28|Arsız gönül iflah olmuyor

20.2K 465 75
                                    

Bu bölümde çalan şarkılar:

Yalın-Yeniden

Athena-Arsız Gönül

...........................................................

Yalının muhteşem şarkısını duyarak güne başlıyorum.Alarmımın dat dat dat diye anırmasındansa böyle güzel bir şarkıyla uyanmak beni daha enerjik yapıyor valla.

"Yeniden , yandı tüm ışıklar

Yeniden , nasıl parlıyor aşk gözlerinden

İçimi eritiyor şimdiden"

Gülerek yatağımdan kalkıp , sandalyenin üstüne koyduğum okul kıyafetlerimi giyiyorum apar topar.Sonrada saçlarımı fırçalamaya başlıyorum.

"Sana saklamışım herşeyin güzelini ben

Sevmeler sarılmalar şarkılar öpücükler"

Bir yandan dolaşmış saçımı açmaya çalışırken , bir yandan da şarkıyı dinleyip Keremi düşünüyorum.Evet , zor da olsa aramızı düzelttim.Ama hala bir öpücük bir temas yok kızlar , yemin ediyorum şu gençliğimde kuruyup gideceğim ya.

"Bu yüzden koşarak kavuştuk

Bu yüzden koptu son fırtına ikimizden

Yaz erken geliyor bu yüzden"

Saçımı güzel güzel fırçaladıktan sonra , masanın üstündeki bardağımda kalan son yudum suyumu da içip odamdan çıkıyorum.Sonra gülerek,tekrar odama dönüp kapatmayı unuttuğum alarmı kapatıyorum ve telefonu cebime koyuyorum.

Melis üniversiteye gittiği için , bu saatte hala uyuyor oluyor tabi oh hayat ona güzel valla.Odasının kapısını yavaşça aralayıp , içeri dalıyorum ve dolabından kahverengi hırkasını aşırıp çantama atıyorum.Çünkü küçük kız kardeş olmak bunu gerektirir.

Sonra da gülerek yatağa , yanına atlıyorum.Ben uyumuyorsam sen de uyumayacaksın canısı.

"Uykucuuu ?"

"Zey-nep ? Ne var sabah sabah ?" diyor elinin tersiyle gözlerini ovuşturarak.Uyan da balığa gidelim Melis , amma uyudun be.

"Hiiiç.Görüşürüz demeye geldim " Etrafa aptal aptal gülücükleri saçıyorum tabi hala.

"Çok keyiflisin , hayırdır ?"

"Bu akşam ..." diyip ellerimi çırpıyorum. " Sonuncu seans ... Fizik tedavisi bitiyor Keremin."

"Değnekler olmadan yürüycek yani ?"Yatakta hafifçe doğrulup , yatağın karşısındaki aynaya bakarken saçlarını düzeltiyor.Ya yeni uyandın bir kendine gel , hemen güzellik peşindesin yani.

"Ayyynen öyle " diyorum gülerek.

"Bu da senin neden böyle şapşal şapşal güldüğünü açıklıyor " diyip ayağa kalkıyor ve aynada kendine bakmaya başlıyor.İşte başlıııyoruz.

"Zeynep...Ben ..." Hemen sorucağı soruyu anlayıp yanına gidiyorum ve omzuna çenemi koyup aynadaki yansımasına bakıyorum.Gayet güzel görünüyor maşallah.

"Valla fıstık gibisin canım" diyip yanağından öpüyorum ve yatağın üstündeki çantamı alıp kapıya yöneliyorum.

"Akşam gelmek ister misin ? Aksel de gelicek " Sinsi sinsi gülüp göz kırpıyorum Melise.Ya şu kızı Aksele ayarlamam lazım , ne zaman Akseli görsem başımın etini yiyor Melis de Melis.Ne bulduysa bizim sidiklide.

HayalperestWhere stories live. Discover now