5|O ego sana ağır gelmiyo mu ya

25.1K 587 39
                                    

ARKADAŞLAR 300Ü GEÇTİK VE SÖZ VERDİĞİM GİBİ YENİ BÖLÜM KARŞINIZDA :) YORUM VE VOTE EKSİK OLMASIN LÜTFEN :)

"Sıkı tutun"

Ya ne diyosun sen canısı , sanki ikiyüz basıcak sokak arasında diye içimden geçirirken manyak kas yığını gerçekten sokak arasında ikiyüz bastı.

"Napıyosun ya sen ? Manyak mısın öldürücek misin bizi ? "

"Okeey , tamam sakin ol küçük kız "

Ne ne ne ? Küçük kız mı ? Oo orda dur işte , kendini ne sanıyosun ya sen ?

"Sakinim ben."

Tabii ki sakinim ya , sonuçta hergün ünlülerin pahalı arabalarında cirit atarım di mi ben.

Sağ eliyle vitesi değiştirip , arabanın hızını az da olsa azalttı. Hayır salak mıdır nedir kaza falan yapıcak manyak sonra bide ölür başıma kalır bu.

"Zeynep hanım , Kas yığını beyle birlikte siz de arabadaymışsınız neler oldu anlatır mısınız ? ... Zeynep hanım , bir açıklama lütfen ... "

Ay bende şizofren miyim neyim adamı öldürdüm , cenaze namazını kılıcam nerdeyse.Az önceki adrenalin yüzünden küt küt atan kalbim bi nebze de olsa arabanın yavaşlamasıyla sakinleşti.

"Adın ne senin?"

Napıcaksın , faceden mi ekliyceksin yoksa twitterdan takip falan mı ediceksin diyicektim de , çocuk beni özel şoförümmüş gibi evime bırakıyo yani ayıp olmasın .

"Zeynep.Sendee.... Kerim miydi Kenan mıydı ıı yok şey ya Kuzey yok o başka dizi ıı "

"Kerem" dedi. Sesinde hafif bozulmuşluk mu vardı yoksa yine benim kuruntularım mı tam çözemedim.

"Heh Kerem. Melis şey yani ablam çok aşırı derecede hayranın böyle evde Kerem Kerem diye dolaşıyoda ben pek ilgili değilim o yüzden hatırlayamadım. Kusura bakmazsın artık .

Elini çenesine götürdü böyle bi camdan baktı sonra bana baktı falan . Dedim Keremcim senin götünde kurt mu var durduğun yerde durmuyorsun.

"İyi misin , böyle bi garip gibisinde." dedim . Evet onu tanımıyordum ama saçma sapan hareketleri normal hali olamaz heralde. Bir yanımda bu hallerinden hafif bi zevk alıyordu ama çözemediğim için o yanımı çöpe atmayı tercih ettim.

"Yoo gayet iyiyim."

Eminim gayet iyisin kas yığını , söyleyiş tarzında bile bi iş var .Hadiii çıkar ağzındaki baklayı.

"Hııı" dedim dalga geçercesine. Bildiğin çocukla ağız dalaşına girdim sanki ilkokul arkadaşım.Bende az değilim yani.

"Evet.Sadece şaşırdım. Beni tanımamana falan şaşırdım. Yani senin yaşlarında kızlar ya da dürüst olmak gerekirse tüm kızlar beni bilir."

Tüm kızlar beni bilirmişmiş , şuan o kadar iticisin ki seni Meliste dahil tüm kızlarla birlikte bir jete bindirip Marsa yollayasım var Kerem.

"O ego sana ağır gelmiyo mu ya" dedim birden. Yani ağzımdan kaçtı ama sinirlendim napıyım haksız mıyım . Geçmiş karşıma herkes beni tanır herkes beni bilir diye söyleniyo.Suratına bakıp ne tepki vericeğini bekliyorum ben tabi , ay atıyomuş arabadan. İn lan senle mi uğraşıcam falan diye tartaklayıp indiriyomuş. Yok be o kadar da değil.Önce bi şaşırdı böyle , kafasını çevirip süzdü falan beni.Sonra hafif bi kahkaha attı.Dedim ay delirdi bu heralde , Zeynepcim sen hafiften uza keser bu manyak seni.

