39|Artık Benimsin

19.1K 478 187
                                    

Merabaaa şıllaaaklar :) Nasılsııınız ? Vallaaa beni sorarsanız başım büyük dertte. Annemin her önüne gelene 'kızım senaryo yazıyor' demesiyle birlikte otuz beş kırk yaşındaki teyzelerimize ZeyKeri anlatmak zorunda kaldım. Ay bir de tutturdular biz de okuyalım diye :) Annemde kullanıcı adımı vermeye çalışıyor işte keremoloji miydi neydi Duygu falan diyor. Neyse bu saçmasapan anımı neden anlattım bilmiyorum , ama orda olsanız çok gülerdik. Neeyse :)

Arkadaşlar size önericeğim yeni hikayeeeler var :) İlki @Kafadankontak04 adlı okuyucumun yazdığı 'Kalbimi Çarptın Dikkat Et' adlı hikayeee :) Bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Diğer hikaye ise çok sevdiğim @gncesra 'nın yazdığı 'İntikam' adlı hikaye . Bol atraksiyonlu , yepyeni bi hikayee arkadaşlar , lütfen bi bakııın yani :)

Bu bol ekşııınlı bölümü @iirreem adlıı canım okuyucuma ithaf ediyorum.Umarım beğenirsin güzelim :)

Bölümdeki şarkı : Redd- Beni Sevdi Benden Çok

----------------------------------------------

"Senin yüzünden Kerem ."

"Benim yüzümden mi ? " diyip yürümeyi kesti."Ben ne yaptım?"

"Çantaları verdin hemen ... Bi böyle sağ kroşe falan indiremedin adamlara , bu kadar kası sadece kızları etkilemek için mi yaptın?" dedim yoldaki taşa tekme atıp.Kerem bana sinirli bir bakış atarak , yürümeye devam etti.Hayır ama cidden haklıyım yani kuzu gibi verdi çantaları ya , bende bu beni korur , adamlara kafa göz dalar diyorum bizimkisi kedi çıktı.

"Zeynep sen gerizekalı mısın adamların elindeki bıçağı görmedin mi ? Bıçaklasalar çok mu mutlu olucaktın?" Kendiiiimden kaçaaak , yariiiim keskin pıçaaak ...Ama galiba haklıydı Kerem, direkt uzatmadan çantaları vermekle bizi korumuştu.Yoksa şimdi ay Keremi bıçaklasalar falan kanlı manlı ... Ay ben ağlardım.

"Ya deme öyle , ne mutlu olması " diyip arkasından kolumu beline sararak yürümeye başladım."Ben sana kıyamam ki"

"Bazen patates kızartması gibi oluyorsun Zeynep , seni böyle ketçap mayoneze bulayıp yiyesim geliyor.Ama işte bazen de şimdi olduğu gibi haşlanmış patates gibi oluyosun,itici yani." diyen Kereme gözlerimi devirip , küçük bir kahkaha atıyorum.Gerizekalı çok güzel saçmalıyor.Saçmalamana bile aşığım."Adilik yapma" diyip gülerek baklavalarına küçük bir şaplak attıktan sonra kol kola yürümeye devam ediyoruz.

"Olsun ya " diyip omzuma attığı koluyla beni biraz daha kendine çekiyor."Biz de artık İtalyada yaşarız güzelim , küçük bir evimiz , lahmacuncu dükkanımız olur.ZeyKer Lahmacuncusu.Romada bir ilk." diyip kocaman bir kahkaha atıyor.Ağlancak halimize gülmek deyimi tam anlamıyla bunun için var işte.Pasaportlarımız , cüzdanlarımız çalınmış biz burada lahmacuncu hayalleri kuruyoruz.Deliyiz lan biz.

"Of Kerem , dalga geçme . Şimdi pasaportları çalınan saftirik turistler napaaaar , konsolosluğa gider." diyorum kaşlarımı kaldırıp.Of bir de aptal İtalyanlarla uğraşıcaz iki saat , var ya zaten birşey de burnumdan gelmese şaşarım.Hani şu filmlerdeki tipler , sevgilisiyle yurt dışına gider , delice sevişir , sarhoş olur , gezer ,tozar falan ya , yok lan öyle birşey.Gerçek dünyaya hoşgeldiniz yani.Bak mesela biz , buraya gelirken ne hayaller kuruyorum ama bi bilseniz , oooh dedim ilk kez belki Keremle daha ileri gideriz , zaten başbaşayız falan...Anladınız işte siz beni.Ama yok abi , evren bize tüm negatif enerjisini yollayıp kıçıyla gülümsüyor yukardan.

HayalperestWhere stories live. Discover now