21|Meraba Melis

21.3K 473 53
                                    

Teyzenin hızlı hızlı odamızın kapısına vurmasıyla uyandım.Kerem kaslı kolunu uyurken omzuma dolamış ve bacağını da bacağımın üstüne atmıştı.Süper , şimdi nasıl kalkıcam ben.Hayvan ölüsü gibi zaten , dürtüyorum bir türlü uyanmıyor.Görende kış uykusuna yattı sanıcak yani.

Zar zor Keremin kollarından kurtulup ayağa kalktım ve kapıyı açtım.

"Günaydın evladım" Teyzecim ne bu sevinç ,neşe sabah sabah ya.Saat kaç altı mı yedi mi ? Allahım ya teyze dokuzda yatıp altıda kalkıyor , tavuk gibi kadın maşallah.

"Günaydın , birşey mi oldu ?"

"Saat yedi oldu kızım , ne bu uyku ? " dedi meraklı meraklı odanın içine bakarken.Tonton teyzemizin içinde araştırmacı bir ruh yatıyormuşta haberimiz yokmuş .Ben tam cevap vericeken teyzenin ilginç tepkisiyle yerinden zıpladım.

"Ayyyyy , cıkcıkcık bu böyle anadan doğma mı yattı tüm gece " dedi Keremin çıplak vücudunu işaret edip.Sonra da elleriyle yüzünü kapadı hemen.Teyzecim hiç hayatında adonis , sixpack görmedin mi yani nedir bu tepki.Kendimi kahkaha atmamak için zor tutuyorum .Kadının suratını görseniz , altınıza işerdiniz yani.

"Ben şey diyicektim ... Tamirci gelmişti ben de arabayı söyledim , baktı tamir etti.Giderken parasını verirsiniz.Ben dükkanı açmaya gidiyorum . Hadi Allah yolunuzu açık etsin." dedi elleri hala yüzündeyken.Ay hayır kahkaya da atamıyorum yani içime içime güldüm resmen.

"Sağol teyzecim ya , senin hakkını nasıl ödiycez biz ?" dedim kendimi toparlayıp.

"Ay valla kocana mukayet ol yeter evladım , bu ne böyle ben ömrümde görmedim böyle şey" Teyzecim valla bende görmedim böyle bir şey ama insan alışıyor yani ne yapıcaksın katlanıcaksın.

"Olurum olurum" diyip teyzeyi evden uğurladım ve koşarak odaya gidip yatağa atladım.

"Kereeem ? Kereeeem ? KEREM!!!! " Ya canım , hayatım sen koala mısın yani , nedir bu uyku anlamadım ben.Lan kalk da gidelim yani sıkıldım bu köy ortamından evimi istiyorum ben.Hem annemi , hem babamı ben evimi özledim modundayım şuan.

"Ha ? Aaaay amma uyudum ya ..." dedi gerinerek.

"Evet paşam biraz öyle oldu . Ama artık kalkman lazım , gidicez çünkü."

"Ohooo daha arabayı yaptırıcaz güzelim , burdan gitmemiz akşamı bulur " dedi tişörtünü almak için yataktan kalkarken.Ondan önce davranıp tişörtü aldım ve elimde hafifçe sallayarak yanına gittim.

"Araba tamir edildi bile " dedim gülerek ona tişörtünü uzatırken.

"Bir tek şoförümüz eksik" Göz kırptım.Tişörtünü giyip , gülümseyerek yanıma geldi.

"O zaman gidebiliriz."

...............2 saat sonra............................

"İşte " dedi el frenini çekip." Geldik."Derin bir nefes alıp , emniyet kemerimi açtım.Oh be sonunda evimdeyim yani.

"Çok güzeldi herşey , çok eğlendim gerçekten" dedim Kereme doğru dönüp.

"Valla dün gece kavga ederken hiç öyle demiyordun"

"Kereeeeem!Başlama yine..."

"Tamam, tamam" dedi gülümseyip.Allahım iki güzel cümle kurayım diyorum yine tepemin tasını attırıyor bu çocuk.Deliricem valla deliricem ben.

"Neyse , teşekkür ederim işte."

