12|Sen nerden çıktın Barış ?

23.2K 532 41
                                    

EVET ARKADAŞLAR UZUN Bİ SÜRE ARA VERDİM BİLİYORUM.AMA DEDİĞİM GİBİ SINAV HAFTASI FALAN DERKEN BİLGİSAYAR BAŞINA GEÇİCEK VAKTİM OLMADI. HATTA BU BÖLÜMÜ BİLE ZAR ZOR YAZDIM HALA AKLIM SINAVLARDA.UMARIM BEĞENİRSİNİZ. VOTE VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN :)

"Heyoo...Liseli orda mısın?" Gizli hayran kelimesi o kadar kafamı karıştırmış olucak ki , Keremi tamamen unutmuşum. Lan burda kimseyi tanımıyorum hani Ankarada falan olsa diyicem bi arkadaşım şaka yapıyor falan. Ne biliyim.

"Evet kas yığını"

"Her seferinde kaslarıma laf atman hoşuma gidiyor , gözlerini alamıyorsun galiba"

"Meraba ukala.Görüşürüz ukala."Suratına kapatıp telefonu yatağa fırlattım.Umarım telefona birşey olmamıştır diye tabi hemen kontrol ettim.Hey Sabancının torunu değilim kusura bakmayın.Benim coolluğum bu kadar.10 saniye geçmeden yine aradı Kerem bey. Heh eline birşey geçti ya gizli hayran diye diye tüm gün dalga geçer aptal.

"Ne var ?" Sabah sabah ne kadarda gergindim , ama napıyım şu gizli hayran falan kafam karıştı.Ay adam ya sapıksa , beni tenhada sıkıştırıp tecavüz falan ederse.Ne diyorum ben be bu ruh haliyle şimdi dolaptan biri çıkıp boğazıma bıçağı dayasa çok da şaşırmam heralde.

"Çiçeğin üstünde illa nerden gönderildiği yazıyodur Zeynep , yani dükkanın adı . Bak ve bana söyle" Ne yapmaya çalışıyor bu , dedektif Sherlock Holmes havalarına bürünmüş.Senden olsa olsa müfettiş gadget olur Kerem.Hani çizgi filmi var ya ondan.

"Bi dakika ... ııı bakıyorum ...İnci Çiçekçilik"

"Adres , telefon numarası tarzı birşey yazıyor mu peki ?"

"Evet , mesaj atarım." Umarım sms paketim bitmemiştir , yoksa tam bi rezillik.Neden mesaj yollamadın Zeynep , çünkü sms atıcak kadar bile kontörüm yoktu Kerem falan mı diyicem.Hayatta olmaz.

"Bekliyorum.Not:Bir daha asla telefonu suratıma kapatma." diyip suratıma kapattı.Fiyuuv ödeşme vakti diyorsun.Zaten öyle bi ciddi konuştuk ki kendimi Kurtlar Vadisinde hissettim.Ne bu gerilim yani alt tarafı bi çiçek.

...

Sms paketim varmış , çiçekçinin adresini Kereme mesaj atabildim.Bu da bi başarı tabi benim için.Odamda oturmuş mal mal çiçeklerimle bakışırken , koridordan gelen Melisin cırtlak sesiyle irkildim.Sabahın köründe ne bu şimdi ?

"Zeeyneeap"

Çiçekleri hemen dolabıma tıkıştırdım , şimdi bu manyağa bi de çiçek mevzusunu anlatsam binlerce soru sorar. Onu karıştırmanın alemi yok .

"Ne bağırıyosun ya ?"

"Çok şaşırıcaksın ama bil bakalım ben ne öğrendim. Sıkı dur . Keremin dizisinin okul seti senin şuan gittiğin okulda çekiliyo . Ay Allahım bayılıcam , Kerem sadece bi kaç metre mesafemizde dolanıp duruyo tüm gün.Hemen okula gitmeliyim , onu görmeliyim." Günaydın Meliscim ama beyin fonksiyonların İnternet Explorerdan farksız herşeyi geç farkediyorsun sen ya. Bu haberi alalı iki gün oluyo nerdeyse.Neyse oscarlık oyunculuğumu devreye sokup , bilmemezlikten gelmeliyim.

"Aaa cidden muhteşem bi haber ama şimdi uyumak istiyorum. Ne bok yersen ye" Hala beni sette bırakmasının acısını çıkartıyordum. Onun yüzünden lanetli kas yığını peşime takıldı.

"Ya Zeynep , bu gün set var bak gidelim noluur."Ay git , işim başımdan aşkın zaten.Senle mi uğraşıcam.

"Neden beni de sürüklüyorsun ki , tekrar göt gibi bırakmak için mi?" Laf üstüne laf sokuyorum kıza , haketti ama bunu salak.

HayalperestWhere stories live. Discover now