"Bence benimle iyi geçinmeye bak , seni burada bırakırsam evin yolunu zor bulursun " dedi kahkasını bastırmaya çalışarak.Tabi bende altta kalır mıyım , neyime güveniyorsam artık.

"İndir beni" dedim . O kadar ciddi söyledim ki yani birden kendimden tırstım .

"Efendim ? "

Ne efendimi Keremcim. Sen benimle dalga geçiceksin yok bence benimle iyi geçin yok evin yolunu zor bulursun falan diyiceksin bende bu arabada susup oturucam . Yok kusura bakma yani.

"İndir dedim , hadi indir"

Ahh Zeynep ahh şuan o kadar pişmanım ki , inadımdan da vazgeçmiyorum tabi. Ayy nolur indirmesin ya diye dua ediyorum ama çaktırmayın. Napıcam ben burada ya. Melis eve bi geliyim saçını başını yolucam senin bekle sen.

"Zeynep , saçmalama . Nereye gidiceksin ? Az kaldı zaten."

Ay ısrar etmesemmi , tamam olur ya neyse bende öylesine dedim yani maksat atarlanmak olsun falan mı desem.Cidden saçmalama Zeynep , madem bi işe giriştin , sonunu getir.

"İndir yoksa bağırırım bak ! "

Vaoov süper . Çocuk bence şuan benim deliler hastanesinden kaçtığımı falan düşünüyo.

"Bağırırsan bağır , indirmiyorum."

Aferin Kerem. Tabi ki indirmiyceksin , naparım ben tek başıma sokaklarda . Neyse bağırsam mı ya .. Biraz bağırıyım ki inandırıcı olsun dimi . Tamam bağırıyorum o zaman ben. Hadi hayırlısı.

"Yardım ediiiin. Adam kaçırıyorlar ... İndir beni..." Tabi bir yandan da cama vuruyorum , inandırıcam ya kendimi Kerem beye.

"Ya gerizekalı mısın ? Napıyosun ? Tamam dur bekle tamam indiricem "

Hayır ya , o kadar güzel rol yaptım ki çocuk inandı bana valla. Yok Kerem indirme be şakacıktan yaptım ben desem mi acaba. Yok artık Zeynep salak mısın.

"Tamam" dedim ve arabayı durdurmasını bekledim.

"İn" dedi kapıyı göstererek. Ay tamam inerim arabana kalmadık demeye bile yüzüm yok. Allahım burda taksi durağı falan nerde acaba. Babamı mı arasam napsam. Ama onun azarını mı işiticem bi de yok babam olmaz.Neyse açtım kapıyı indim , gittim sokağın başındaki banka oturdum.Bu da bastı gaza gitti.Ay hemen bıraktı beni ya.Ben daha ısrar eder diye düşünüyordum , hayal kırıklığının dibine vurdum.Çantamdan telefonumu çıkarıp Melisi aradım ama hanımefendinin muhtemelen şarjı bitmiş olucakki "Aradığınız numaraya şuanda ulaşılamıyor , lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diyen kadını dinledim.Umutsuz bir şekilde bankta oturup telefondaki saçma oyunlardan birini oynamaya başladım. Ben bu şekilde gökten bir meleğin beni evime uçurmasını beklerken birisinin kolumu dürtmesiyle kendime geldim.

KEREM ... GERİ ... DÖNMÜŞ ... BANKTA ... YANIMDA ... OTURUYOR...ALLAHIM ...SANA .... GELİYORUM...

Umarım beğenmişsinizdir yorumları alalım :)))))

HayalperestWhere stories live. Discover now