46|Karmakarışık aşk hayatım

16.5K 567 205
                                    

Uzun bir aradan sonra tekrar uzun bir bölümle sizinleyim , sanırım yazdığım en uzun bölümlerden bir tanesi.Umarım beğenirsiniz :)

Bu bölüm @pianist63 'e . Umarım beğenirsin canım , severek okuman dileğiyle.İyi eğlenceler.

Dizide oynadığım ilk bölüm bu akşam yayınlanıyor.Sanırım fragmanda beni de göstermişler , içim içimi yese de izleyemedim fragmanı.Evet çünkü kendimi izlemekten nefret ediyorum.Hayır onu geç twitterda yazılıcakları kaldırabilir miyim , onu da bilmiyorum gerçekten.Kim bilir neler yazdılar ? İyi , kötü binlerce şey yazmışlardır kesin çünkü dizinin inkar edilemez bir sosyal medya kitlesi var. Geneli Kereme hayran olan bu çılgın kızlar oluşturuyor bu sosyal medya kitlesini , zaten o yüzden korkuyorum ya.Beni Keremin yanına yakıştırmamışlardır kesin.Ee bir de giden başroldeki Aslının yerini alınca ... Valla artık nolursa olsun , iki üç tweet okur , kapatırım hem ne kadar kötü olabilir ki diyip tabletimi elime aldım ve twittera girdim.Hayatımda hiç almadığım kadar etkileşim almıştım , korka korka bildirimler bölümüne girip , atılan mentionları okumaya başladım.

"Senaryo zaten bu kadar bozmuşken , senin gibi birinin girmesiyle diziden iyice soğudum."

"Allah belanı versin , niye girdin ki diziye "

"Hiç asi kız gibi oynamamışsın , çok yapmacıktı."

"Diziye harcadığım emeklere yazık , içine sıçmışsın."

"Kimse Aslı gibi olamaz , bunu bil.Aslıyla Kerem aşkı başkaydı."

"Senin yüzünden mi Aslı gitti? Ne biçim insansın."

"Mutlu musun diziye sıçtın.Götüne kına yak."

"Git bi aynaya bak , görüntü kirliliği , döl israfısın"

Okuduğum son tweetle birlikte gözümden akan yaşı elimin tersiyle sertçe silip tableti yere fırlattım.Cidden bu kadar kötü bir oyuncu muydum ben , tamam kabul bu işte yeniyim belki.Evet yeni bir karakter olarak girdim bu diziye , birilerinin yerini aldım belki ama bu kadar acımasız olmak zorunda mıydı insanlar.Ben bu kadar kötü müydüm ya da? Ağlamaktan harap olmuş , düzgün düşünemeyecek bir halde olduğum için tabi hemen köfteyi aradım.Evet belki onu terk etmiştim , hem de ona inanmadığımı açıkça belirterek terk etmiştim ama şuan beni teselli edicek tek insan oydu.Ya da ben çok duygusaldım şuan . Bilmiyorum ikisinden biri.

"Alo?"

"Ke-Kerem. Ben çok kötüyüm." Dedim dizlerimi karnıma kadar çekip , başımı üstlerine koyarken.Hayır herşeyi anlarım da döl israfı nedir yani kız bildiğin anneme babama keşke korunsaydınız da bu varlık dünyaya gelmeseydi demiş.Şıllağa bak ya.

"Noldu bir şey mi oldu ? Biri bir şey mi yaptı sana Zeynep?" Kerem saçmasapan triplere girip , binlerce soru sorarken kulak zarıma zarar gelmemesi için telefonu az da olsa kulağımdan uzaklaştırdım

"Twittera girdim , Kerem hiç kimse sevmemiş beni.İzlemiyceklermiş artık diziyi" dedim tekrar ağlamaya başlayarak.Hayır bananeyse ben aldığım paraya bakarım , isterse izlemesinler yani.Ama ben hala şu görüntü kirliliği , döl israfı tweetindeyim ya , kız bildiğin nefret etmiş benden.Neyse.

"Yanına gelmemi ister misin?" Evet , evet çok isterim!!!! Ama hayır ya , ben kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kız olucaktım hani , ilk haftadan yelkenleri suya indiremem olmaz! Topla kendini Zeyno! Hayatım boka sarıyor , ben sevdiğim adamdan uzak duruyorum ... Evet , tabi ki bana gerizekalı diyebilirsiniz.

HayalperestWhere stories live. Discover now