"Iıııııağm ama güzelim ben öyle kuru kuru teşekkür kabul etmiyorum" dedi yanağını bana doğru uzatıp.Şebek ya.

"Saçmalama Kerem , babam falan görürse ağzına sıçar senin. Onu geç Melis falan görürse , ikimizi de vurur ." dedim gülerek.

"Ya birşey olmaz , onlar zaten daha dönmemişlerdir eve" dedi ve yanağını daha da uzattı.Babamların gelmemiş olmasına dua ederek Keremin yanağından tutup kendime çevirdim ve yanağını öpmek yerine dudağına yapıştım.Ateşli Zeynoya meraba diyin kızlar.

Kerem önce şaşırmış olucak ki tepkisiz kaldı ama sonra benden daha da istekli bir şekilde beni öpmeye başladı.Biraz sonra gülümseyerek geri çekildim.

"Artık gitmeliyim "

"Gitme"

"Gitmek zorundayım " dedim dudağımı büküp ve arabadan indim.Ben anahtarla kapıyı açmaya çalışırken , Kerem de arabasıyla birlikte çoktan gözden kaybolmuştu.Suratımda nedenini bilmediğim , ama daha çok Kerem yüzünden olduğunu düşündüğüm saçma salak bir gülümsemeyle odama çıktım.

Masamın üstünde beni bekleyen binlerce test kitabı var ama hiçbirisinin yüzünü dahi görmek istemiyorum.Bana kalsa ye , iç , gez , toz .... Ama biraz daha ders çalışmazsam üniversite sınavında ağzımın payını çok güzel alıcam.Ya ama çooook saçma geliyor yani sen Keremle o kadar macera yaşa , eğlen , kavga et , öpüş , birlikte uyu , sonra gel burda fizik sorusu çöz.Hayat ne kadar garip.

Neyse dedim biraz bakıyım falan açtım kitabı.Yok elektrik akımıymış , yok bağıl hareketmiş ... Elektrik akımı diyince aklıma gelen tek şey Keremin beni öptüğünde elektrik çarpmışa dönmem ... Aklımdan Keremi biraz olsun çıkarabilsem rahat rahat çalışıcam da yok olmuyor yani.

Ben böyle mal mal Fizik kitabına bakarken telefonum çaldı , ay nolur Kerem olsun şimdiden özledim gerizekalıyı.Neyse koşarak gittim çantamdan telefonumu aldım.Arayan Yağmur.

"Kızım niye okula gelmedin , merak ettim. Dünde kayboldun birden ." Ay bugün okul vardı dimi , ben onu tamamen unutmuşum.Düşünün artık ne kadar ilgiliyim yani okulla.

"Sıkı dur. Keremleydim." dedim gülerek.Bir yandan da aynaya bakıp saçımla oynuyordum.

"Ne ne ne ? Nası yani ?"

"Ya inanmıycaksın ama hani o müdür falan çağırmış olayları tamamen düzmeceymiş . Bi gittim laboratuvara ... Karşımda Kerem. "

"Aaa sonra noldu ?"

"Ya işte birşeyler oldu neyse sonra dedim ben , herşey çok hızlı gelişiyor korkuyorum falan. Sonuçta o bir oyuncu bense sıradanım yani . Aşırı sıradanım hemde "

"Ee o ne dedi ?"

"İşte dedi ben senin yanında tüm sıfatlarımı geride bırakıyorum falan , sen de sıfatlarını geride bırak ... Bir şeyler bir şeyler ... Ama çok güzel konuştu ya... Ay Yağmur valla inanamıyorum ... Kerem Bürsin ve ben ... Şaka gibi" dememle birlikte gelen gümbürtü sesiyle arkama döndüm.Önce yere baktım , kahve kupası yere düşmüştü.Sonra hafifçe başımı kaldırdım.

MERABA MELİS.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAPMAYI UNUTMAYALIM.YORUMLAR NE KADAR ÇOK OLURSA , YENİ BÖLÜM YAZMA İSTEĞİM O KADAR ARTIYOR :) ADETA YORUMLARLA BESLENİYORUM DİYEBİLİRİM :)

HayalperestWhere stories live. Discover now