLAR , YENİ BÖLÜMÜ BİRAZ GECİKTİRDİM . ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA UZUN BİR BÖLÜM OLDU İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ.

Bu arada bölümde kullanılan şarkı ; Kerem Bursinin röportajlarda en sevdiğim şarkı dediği "Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain ? " Şarkıyı medyaya ekledim , isteyen dinleyebilir.Neyse şimdi hikayemize dönelim.

"Hala bıraktığım yerdesin , ne iş " dedi , ben hala yaşadığım şokun etkisindeyken. Muhtemelen suratına bön bön bakıyordum.

"Sende hala ukalasın , ne iş " dedim .Ay çocuk beni almak için geri dönmüş , ben hala onu kendimden soğutmak için üstün bi çaba gösteriyorum.Malım lan ben.

"Bak tamam özür dilerim , kaba davrandım okey ? Oldu mu ? Şimdi seni eve bırakıcam , hadi gel " dedi ve ayağa kalkıp elini bana doğru uzattı.Kendimden soğutmak için gösterdiğim çaba ters tepmiş olucak ki , koskaca ünlü oyuncu benden özür dileyip , beni eve bırakmak istiyor.Yoo hiç etkilenmedim.

"Özür diliyosun demek , bunu bir düşüniyim" Allahım bu pişkinlik başıma bi iş açmaz inşallah.Ay dövüyormuş beni , bin lan arabaya , trip atıp duruyosun sabahtan beri kimsin kızım sen falan diyomuş.Yok artık Zeynep , sen çok dizi izliyosun.

"Zeyneeep"

"Kereeem" dedim hemen çünkü askerlik arkadaşım ya , o yüzden bu rahatlığım.Suratıma böyle bir baktı , sonra çok hafifte olsa dudağının kenarı yukarı doğru kıvrıldı ve gülümsedi ama tabi sonra eski Kerem yine geri geldi.

"Bak son kez soruyorum , biniyor musun binmiyor musun " dedi .Tabi bende yine çıt yok , havaya bakıp duruyorum , ay napmasını bekliyorum yani kucağına alıp arabaya zorla götürmesini mi ? Fena olmazdı ama neyse .

"Bak gidiyorum o zaman ben " diyip arkasını döndü , tabi iki üç adım attıktan sonra ben daha fazla dayanamadım.

"Tamam bekle geliyorum" Napıyım yani , benim inadım buraya kadar arkadaşlar. Birazdan hava kararıcak sonra babamı arıycam panikliycek falan filan hiç gerek yok. Kaderde denize düşüp kas yığınına sarılmak varmış napıcaksın.

.......

Akşam trafiğine kalmış olucaz ki , milim milim ilerliyoruz . Hiç tanımadığın biriyle , aynı arabanın içinde yan yana olmak o kadar iğrenç ki . Konuşucak birşey yok , tek yaptığımız çaktırmadan birbirimize bakıp kafayı çevirmeler falan.Sanki beni kestiğini anlamıyorum ya neyse.

"Gelmedik mi hala ya ? " Küçük bir çocuk gibi mızmızlanmasam olmaz , yarabbim bugün özgüven sıçıyorum ben.Sonum hayırlı olur inşallah.

"Etrafına bi bak , sence geldik mi?" Ay hemen de azarla , alt tarafı bi soru sorduk.Ne bu atar gider.Ama senle uğraşamıycam Kerem , sadece bi an önce evde olmak istiyorum.Neyse konuşu değiştiriyim bari.

"Bu arabanın radyosu falan yok mu ya " diyip arabayı kurcalamaya başladım.Tabi benim harekete geçmemle elimi tutması bir oldu.Ay ilan-ı aşk falan etme Keremcim hiç havamda değilim.Yani öyle bi niyetin varsa önce Facebooktan olmadı Whatsapptan falan yaz oturur konuşuruz.Ama şimdi daha yeni tanıştık , anlıyorum benden çok etkilendin ama bu işler o kadar kolay değil ki.

"Bırak bozucaksın bi yerini." Ben burada aşk hayalleri kurarken çocuk arabasının peşinde ya inanmıyorum.Sanki binlerce yıl öncesinden geldim , ilk defa araba görüyorum ben.

Hayalperestحيث تعيش القصص. اكتشف الآن